Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
PiciDikenz #15093 üzenetére
én még nem láttam olyat, amit nem lehetne megkülönböztetni, most hogy vonalkód ide vagy oda, az arany Nintendo logó egyedi, de szerintem mindenki ezen tényleg addig izgul, amíg nem látott pár reprót a saját kezében.
A másik, hogy haszon legyen rajta, de ne a kamu dobozon, mert szerintem az emberek többsége drágábban adja, ha van hozzá bármi plusz, de OK elfogadom, a bolt az egy kivétel..
Mint trend mert tényleg egyre többször találkozom ilyennel teljesen elronthatja az egész piacot (ez már eléggé ki volt itt is beszélve szerintem) hiába nem veszem meg, létezik és igény van rá valami okból, Az meg hogy nem veszem meg vagy nem foglalkozom vele nem old meg semmit, de persze azt a legegyszerűbb mondani-csinálni.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
PiciDikenz #15093 üzenetére
Melyik az az üzlet, amit kötelező megkötni?
Ha nem tetszik az ár, akkor nem veszed meg!
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest