Hirdetés
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
vihartigris #30049 üzenetére
Elvileg jön majd egy 12-24GM csupán 1400$ ért.
Nekem az a bajom, hogy ilyen széles látónál tök jó ha tud az ember ND filtereket használni, és én annyit úgyse használnám, hogy még vegyek spéci filterket is hozzá, mert nem megy rá a sima menetes felszerelésem.Pletykák szerint jön egy új tamron zoon a sony 24-240 ellen. Na az elég érdekesen hangzik, mert az a sony objektív hagy némi kívánni valót maga után képminőségben. Mondjuk lefogadom ez is valami fura zoom range-t fog kapni valami 28-200 vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest