Hirdetés
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
NandorHUN #28286 üzenetére
Link [link] számora ez elkeserítő af enyire gyengén mozgó témánál.
Nemérted a lényeget az ftz adaptert használva nem az igazi az afc natív z obikkal kiváló
Ugyanez a duma volt a canonál is aztán mindkét márkánál sokan panaszkodtak hogy adapterel bizony nem olyan az afc mint natival.vhogy nálam nem igy rajzolt a z55
Én feldolgozott képeket néztem flickr.Ne érts félre frankó a z6/7 csak kicsit kapkodós volt ez a a nikontól és meg nem tudom érteni miért zárta a bajonettet mikor szükségük lenne a 3th partyra.
Na mindegy ne offoljuk szét a topikot
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest