Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Sziasztok! Ki milyen galéria appot használ? A Google-féle nem igazán kezeli a RAW képeket.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
eventus
veterán
Igzalmas pletyó az utód kamera gombjáról [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
Talán ez javít valamit? Kijelző frissítés nagyon zavaró.
-
Xaels
félisten
Sokszor én is mellé nyomok. Mondjuk én inkább HTC-s voltam a One (M7)-ig, aztán volt Nexus, Xperia, BB, Galaxy S/Note. A Samsungokat Novával meg custom ikon pakkal használtam. A családban volt Huawei meg MS Nokia is (ezt bár sokan szerették, de szvsz nagyon szar és korlátolt volt, pláne abból kiindulva, hogy Android előtt WinMo-t is használtam).
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Ma kaptam egy ilyet, utána nem sokkal meg is jöttek a beállítások... Szerencsére az 5G maradtFura ez a piac, rengeteg márka és elképzelés hiányzik a kínálatból és kellene lehet egy 3. nagy OS gyártó/fejlesztő, hogy felkavarja a dolgokat. Kicsit hiányzik az az időszak amikor az Android színesebb volt, a gyártók sokkal rugalmasabban, kreatívabban nyúltak hozzá.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
otto14
őstag
Nálam például csak a képernyő frissítési hiba van (meg a kamera a közösségi appoban. Ez nálatok jól működik?). Nálam sincsenek bekapcsolva sem AOD sem a témázott ikonok.
asd
-
Xaels
félisten
Teljes mértékben igazad van, én el lettem volna még a frissítés nélkül egy darabig csak hibátlanul működjön. Nem vennék magamnak mást, talán egy Pixel 8 Pro-t max de ott is zavarna pár dolog és hát ez a frissítés mánia sem tud meggyőzni, működjön tökéletesen out of the box, kapjon biztonsági frissítéseket sokáig mert használni veszem de nem kellenek olyan "funkciók" amik nem vagy csak rosszul működnek. Volt Samsungom, de nem igazán tudtuk egymást megszeretni.
-
eventus
veterán
Különböző, minimalista kép, de most beállítottam ugyanazt. Tematikus ikonok szerintem botrány béna, AOD nincs. Gondolkoztam a LED hiány miatt, de ha van AOD feltud oldani pl zsebben, jó lenne akkor is csak fizikai bombbal.
Sajnos droppol a kijelző frissítés is gyakran.
Nekem nincs türelmem újra belakni.Karácsonyra veszek magamnak egy Samsungot vagy vissza szifon
600k volt a teló, működjön.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Fura, nekem ez nincs jelen. Különböző háttereket használsz? Nekem ki van kapcsolva a tematikus ikonok, az AOD is. Ez az A14 frissítés jól megkutyulta, lehet egy gyári visszaállítás kellene neki, de én is halasztom, nincs kedvem mindent újra beállítani meg a többivel szopni
-
Fifi
őstag
Erre valaki? Senki nem használ hívásrögzítést? -
addikt
Hát ez örvendetes, mert a zoom kamera a leggynegébb pontja a telefonnak szerintem és lehet csak placebo, de tényleg picit jobbnak tűnik.
Ha tudtam volna hogy ezeket javítja, csináltam volna előtte utána képeket.+ egy kis összehasonlítás. [link]
[ Szerkesztve ]
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
otto14
őstag
Barmi lehet. Példa Sony mellett van egy 4 éves Xiaomi, az mindig tokban van kivétel nélkül (volt vagy 100 000 forint, naagyon komoly összeg) (akkor tényleg az volt nekem). A háta üveg, de két év után már pókhálós volt. Tok ide vagy oda. Szerintem ha gyakrabban leveszem róla a tokot megtisztítani, lehet hogy jobban bírta volna.
Én most örülök, hogy ennyivel megúsztam. Észre sem vettem mikor leesett. Meg kellett csörgessem a másik telefonomról (Hey Google, where is my Sony), s úgy is majdnem 2 percig nézelődtem, hogy hol a fenében van már..
asd
-
addikt
-
otto14
őstag
99% -ban tokban használtam eddig a telefont, de emlékeztettetek, hogy le is lehet ám venni róla. Hiszen oly jó a hátlap és a keret, minek fogdossak akkor egy 10 eurós műanyag tokot. Aztán persze, hogy az első két órában úgy leejtettem kb. 2 méterről, hogy behorpadt az aszfalt (is). Szerencsére a képernyő ép maradt, és ezen a nagy bumszlin kívül csak pár pici karcolás van. Ettől még nem fogom vissza tenni a tokot, miután megtörtént a baj
Egyébként lett SlowMotion videónk.
asd
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy rendszerbe integrált automatikus hívásrögzítésre, mint a huawei/honor esetében van ennél a telefonnál is lehetőség? Tehát a híváslistából elérhető rögzített hívásokra képes? Vagy csak third-party app-pal oldható meg a hívásrögzítés?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
eventus
veterán
Emmeg mi, jobb felső sarok pirossal. Ahogy látom a zene progi verziója. Máshol nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy most nagy húzó marketing fogás a frissítés... Ha minden nagyobb verzió update ilyen kiszámíthatatlan akkor az nekem inkább hátrány. Jöjjenek a kötelező biztonsági frissítések, de a rendszert inkább ne piszkálják, legyen gyárilag patent mire "elkopik" a telefon addig úgy is támogatott marad az appok által nagy valószínűséggel.
-
domos
senior tag
Valaki használja esetleg a telefont Sony Alpha kamerával? Sima USB-C kábel kell hozzá, vagy valami különlegesség?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Xaels
félisten
Amikor jött az A14 akkor egyszerűen nem csatlakozott sehol az 5G hálózatra hiába volt beállítva, manuálisan is kiválasztva a Yettel 5G, csak 4G-re volt hajlandó. Hozzáteszem én ugye csak eSim-et használok. Lestem fórumokat mit lehet kezdeni, de pl. ha kikapcsoltam a DualSim-et akkor az eSim sem működött. Mindeközben a párom használja a 3-asom és azon fullos volt az 5G végig.
[ Szerkesztve ]
-
melodie
tag
Xperia I V (XQ-DQ54) 67.1.A.2.182 December 1.security patch...
-
eventus
veterán
Nem találok meg listát a Sonynál, hogy mi változott. Leginkább most a fő hiba, hogy feloldom a telefont és a zár és főképernyő egy mixet alkot és nem reagál semmire. Többször lezár/ felold segít.
Szenzorzoom?
[ Szerkesztve ]
-
coyote66
aktív tag
Jött valami frissítés.
Én vagyok
-
Xaels
félisten
válasz Elit3Zotya #753 üzenetére
Jött rendszer frissítés. 67.1.A.2.182.
-
addikt
-
Xaels
félisten
válasz Elit3Zotya #751 üzenetére
Én azóta sem vettem tokot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest