Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
#96532224 #229 üzenetére
Szia!
Én is vacilláltam az Asus C6H lapon, de végül egy szintén Asus Prime X370-Pro lett belőle a jóval alacsonyabb ár miatt.
2 hete használom, elsőre pöcc-röff indult a Ryzen 5 1600 procival, bootolás után gyors UEFI frissítés, utána ram sebességet feltoltam XMP profilból 3200 MHz-re majd Win10 csont nélkül települt.
A 3200 MHz ram sebességet végül is visszább kellett vennem 2933 MHz-re, mert nem volt teljesen stabil vele a Bigasoft Total Video Converter 5 nevű progi. Mindig újraindította a gépet, de ezt a ram sebesség 2933 MHz-re való csökkentésével sikerült orvosolnom.
Nekem 2001 decembere óta hosszú távon mindig is Asus lapjaim voltak (újonnan vettem mindegyiket, egyikkel sem volt soha semmi gondom, a 2009 február óta meglévő Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AM2+ lapomat most nyugdíjaztam 8 év használat után) és a Ryzennél sem volt kérdés, hogy őket fogom választani.
Sok sikert a kofigodhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MotoGP & WSBK
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest