Hirdetés
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
kovsol #44386 üzenetére
A mérettel ellennék, elfér a táskában.
Nálam nem ez a szűk keresztmetszet.
(Bár lassan elindul a karrierváltás, utána reményeim szerint többet tudok rászánni a hobbimra (időben is, pénzben is))Azt olvastam, hogy az A6700 tud állat- és rovarkövető autófókuszt (ami brutálisan vonzó feature számomra), de milyen egyéb módon nyilvánul meg az, hogy jobb az autófókusz rendszere az A7III-énál?
Visszatérve kicsit a FF = több fény felvetésre... amikor ilyen videókat nézek, én esküszöm nem látok semmi komoly különbséget. Lehet, hogy csak nem áll rá a szemem? (Vagy elveszek a szépségben?
)
Sony A7III vs. Sony A6700
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest