Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz DarthPeeter #41942 üzenetére

peldanak okaert tegnap kaptunk egy top gyemantos csapattarsat....4x bekaptuk oket egymas utan....ilyen meg nem volt sosem, hogy 4x...es 3x egymasutan ugyanazon a mapon...veletlenek mi :F
    Elso kettot buktuk....massziv rusht nyomtak mind4x, elsore fogtuk, be is zartuk oket, csak sajnos feloroltek minket bentrol, ami furcsa, csakhat rohangalni kellett ide-oda (nekem elso game-em volt aznap, es elsoben altalaban eleg aluldiszponalt szoktam lenni). masodikban sikerult kozosen osszehozni /rossz falazas...ritkan megesik a legjobbakkal is :DDD , ill a terran proxy duplaraxozott, es berakott egy supplyt a falunkba :W
    keson reagaltuk le...en scoutal voltam elfoglalva, Peti meg a proxyval.

3. 4. meccsben ugy elpicsaztuk oket, hogy eselyuk nem volt...csak nyomtak a rusht...egyszer be is tortek, de a helionok ettek a masodik vonalas lingeket...ill. volt egy cannon rush probalkozasuk is...szanalmasok.

Az osszeszokottsag+taktika mellett ami meg fontos, hogy mar late game-t sem bukjuk tobbnyire (eleg jol leraagaljuk az ellent)....pl. pont ez nem ment a fent emlitett parnak.

BeLucZ- early gameben a siege tank kb olyan brutal egyseg mint a sentry....hatha meg visiont is ad neki valami, vagy sentryvel korbefalazza....gyakorlatilag ez a taktikank alapja...a masik 20%, hogy tank marine, tank helion, vagy meg wm hozza, ill. hogy mi adja a visiont (bar mostanaba Stargate fele mozdul a merleg, merthogy DT-s is lehet fogni vele, es megiscsak tamadhatok :) )

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

• BeLucZ

addikt

válasz DarthPeeter #41942 üzenetére

nem hozol söröket csata közben az a baj :D

teamben viszont jól tolod, azt észrevettem hogy a kedvenc egységet a siegetank :D lásd hotsban még fejleszteni se kell a sieget ez abszolút kedvez neked :P

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák