-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasvegas
tag
Kérdésen w5500 illetve hx756 nál tudok egyenként digitális adókat beprogramozni mint anno az analógon,hogy pl: c22 aztán bejött 1 adó.Valamit kamatyolt a szolgáltató egyik tvn bejön minden adó,másikon az első kb88 ok a többit megtalálja de feketeség,csak azokon van ami érdekel.Próbáltam kézzel Mhz beírtam de újra teljes keresést csinált.
Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy i9305 S3 Lte,Asus Padfone 2
-
lasvegas
tag
Visszatérek a témához külső merevlemezre tv adást felvenni.Azt beszéltük,hogy csak kikapcsolt tv nél kehet vagy csak azt az adót ami éppen megy az egy tuner miatt,csakhogy mintha itt azt írják az enyémbe nem egy tuner van hanem 3 vagy ez hülyeség?akkor lehet mégis tudnék egyszerre tévézni meg másik adót felvenni? Tvm 46HX756 !
http://www.sony.hu/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx756/muszaki-adatok#tabSamsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy i9305 S3 Lte,Asus Padfone 2
-
lasvegas
tag
Szia van egy sony 46HX756 om írtad,hogy amíg külső HDD re vesz fel addig nem lehet csatornát váltani azért ez gáz szerintem mert pont az lenne a lényege,hogy amíg egy adót nézek addig egy másikat feltudjak venni,na mindegy a kérdésem ha beállítom az időzítőt akkor kikapcsolt állapotban tud felvenni? Most vennék külső HDD-t erre megköszönném ha biztos válasz tudnál adni
Ui mi van akkor is ha nézek egy adót de előtte valamikor időzítővel beprogramoztam,hogy vegyen fel egy másikat ami időben éppen akkor megy miközben az elsőt nézem.[ Szerkesztve ]
-
lasvegas
tag
válasz lasvegas #714 üzenetére
A mai napon megoldódott a tèvèim ügye az egyiket bèrmentve kijavítjàk a màsikra pedig pènzbeni kàrtèrítèst kapok a kàrtèrítèsi lapot màr vissza is küldtem,nekem megfelelt az összeg Sony nagyon korrekten jàrt el!!! Ritka az ilyen cèg!
Most megyek egy 46hx751 èrt úgy döntöttemSamsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy i9305 S3 Lte,Asus Padfone 2
-
lasvegas
tag
igen ez így van,a tèvèket imàdom nagyon szèp kèpük van.Majd ìrok mert úgy nèz ki ma törtènt valami előrelèpès az ügyben de nem kiabàlom el.A sony lehet lèp az ügyben,ha ezt megteszik nagyot nő a cèg a szememben.
-
lasvegas
tag
válasz junior11 #711 üzenetére
Ma vittem be szervízbe most szedik szét valamikor így elsőre egyértelműen LCD hibát mondtak.Panel csere.Több szervíznek is küldtem képet az elmúlt napokban véleményezni volt aki aztmondta inkább nem mondja meg mennyi lesz a javítás mert leülök.
-
lasvegas
tag
A W4000 nél már hónapokkal ezelőtt is volt egy csík a szélén de eltűnt kb a bekapcsolás után 20-30 percel csak az utóbbi hetekben lett több csík,állítólag valami cof szalag engedett el,ahogy utána olvastam előforduló hiba bármilyen típusnál. A w4500 meg pár hete jelentkezett eleinte halvány csíkok
1-2 helyen aztán szép lassan egyre több,
Nem a márkát akarom szidni de ez van most.Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy i9305 S3 Lte,Asus Padfone 2
-
lasvegas
tag
Nekem mondod??Egy másik fórumon van egy ember akinek a w4500 öt kicserélték tipushibára hivatkozva ugyanilyen hibával,garancia után,nemtudom gondolom verte az asztalt stb,még semmim sem romlott el telefonom se pedig volt pár.Ez nagyon dühítő állapot azért,de még nemtudom a megoldást.mindenesetre nem én lehetek az egyetlen mert több szakszervíznek is elküldtem a képeket mondjanak valamit és mindegyik egyből vágta mi a hiba stb,
elsősorban nem a márkár szidom írtam mindem sony lehetnek hibák mindenben,csak valamiféle kompromisszumos megoldást kellene találni mert akkor sem járja,hogy drága cuccok ennyi idő alatt tönkremennek és költsek egy vagyont a javításra,ezekután,hogy vegyek megint tévét?[ Szerkesztve ]
-
lasvegas
tag
Sony márkaboltban vettem az enyém volt a Moi elsők egyike mikor megjelent a W4000.
számla garijegy doboz mind megvan!!
A tévét kihozták beüzemelték azóta hozzá sem nyúltam,megmozdítva sem lett.
( Gondoltam,hogy lesz kötekedés)[ Szerkesztve ]
-
lasvegas
tag
Sziasztok érdeklődnék van e valakinek ismerőse a Magyar sonynál?
Illetve mit szóltok ahhoz,hogy vettem 4.5 éve 470.000 ft ért egy sony 46W4000 et,4 éve pedig 241.000 ft ért egy sony 40w4500 at namost mindkét tv meghibásodott az elmúlt hetekben!!
Mit tehetek ilyenkor milyen jogaim vannak ,lehetnek?
Garancia 3 évig volt,no de akkor is az ember kiad 2 tv re egy vagyont és 4-5 éve se bír ki????
Ilyen tartós termékeket állít elő a sony?
Ha valaki fanatikus akkor én az vagyok tévék,videókamera,fényképező,házimozi blu ray stb mind sony,
De ez most kiverte a biztosítékot nálam!! Ja a javítás a 2 tévére több százezresre fog rúgni Lcd panel csere!!! Vicc ennyit a sonyról én ezt nem fogom kifizetni!!
Felhívtam a központot felvette egy fiatal srác összevissza hablatyolt hülyének nézett nevetséges így vegyetek sonyt a képek feljebb vannak a tévékről!
Szerintetek mit lehet tenni most van valamilyen jogom,hogy legalább megcsinálják a tévéket,kicseréljék esetleg ráfietéssel újakra vagy a javítást részben megtérítsék,ha egyáltalán van hozzá panel mert ez sem biztos.[ Szerkesztve ]
-
lasvegas
tag
Van még egy ez Sony w4000 bekapcsoláskor a jobb oldalon függőleges csíkok fekete zöld piros csíkok ezek kb 20 perc után eltűnnek a kérdés ugyanaz javítható kb mennyi hol ? és mi a hiba?
az első a W4500 lenne fontosabb kösziSamsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy i9305 S3 Lte,Asus Padfone 2
-
lasvegas
tag
sziasztok érdeklődnék,hogy ezek a hibák javíthatóak a tévén Sony w4500 illetve kb milyen áron és Megyek BP re kedden kihez vigyem a kép alján piros csíkok a kép többi részén síma csíkok vannak.Illetve mi ez a hiba?
-
lasvegas
tag
PCMCIA kártyahely ezaz?
-
lasvegas
tag
sziasztok van egy Sonyw 4000em meg egy W4500 am ezekbe be tudok tenni CI modult? nem szeretnék set top boxot.
-
lasvegas
tag
Sziasztok, van egy kis nagy problémám a nappaliban vagy egy sony 46w4000 lcd 3 és fél éves és ma a tv jobb oldalán megjelent egy vékony fekete függőleges csík tetejétől az aljáig. Van valakinek valami tippje mi lehet javítható-e stb?? na közben a csík eddig fekete volt mosz elzöldült hmm.
Na közben jelentem a csík eltűnt minden adón ott volt 20 percig valami lesz itt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest