Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Ez lett abból a maga idejében kimondottan jó szériából ? Még mennyire tudja alulmúlni magát az Ubisoft ? Nincs gempa fejleszteni normális játékokat ? Pedig elég vastagon szokott fogni a toll az árazásnál.
-
addikt
A textúrák alapján nagyon úgy fest a játék, mintha mobil eszközre fejlesztették volna első sorban, hogy a leggyengébb hardveren is elfusson. Sőt, azon csodálkozom, hogy egyenest nem jön iOS-re meg Androidra. Konzolokon meg PC-n felnyomják a felbontást 4k-ra, hogy jobban nézzen ki, de ennyi, nekem ez egy mobil játéknak néz ki akkor is.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
XuChi
addikt
Néger raszta hajú herceg
[ Szerkesztve ]
-
GodGamer5
addikt
Ez egy FOS!!!
Még ha mobillra jönne esetleg, de így...[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
myckey
veterán
Nem az igazi
Hol vagy Prince!?"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nanocry
tag
Elég niggás beütést kapott, meg az a zene, anyám... Hát inkább ne mutatták volna meg.. Ubisoft, PoP, á én már rég elengedtem..
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
k-adi
nagyúr
most akkor ez nem mobilra készül? wow...
-
turit
tag
Nigériai herceg
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy bennem most realizálódott, hogy ez egy Prince of Persia játék, amiben nem a herceget irányítjuk majd...
Live-Die-Respawn
-
Wellin9
tag
Ha ezt eladják valami AC mellékágnak, azt mondom oké, de ez így a hatalmas faceplam, évek óta várnak az emberek, egy új POP-ra, a remake próbálkozással már sikeresen hülyét csináltak magukból, erre bemutatják ezt, még, ha jó is lesz, akkor sem volt ez, egy túl átgondolt döntés
[ Szerkesztve ]
-
batman91
őstag
Ekkora retket is már régen láttam. A gettó hercege, egy viccnek jó lesz. Miért kell minden legendás szériát meggyalázni?
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
SpazzMaticus
tag
Nem szeretem a fekete humort.
Egyébként akik ezen itt a videó alatt is "sikoltoznak" pénzt kapnak érte, a vakok intézetéből szállították őket a rendezvényre, vagy tényleg ekkora élettelen kockák hogy bármiféle jatéktól merevedést kapnak ?Én azért nézek ritkán ilyeneket, mert ez kifejezetten irritál...
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Wlac
Ármester
A gameplay jónak tűnik, de a zenei választás nekem sem jön be. Mondanám, hogy az Ubisoft nagyon izzadtságszagúan hozza a "How do you do fellow kids?" feelinget, de igazából fogalmam sincs, hogy a mai fiatalok körében mi a menő zene/feeling. Mindenesetre a PoP-hoz ez szerintem annyira nem illik. Mondjuk a rock sem annyira, és mégis a Warrior Within a kedvenc részem, szóval meglátjuk.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Chibass
tag
Látom senkinek nem tetszik itt, és sajnos nekem sem.
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
melega
őstag
-
A Molyember
tag
Ez valami szanalom. Mit akarnak ezzel, ujrainditani az egesz szeriat “egy uj, modern kozonsegnek”, ha sikeres lesz? Mar a twitter fiokjukat is atallitottak erre a szarra, ezzel szonyeg ala soporve a felujitast amivel szenvednek mar tobb, mint 3 eve.
Remek jovo elott all a Prince of Persia sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest