- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
Szőrös #11067 üzenetére
Hétvégén fog küldeni még egyet, csak legyen időm korrektorkodni. Szóval, ha lesz benne sok kifogásolni való akkor engem okoljatok, az első ilyen tevékenykedésem.
Más: A rendszereken belül az utazás sima hajtóművekkel lesz megoldva ugye? Nincs külön warp, mert az lényegében az ugrópontoknál történik. Én így tudom, de lehet, hogy nem jól ezért kérnék egy kis helyreigazítást vagy megerősítést.
Szörnyű, hogy mennyire szét van tagolva minden. Már két fórumon követem a star citizent. A War Thundert meg öt fórumon és ezek csak a magyarok. Ha lenne egy dzsinnem egyberakatnám őket egy SC és egy WT-re
Around the verse 05: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged