-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz netpeti98 #43147 üzenetére
ha nincs az elejen mapcontrolod, tegyél ki egy pylont a rampád elé kicsit messzebb...látod ha jönnek /ha le is szedik 100mineralt buksz. Mint Föcceling irta force field. de ha van három stalkered akkor azokat tedd be hold positionba, úgy, hogy egymás mellett álljanak.mothership core-al lassitod oket, es warpolod az egysegeket.
A több egyseg hold position amugy sem divat, pedig baromi hasznos a korai jatekokban (pl zergkent teamgameben siman fogtam mar dupla ling rusht roachokkal a feljaro tetejen....), de kesoi jatekban pl fogtam mar meg ultrakat hold dt-ve az mokas volt
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
BeLucZ
addikt
válasz netpeti98 #43147 üzenetére
T-ként amúgy azt vettem észre, hogy még mindig az MMM a legnépszerűbb taktika, kiegészítve egy kis wm-el nálam 2 variáció van, vagy élvezni akarom a játékot vagy nyerni ha utóbbi akkor általában mindig mmmezek t-ként teamben, tegnap két rohadt jó meccset nyertünk, mmm+vikinggel daráltam, főleg az ilyen carrier+void huszárok ellen nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest