Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Assimilator #91845 üzenetére
Azért az pozitívum, hogy a The Flock átcsúszott a rostán, majdnem €20 és nem lehet játszani vele.
-
Bannolni fogom azt, aki sokat offol és/vagy chatnek használja a fórumot!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
[Prolixus]
addikt
válasz egymegegy1 #91854 üzenetére
Steam topic lévén ezt nagyon rossz helyen kérdezed.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
egymegegy1
tag
válasz [Prolixus] #91855 üzenetére
Azért gondoltam hogy steamhez tartozik mert elvileg csgo skinek miatt össze kell kapcsolni a steamet g2a-val
De ha rossz helyre írtam sorry. Át irányítanátok megfelelő helyre?[ Szerkesztve ]
-
Vesporigo
aktív tag
Steam mobil alkalmazásban lehetséges játékkódot aktiválni? Ha igen, hogyan?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Winnie The P #91860 üzenetére
Hello!
Azt, hogy ez a Mod Tools már megvan neked az ETS2 miatt, viszont az ATS vásárlásakor is járna, de nem kapod meg még egyszer. Ne is foglalkozz vele.
-
Winnie The P
őstag
válasz SH4D0W2011 #91861 üzenetére
Köszi. Annyit kérdeznék még, hogy kell-e új WoT fiókot létrehozni az ATS-hez?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Winnie The P #91862 üzenetére
Nem kell, megy ugyanazzal, mint az ETS2.
Jó szórakozást az ATS-hez! Én nagyon szeretem.
-
Winnie The P
őstag
válasz SH4D0W2011 #91863 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok.
Néhány hét után szerettem volna pár kártyát kiszedni, de az Idle Master nem nagyon akar működni, nem tudja betölteni a kitűzőket.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm, előre is.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
sixpak
nagyúr
válasz laceszgamer #91868 üzenetére
Köszi neked is, valóban működik az 1.5, egyelőre jó lesz ez.
Köszi maross, még egyszer.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
ooloo
őstag
Üdv,
Már sokadjára futok bele olyan játékba , amit megvásárlás után telepítek , de az első indításnál ( és a többi kísérletnél is ) pár másodpercre visszajelzi a betöltést , de aztán leáll . Vagy a másik jelenség , hogy a Steam kliens szerint fut a játék , csak éppen a háttérben .
Ilyen játék - többek között - a Call Of Duty World at War , vagy a legújabb szerzemény a Lara Croft and the Guardian of light .
Operációs rendszer : Windows 10 Pro
Mi lehet a gond ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz Bluerainbow #91871 üzenetére
Az újraindítás nem oldotta meg a problémát .
Az , hogy minden egyes "makacskodó" játéknál újratelepítsem a rendszert mert lehet , hogy az segít opció nem játszik .
Régebbi operációs rendszereknél nem tapasztaltam ilyen sűrűn ezt a jelenséget .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
wjbhbdux
veterán
Régebbi játékokon néha segít ha adminként indítod el a Steamet, esetleg vedd ki a program files mappából ha ott vannak a játékok. Az is lehet hogy régi directx vagy punkbuster stb kell amihez a telepítők általában a játék mappájában vannak és nem mindig futnak le 1. indításkor.
játékonként érdemes a saját steam discussion fórumát megnézni, illetve a pc gaming wikit megoldásokért.
[ Szerkesztve ]
/s
-
ooloo
őstag
Szia ,
Velem , ill. a vásárolt és telepített játékokkal már többször is . Jellemzően a hivatalos Steam áruházban vásárolt játékokkal fordul elő , hogy fut... jelzés van a játék neve mögött ( a könyvtárban ) , aztán egy pillanatra a szinkronizálás ... és annyi .
Jártam már úgy is , hogy a játék sunyi módon futott a háttérben . Szerettem volna elállni a vásárlástól , de koppantam . A Steam úgy látta , hogy játszottam a játékkal 3.5 órát . Igen... úgy , hogy egy pixelt sem láttam a játékból . Félreértés ne essék ... nem hibáztatok senkit . Csupán megoldást keresek a felvázolt problémára .Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz wjbhbdux #91873 üzenetére
Szia ,
Próbáltam már a NOD32 vírusirtó törlése után futtatni ... nem működött .
A játékok nem a rendszerlemezen ( C ) vannak ..
A szükséges segédprogramok feltelepítve .... hiába .A napokban húztam újra a rendszert .... hiába .
Azt hiszem , hogy a legjobb , ha az elállást választom .
Amúgy sem a kedvenc játékaim rakoncátlankodnak ...Kellemes estét!
-
ooloo
őstag
válasz HummeRC #91877 üzenetére
Üdv,
Nem azzal lehet a probléma ... nekem kissé gyanús , hogy a laptopra feltelepített játék sem indul .
Mindkettőn Windows 10 Pro Retail verzió van ( legális verzió ) .Két gépen van Steam fiók ... ha itthon vagyok , akkor a nagy ( asztali ) gépet használom . Ha dolgozok ( Kamion ) , akkor a laptopon offline szoktam játszani .
Kellemes estét!
-
aktív tag
Tegnap vettem pár játékot, szerintem igazán jó vételek voltak.
Most nézem, a Delta Force BHD 12€, 60 !!! helyett! Ugyan már kérem!!
Pár héttel ezelőtt 1-2 euro volt, ami reális ár érte.
[ Szerkesztve ]
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
szami777
addikt
Írj az eladónak mindenképp. Steam support szerintem el fog hajtani, úgyhogy csak ez az opciód maradt.
Shield be volt kapcsolva? (Bár abban nem vagyok biztos, hogy a shield "szolgáltatás" kiterjed-e az aktiválás utáni esetleges revoke-ra.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nem akarlak elkeseriteni, de "g2a elfogadta" = automatikus email. Majd az elado mond ra valamit (jo esellyel semmit, hacsak nem valami bazi jo ertekelesutol vetted), es utana g2a megprobalja visszaszipkazni a penzed, ami ha 2 heten beluli vasarlas volt akkor jo, ha nem, akkor marad az imadkozas.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Tom5
addikt
válasz maross #91885 üzenetére
Nem tűnik automatikus emailnek, mert a screenshotom cenzúrázták és nem azonnal jött a reakció.
Kíváncsi vagyok mi lesz. Több éve innen vettem a játékaim. Sosem volt ilyen gondom. Pláne nem 1 hónap után. max Buktam 4K-t. Az jobban bosszant, hogy manapság nagyon ritkán játszom de most eléggé ráfüggtem a Fallout 4-re. -
Akkor ugy mondom, hogy semmit nem csinalnak vele, csak megnezeik es torlik a kapcsolatfelvetelhez vezeto adatokat. Irhattad volna azt is hogy egy kiskutya lepisilte, es szeretnéd vissza a penzed, azt is ugyanugy tovabbitottak volna.
-
ha eladott belole max 50 darabot, es hajlando bukni 200k forintot 99->98% ertekeles helyett, akkor nyert ugyed van .
Egyebkent en 50%+ t adok ra igy latatlanban, hatha csak 1-2 db volt neki, vagy neki is visszafizetik es akkor csak a profitjat kell bebuknia..vagy g2a intezkedik ha még ott a píz az accountján (utobbi a legeselyesesebb, ha folyamatosan elad az emberunk).
De alapvetoen igen, ezert nem vasarolunk g2a-rol, cska olyat amit nem sajnalunk ha bebukunk.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
ha fizettnél nekik shieldet akkor talán esetleg...
azt hiszem megvan melyik hsz-t fogom kirakni best buy-ba ha megint lázadás lesz...
http://jateknaplo.blog.hu
-
Tom5
addikt
Ismerőseim vadi új első napos játékokat vásárolnak ott. Én Battlenet-es játékot is vettem és soha semmi gondom nem volt. Nah mindegy. Ilyennek is kell lennie. Majd beírom a vég eredeményt!
-
válasz Assimilator #91893 üzenetére
Igen, pontosan erre gondoltam, mi masra.
-
ayo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Latitude 7440 27%14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer gép - Gigabyte B660M, Intel I5 12400, 16GB DDR4, RTX 3060 12 GB, 512GB M.2 SSD, Be Quiet! 650W
- Dell Latitude 5300 touch - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill. számla, garancia
- Nintendo Switch Oled + 4db játék +256GB SD Kártya (Gar 2026.08)
- HP Zbook 15 G3 workstation notebook, i7, 16GB RAM, akár M2000 4GB MXM VGA, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest