-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz borges7 #5621 üzenetére
Zavaros számomra a dolog. Réges-régen még desktopon is a régi Spotify programban volt beépített dalszöveg. Karaoke style. Azt hiszem a Musixmatch jóvoltából, és akkor más 3rd party appok is voltak a Spotify-on belül. Utána váltottak Genius forrásra, viszont ez sok országban csak a behind the lyrics szöveget adta, nem a rendes dalszöveget. Aztán újra Musixmatch lett a partner, megint csak bizonyos országokban, nálunk éppen nem, és még a nagy USA piacra is csak tavaly adták ki: Spotify brings real-time lyrics to 26 countries, not including the US
A Musixmatch oldalán úgy szerepel globális licence jogokat vett a Spotify:
akkor nem tudom a Spotify miért nem adja ezt a funkciót mindenhol? Tesztelés nem lehet ennyi évig, hiszen a kisebb szereplő Deezer is adja. Apple Music-ból ez hiányzik csak nekem, és a videóklippek.
Nem tudom jogi dolog vagy csak üzletpolitika. Amikor kiszürkül egy dal, azt sem szeretem, hogy több tech cég sokszor régiónként mást nyújt, vagy akár platform szerint is. Pl. ha Spotify-t Android alatt kellene használnom, kitépném a hajam, az iOS app fejlesztése a prioritás náluk. Aztán a web playerben van olyan funkció, ami a desktop program nincs és fordítva. Alapvetően a web playert használom, mert az 256 kbit/s AAC ahogy az Apple Music, a desktop még 320 kbit/s Ogg Vorbis. (ha az alapértelmezetten bekapcsolt audio normalizálást offolom, akkor már jobban tetszik az is)szerk.: és nagyon boldog lennék, ha a podcast részt nem fő helyen ajánlanák a kezdőlapon (mivel sok millió dollárt tettek bele, ezt hiába várom) pedig jobb lenne csinálnának egy külön podcast appot, vagy opciót a kikapcsolásra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest