-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz LaleeeSan #1539 üzenetére
Szerintem STF-ek nehézsége fix, mivel ugye többen vagytok bent. Amúgy nem vészes a nehézségük, csak néha béna a csapat.
Én meg VHDL-t tolom keményen, csak most inkább ebédezni megyek.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz LaleeeSan #1537 üzenetére
Én a fézert szeretem használni, mert képes random leállítani rövid időre rendszereket. Kicsit lentebb párszor leírtuk már, hogy melyik típusnak mi a hatása. Nevekre rákeresve megtalálod a posztokat.
A nehézség az küldetésekre vonatkozik, nehezebb lesz győznöd, több spec. képességet használ az ellen, de cserébe értékesebb nyereményeket kapsz.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz LaleeeSan #1534 üzenetére
Sima beam arrayek 3-3, nagy erejű torpedókkal 1-1 pl. tricobalt, meg egy tiszt, akinek van vonósugár képessége. Gondold végig, lassan fordulsz, ezért kell sima fézer, meg erős torpedó vonósugárral, hogy elkapd a célpontot és magad előtt tartsd.
-
Wolverine
félisten
válasz LaleeeSan #1083 üzenetére
Amikor új bridge officert kapsz küldetésből, vagy az exchange-en megvéve -, akkor az első alkalommal beszélve vele a Train opció kiválasztásánál taníthatod meg a skilljeit a meglevő officernek. Vigyázz, mert azok a skillpontok, amelyeket egy már meglevő abilityre költöttél, elvesznek és nem kapod őket vissza., hogy újra eloszd. A megkötés: az első helyre csak a másik tiszt első képességét taníthatod meg, a második helyre a második helyen levőt stb. No meg természetesen egy taktikai tiszt nem oktathat tudományos tisztet.
#1084: ez valószínűleg a frissített felhasználási szerződés (terms of use) lesz... azt akkor tudod elfogadni, amikor elolvastad és legörgettél a szöveg aljáig.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla