Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
megtaláltam fórumban mi a megoldás: "I had to go through a few steps. Log in as a character who has completed tier five. Then click to begin a reputation project, which you can then cancel. As soon as you've done this, it trips the system into recognizing the reputation tier and you will see an announcement declaring that you've unlocked the Remans."
viszont engem nem nagyon akar beengedni, lehet ez a sors kezeJakuu: én dobozokkal nem nagyon szoktam üzletelni. kár hogy nem lehet stackelni 100-at egy rublikába, akkor esetleg gyűjtögetném rendesen, de ha lemegy a hype-ja, általában csak discardolni szoktam a francba. a fene tudja mennyi marad a nyakamon ha veszek n*20 darabot... a népek általában a friss boxra vannak rácuppanva, nem tudom mennyire van piaca a régieknek.
azt valaki meg tudja nézni mennyi most az új lobis hajó?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- HP notebook topic
- Politika
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- OHH! Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO P620 4GB
- Asus TUF Gaming F15 i5-12500H RTX 3050 16 GB RAM 512 GB SSD 2026.09 -ig GARIS Újszerű állapotban
- Sok garis AMD Gamer Config: Ryzen 9 9900X, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- HP Elitebook 850 G2 i5 5600u / 8Gb / 15,6" FULL HD / 256Gb SSD / szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest