Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Efanatica #23020 üzenetére

Szerintem az lenne a tisztességes ha minden régi vackot be tennének főnixbe.
    A zen dolgot megértem hogy miért ilyen drága,mindig is drága volt.
    Mikor kezdtem a játékot akkor is drága volt,na és akkor még az első cég tolta,a store-ban minden 25%-al olcsóbb volt,kb 2012 nyarán lett át variálva store,mindennek megemelték az árát.
    Aztán jött a season ami hozta a flotta bázisokat,a flotta bázisok építésébe többszáz millió dilithium kellett.
    Minden flottának saját bázis kellet,minden elcseszett idiótának saját flotta.
    Soksok milliárd dilithium kellett,fogalmam sincs hány ezer milliárd dilithium égett el pillanatok alatt.
    A gazdag játékosok lusták voltak farmolni és megvették zenért,de egyre több kellett így a zen egyre olcsóbb és olcsóbb lett,mert mindenki meg akart szabadulni zentől hogy dilije legyen.
    2013 karácsonyakor már 1 zen 88 dili volt.
    Most 1 zen 500 dili.
    Kevesen adnak el zent iszonyú sokan farmolják és nagyüzemben.
    Én naponta egyszer admiraltyzok 50 karival,van annyi zenem ami már majdnem elég. ;)
    Van aki naponta vagy tízszer ugyan ennyivel és több accountal.
    Ha nekem lusta módban van 6 számjegyű zenem,akkor tippelj nekik mennyi jön össze,igaz ők el is költik és ec-t csinálnak belőle. Vagy elköltik és valós pénzért kereskednek.
    Addig amíg a játékba nem jön be egy újabb hatalmas dilithium süllyesztő a zen nem lesz olcsóbb.
    Ha megnézed az exen sokszor 10 millió feletti zenre van feltéve ajánlat.
    A vanity shieldek miatt ez lement egész 7 milla környékére.
    Amikor aktívan ment a flotta bázis építés,kb fordítva volt. :D

Új hozzászólás Aktív témák