-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Haver ellen játszottam párat tegnap és volt, hogy hasonló aljasságokkal is próbálkozott. Mondjuk én előbb gáz-poolt dobtam (lopni így nem nagyon lehet vagy érdemes), így picit később jött az exp. Ha piszkoskodik az expnél akkor a kezdeti 4-6 ling kezeli, ha stresszes, akkor meg még mindig ott van az egy base gyors -roach warren+ queen és 6-7 roach - mindenen átgázolás ajtóbetörés majd lingekkel meggyalázós móka. A korai roachokkal a kedves macro 200vs200 csatákhoz szokott haverom nem nagyon tudott mit kezdeni. Mondjuk ha leszedi az overlordot ami a visiont adja, vagy hamar meglesz a 2-3 sentry és folyamatosan blokkolja a feljárót akkor kihúzhatja a stresszes részeket. Ha viszont egyszer rés nyílik a védelmen, akkor csúnya dolgok történnek a proti bázison
Annyira vérszemet kaptam, hogy lehet ladderban is tökéletesítem a buildet
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Külpolitika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AutoCAD
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest