-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #5804 üzenetére
Meglátjuk. Remélném, hogy biztos ők is beszállnak, de ezen a ponton már annak is ha egyáltalán valamennyiért adnák
Viszont azért arra lehet számítani, hogy a Spotify nem rendelkezik akkora tőkével, mint az Apple és Amazon, így nekik nem nagyon fog menni az ilyesmi csak úgy. Még azt is simán el tudom képzelni, hogy ezt amiatt csinálta az Apple, mert úgyse fogják sokan használni náluk (szinte csak BT eszközöket árulnak már és azok nem támogatják), de cserébe jól megszivatják a Spotit, hogy éppen idén készült nagy durral bevezetni extraként, erre tessék, itt vagy ingyé'... -
Akelaus
senior tag
válasz
CptAdamica #5737 üzenetére
Nálam tegnap mobilon az app hülyült meg, csak az adott dalt mutatta hiába komplett albumot játszott le. Lista is tök üres volt. Mostanában a connect sem remekel, léptetem a dalt a telefonon és amit vezérlek vele ott nem történik semmi, vagy nagyon soká.
Az új albumok is hol megjelennek, hol eltűnnek.
Ha nem a Spotify lenne amit nem számol mint adat az előfizetésem, már tuti átmentem volna a Google Prémiumra.
A próbahónapot ellőttem, ott nem voltak ilyen gondok, kivéve hogy ott meg nem tudtam vezérelni azt a készüléket a mobilomról, amiről hallgatom a zenét. -
törölt tag
válasz
CptAdamica #5739 üzenetére
Ugyanaz, csak a telepítés módja más. Olvastam reddit spotify kommentekben, hogy ez megoldotta a fagyás problémákat.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #5737 üzenetére
Windows? Ha honlapról telepített változat, akkor próbáld az Áruházból telepíteni.
-
Rimuru
veterán
válasz
CptAdamica #5701 üzenetére
Ugyanezt el tudod erni sima nagyitassal is ctrl+ +/-/0.
Vigyázat, csalok!
-
Rimuru
veterán
válasz
CptAdamica #5698 üzenetére
Osszehuzod az ablakot.
Ha megnezed pl az open.spotify.com is ugyan ilyen szar - ez pedig ugyan az a frontend.Vigyázat, csalok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Proxmox VE
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- További aktív témák...
Állásajánlatok