-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #298 üzenetére
Dreamcasttel kapcsolatban komolyan mindenki elégedett volt az árral/üzlettel...
Ecco2 doboza megvan, de leírás nincs.
Gyere ircogni, ha tudsz.
Hívott a srác, amiért küldtem sms-t?
[Szerkesztve].
-
console
aktív tag
Artúr sokat gondolkodtam rajt, hogy elmondjam -e, elmondom végül.
Szal én 12k-ért vettem a Dreamcastet (hibátlan) 25 játékkal, 2 gamepaddel, joyhosszabbítóval, 2db VMUval, és hozzájutottam egy 100-as adag játékhoz még 7000 ft-ért...
Valamint Janával sikerült összehozni az üzletet, és képzeld, hogy Ecco 2!!! Az pediglen ritkaság
[Szerkesztve].
-
GombócArtúr
senior tag
Ja egy kérdés, ti mit tudtok arról hogy a Half-Life kalózverziója kijutott a nagy világba? (Dreamcast verzió) Ugyanis a programot készre legyártották, csak a DC halála miatt nem adták már ki...
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
al_age
senior tag
válasz GombócArtúr #294 üzenetére
oké - no problem
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
GombócArtúr
senior tag
izé izé... vagyok!
Csak közben elgondolkodtam a dolgon, hogy aránylag egész olcsón lehet már Dreamcastet szerezni egy rakás cuccal, és én meg menjek ki érte jó messzire, és a feje is kezd haldokolni...
Noss nemtom... szeretnék egy ilyen gépet csak így túl rizikós, meg supercow ajánlatához és felszereltségéhez képest... mondjuk nincs is rá 22ropim.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
parkasz
senior tag
válasz GombócArtúr #291 üzenetére
Okés!
-
parkasz
senior tag
válasz GombócArtúr #289 üzenetére
Köszi a tippet!
Ha jó veszem ki a szavaidból: Elküdtél a Pecsába
asszem el is megyek! -
GombócArtúr
senior tag
Persze hogy lehet, egyébként a topicban már párszor elhangzott hogy a legegyszerübb ha valamejk hétvégén délelőtt kimész a PeCsába a bolhapiacra, és ott még néhány helyen árulnak hozzá kazettákat, sőt elég nagy a választék! Árakat viszont nem tudok.
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Ezt találtam a fiók mélyén: Ninendo GameBoy Pocket
2 játékkal: Lion King és valami Wario + Mortal Kombat.
Kipróbáltam x év után és retro hullám vett rajtam erőt! Kérdem hát a szakértő profikat, lehet-e még játékokat kapni hozzá, és kb milyen árban?
Elsősorban a Wario/Mario stílusúak érdekelnének.
Előre is köszi a válaszokat!
[Szerkesztve] -
ysoltee85
aktív tag
NES + Gameboy Pocket eladó!
Bővebben: linkXbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
ysoltee85
aktív tag
Na hali!
Eladó Gameboy Pocket sárga szinű + van hozzá Gameboy hálózati adapter! Van hozzá egy game: Earthworm Jim!
Árat ti mondjatok! Csak jó ár esetén eladó!
Képet majd csinálok még ma róla!!!
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
al_age
senior tag
válasz GombócArtúr #281 üzenetére
origi játék abszolút nincs, azokat már eladtam
fejtisztítás kizárólag portalanítás volt, fülpiszkálóval, nagyon óvatosan.
[Szerkesztve]A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #280 üzenetére
Ugy tudom ami Janánál van, Ecco 2!
Fele gamet elvitték tole, mindkét Sonic 2-t is.
Ja, ha még unatkozok, elfér egy Earthworm Jim I-II meg Vectorman meg Pitfall meg Landstalker meg Rocket Knight Adventure/Sparkster nálam.
Amim van: Khm.
Maximum Carnage (ugye? )
Soleil
Sonic 1, Sonic 3 (NTSC), Sonic and Knuckles
Story of Thor
Zero Tolerance ( )
[Szerkesztve].
-
GombócArtúr
senior tag
játék ábszolúte nincsen?
Húhh minden út oda vezet? Egypár retróval kapcsolatos dolgom már jött arról a tájékról. Győr-Moson-Sopron, Vas megye...
Hát nem tervezek arrafelé utazni most, gondolom te meg pestre nem nagyon jársz. Esetleg találkozhatnánk Győrben ha nincs más megoldás.
A fej kérdésben meg még utánanézek hogy mennyibe kerül a cseréje. Mivel tisztítottad amúgy?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Ja gondolom az ecco1 azért nem jött össze janasystől mert egyben akarja eladni, Sonic2 pont az a játék amiből a legtöbb van.. lehet találok neked énis!
A többi sansztalan szerintem...
éss mid van meg edáig?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
al_age
senior tag
válasz GombócArtúr #277 üzenetére
csak azok vannak hozzá amit leírtam
esetleg benne lennék egy tesztben is, kipróbálhatnád, csak ugye én Győr és Sopron között lakom félúton...
ha meg tényleg bibis a fej, alkatrésznek is eladnám, ha úgy is érdekel
ram ilyen formában nem kell, köszi
[Szerkesztve]A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #275 üzenetére
Megosztom veled, még mi kell.
Dr Robotnic's Mean Bean Machine
Ecco 1
Shining Force
Shining Force II
Sonic 2
Virtua Racing ( )
Meg ha valahol látsz pár darabot, ami nagyon a szívemhez nott, de ritka:
Shinobi 3
Thunder Force 4.
-
GombócArtúr
senior tag
Ájjáj... az rázós dolog a fejhiba...
Doboza van-e? vagy játékok hozzá.
7-8ropinál nem tudok most többet adni érte, nagyon kiköltekeztem. Esetleg fel tudok ajánlani 2X128Mb vadiúj dual DDR Ramot, ha érdekel persze...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
al_age
senior tag
válasz GombócArtúr #266 üzenetére
bocsi hogy visszakérdezek, de fogalmam sincs mennyit ér...
kb 1 éve már csak áll a polcon, egy portalanítás gondolom majd ráfér, plusz mikor még játszottam vele úgy 2 hetente pucolni kellett a fejet (mert akkor már nehezebben olvasta a lemezeket), tehát nem tudom, hogy ez adottság-e a DC-knél, vagy pedig egyéni hiba
ezek tekintetében mennyit szánnál rá?A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
GombócArtúr
senior tag
Hát igen, ez a legnézetteb topic sztem... bár én úgy látom hogy azok akik a fáradt gőzbe írnak - a nagy részük - nem aktív itt a piacon...
NA mejk az a hat? És miket szereztél meg? És aaaa játékaid ugye még mindig nálam vannak...
Közben úgy látom visszatért anonymus! rajtakaptam hogy a mobil piacon hirdet
Nem akarsz neki ezúttal te szólni... hátha Tudod... Virtua Racing Nekem meg Dragon - The Bruce Lee Story...
Afflinak írtam egy smst még reggel, mert amikor találkoztam vele nagyon tettszett neki a GémGír, de a füle botját se mozgatta meg rá... és úgylátom már nem is jár ide no mindegy...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
anulu
félisten
ha van vkinek eladó, chippelt Playstation1-e, és megválna tőle (1 rezgős gamepad-dal), pls vágjon a fejemhez mail-t! játék nem kell, csak a gép, 1 gamepad meg 1 SCART kábel.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
pls írj erre nekem árat mailben! pokemon stadium miatt kéne. nem megy emulátorral normálisan
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Old Death
senior tag
válasz GombócArtúr #270 üzenetére
jó fejnek jó fej.. csak néha nagyon felkapja a vizet...
az oké, h itt megtalálják, csak a fáradt gőz azért lenne jobb, mert kevésbé sűllyed
no mindegy akinek kell megtalálja''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #270 üzenetére
...és mert a HWPiacra azért feltéved a PH! apraja-nagyja.
Artúr kb. már csak 6 game van, ami hiányzik a gyüjteményembol!.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Old Death #269 üzenetére
tök jó fej lehet!
Azért mert a kereskedelmi célú ajánlatokkal lásd: al_age leginkább itt találnak meg az emberek, és mivel az ebbe a topicba irogatók szintén gyűjtők ezért az a legcélszerübb ha a topic itt van.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Old Death
senior tag
válasz GombócArtúr #268 üzenetére
Na ja.. volt gépe is csak nem tudott netezni.. mondjuk kellett volna hozzá net előfizetés is meg az volt a problémája, h a nyelv ált. angol.. ő meg inkább németül beszél
tehát eladta a gépét és elővette a segát, no meg van egy Commodore64-ese is azzal is keményen tolja no meg mindenféle kézitetrise van.. egésznap játszik
szerk.: miért is nem akarod, h ez a fáradt gőzben legyen?
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
-
Old Death
senior tag
válasz GombócArtúr #265 üzenetére
jaja 2-es... ez hamisított
no mindegy... én gépen játszok nagyfaternak meg jó
nem is szokott drága dolgokat venni hozzá piacon veszi a hozzávalókat ott szoktak érdekességek lenni.. jót nevetek rajtuk''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Old Death #262 üzenetére
ájjjájájáááj!
te a hamisitottról beszélsz...
Sega MegaDrive2 (számmal)
PolyStation és társai...
Mondjuk, gyakorlatilag ugyanolyan joy kell a kettőhöz, csak éppen a játékélményt tekintve nagyon nem egy szint, hisz a hamisított Segák még csak 8bitesek és elég primitív játékokat láttam rá, azt a Harry Pottert azért megnézném
Izé... kár kidobni 5ropit egy olyan konzolra de sajnos jobb megoldás most nem jut eszembe
Egyébként idén le akartam fényképezni azt a konzolt, minden évben valami újdonsággal rukkolnak elő, tavaly pl. egy számitógépbillentyűzet volt a konzol nagyon baró, de sajnos idén karácsonykor nem láttam ilyet az árusoknál..''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Old Death
senior tag
válasz GombócArtúr #260 üzenetére
jaham
az volt a sárga kazettára ragasztva bittos vmi gagyi utánzat
piacon szokta venni a játékokat komoly 1küvecsért... no meg a joy se drágább''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
al_age
senior tag
szia!
van egy dreamcast-em amit már rég nem használok, ezért ha érdekelne szólj.
van hozzá scart-os kábel, egy gyári + egy utángyártott kontroller (funkcionalitását tekintve teljesen megegyezik a gyárival) + egy VMUA fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Old Death
senior tag
válasz GombócArtúr #258 üzenetére
remélem oda talál majd
hogy-hogy segázik? ''csak'' 63 éves igazából faternak a mostohaapja... hát ha én azt tudnám Chip & Dale 2, meg Duck Tales, no meg Harry Potter meg v 20 játék... csak nem emlékszem rájuk''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Old Death #257 üzenetére
Hogyhogy Segázik még a papád? Mikkel játszik?
Ja most nézem, te tatabányai vagy...
Kamaszkoromtól kezdve odajártam, mi kuckónak hívtuk... khhhm!
Game World kft (vagy hasonló) M3-as metróval kell menni Határ útig, onnan 50es villamossal asszem 3 megálló, és a Plus közértnél kell jobbra kanyarodni, és meglátsz néhány alacsony újépítésű házat, elsétálsz az utolsóig és ott van. 12 vagy 13 órakor nyitnak ha jól emlékszem...
5000Ft-ot mondott a srác amikor rákérdeztem.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Old Death
senior tag
válasz GombócArtúr #254 üzenetére
köszi...
jah 17 lyuku a sega meg 15.. ez a feszültség küldés em teljesen violágos, de végülis az a lényeg, h nincs átalalító és akkor nem kell elmagyaráznom ezt a fesz. dolgot
az lett volna az igazi, ha ezt tudja használni... szal se átalakító, se működés..
akkor vesz majd egy másik joy-t nálunk is lehet kapni ,csak nem bírja sokáig
mennyire drága? helyileg hol van? esetleg bolt név? köszi!''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
seaky77
tag
válasz GombócArtúr #254 üzenetére
PS1 hez LCD nem tudtok szerezni?
thx -
GombócArtúr
senior tag
válasz Old Death #253 üzenetére
csak nyugodtan! A topicot sztem át is kéne nevezni Sega / Nintendo topicnak, csak akkor sanszos hogy a moderátor urak átrakják a fáradt gőzbe, bár félig meddig oda is való... de pssszt!
Még nagyon rég énis érdeklődtem eziránt, azt mondták kizárt hogy működjön mivel a Sega joystickja úgy működik hogy feszültséget küld a gép a joysticknak és a gombnyomásokkal jelez vissza vagy valami ilyesmi, ellenben a számiítógépé (gondolom soros portos [vagy hogyhívják, a 17jukú ami a hangkártyán van] joyról beszélünk) más rendszer szerint megy, ergó ha létezne hozzá átalakító az azt eredményezné hogy zárlatot csinál azon a porton és kisül...
De tudok még helyeket ahol kaphatsz vadonat új joyt, nem is akármijet, állítható extra gombok vannak rajta, autofire stb... de sajnos elég drága.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Old Death
senior tag
Hell!
egy kérdésem lenne, papámnak van egy segája.. de vett hozzá egy joystickot ami viszont pc-s létezik olyan átalakító ami megoldja a problémát? Ja és h miért ide írok? Mert te benne vagy a témában''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Dreamcaster #250 üzenetére
csak hogy csorogjon a nyálunk...
-
GombócArtúr
senior tag
nem tartom valószínünek hogy valaki felüllicitálna, örülök hogy prohardveres jelentkezett rá! Neked lessz egy pár GameGeared lassan... A névből azt hittem hogy az itteni Reflexx nevü ember jelentkezett rá... de nem.
-
Dreamcaster
senior tag
Akkor folytatván a sort :
ATARI LINX
Bővebben: linkingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Biriboyka
senior tag
Felvettelek Dream! A többit ott beszéljük meg
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
tsu
tag
válasz Dreamcaster #240 üzenetére
nekem van 6db eredeti, de tölthetsz le pl. az edonkey-val, én is ezt teszem, már van egy jópár, persze csak kipróbálás miatt, aztán törlöm...
×××
-
tsu
tag
válasz GombócArtúr #246 üzenetére
én voltam aki megvette...
hoztak nekem egy másik rossz GG-t, a kettőből akartam csinálni egyet.
de a másik annyira ramaty (törött) volt, hogy nem vágtam bele.
így a tiéd itt figyel a polcon
a vaterán én licitáltam a GG-re, hátha abból lesz valami.
jól mutatna a LYNX II mellett...×××
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Dreamcaster #245 üzenetére
hűűűűű! Ez marha állat! Pláne a kólás GameGear...
Tényleg, valaki vett itt tőlem egy ilyen gépet, hogy két hibásból egy jót összerakjon, mi lett azóta vele?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Dreamcaster
senior tag
Egy kis érdekesség.
Bővebben: link
[Szerkesztve]ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Biriboyka #241 üzenetére
látom közben utánanéztél a GameGearnek! Darabos? Én ilyan frankó scrollról nem is álmodtam mint ami a Sonic2ben volt. A gép egyébként teljesen megegyezik a Sega MasterSystem 8bites konzollal, csak éppen hordozható...
Egyébként már valaki licitált rá....''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
asszem a topicban valahol énis elejtettem néhány linket ami ezzel foglalkozik...
-
Biriboyka
senior tag
válasz Dreamcaster #240 üzenetére
Az nekem van egy pár darab. Úgy 15 darabbal tudok szolgálni.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Dreamcaster
senior tag
N64 ROM -okat hol találok? Adjatok pár címet plz.
ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #238 üzenetére
vagy itt szokott lenni.
http://www.apronet.hu/browse.tdp?mit=nintendo.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Dreamcaster #237 üzenetére
ha nem is most, de egy-két hónapon belül biztosan megtalálod ha a megfelelő fórumokon keresed
-
Dreamcaster
senior tag
válasz GombócArtúr #235 üzenetére
Semmi. A kasztni. kicsit szélesebb mint a SNES Cartridge, ahogy látni lehet.
[Szerkesztve]ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Dreamcaster
senior tag
válasz GombócArtúr #235 üzenetére
Van SNES -em csak törött szegény, 92' -ben kaptam karácsokra (RULEZ!!!!!! I'm LOVE IN IT) csak ugye csapkodtam össze vissza anno, 4 pad -et hazavágtam, (2 gyári, 2 Sprint pad). 10-15 Game van kb., Super GB, konverter, stb. Szal a SNES is törött rendesen, ezért most keresek egy hibátlan állapotút, hogy meglegyen, mert szeretem.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Dreamcaster #233 üzenetére
tyűűű, ez igen! vajjon mi lehet a külömbség a SNES és e között. Szinte kizárt hogy ilyent tudjál szerezni Magyarországon, még sima Nintendót is nehézkes...
Jelenleg van valamilyen konzolod?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
válasz Biriboyka #232 üzenetére
Már elhangzott ebben a topicban hogy a korát évekkel megelőzte. Sokkal jobb mint az akkori versenytársa a Gameboy.
A grafikája szép, bár a képernyő elsőre homályosnak és furcsának túnhet, ám meg lehet szokni!
Nagyon jó vétel 7ropiért, én 6ezerért vettem egy játékkal, egy pixelhibával a kijelzőjén, és az elemeket takaró müanyaglapkák nélkül.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Dreamcaster
senior tag
Hi all! Akartam nyitni egy SNES topicot (kéne de ezt megtaláltam. Figyuzzatok már!!
SNES 2!!!!!!
Nem is láttam még most találtam nemrég!! Basszus. Vajon ilyen van egyáltalán magyarországon?
Egyébként hibátlan állapotú snes -t keresek, asszem találtam is. Azért bombázzatok vele. A hibátlan állapot az azt jelenti, hogy nagyon megkímélt! Koszos lehet, de törött, ilyenek nem. Ja és természetesen hibátlan állapotú joypad -eket keresek.ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Biriboyka
senior tag
válasz GombócArtúr #231 üzenetére
Kb milyen a grafikája a GG-nek?
-
GombócArtúr
senior tag
Fontos közlendőm van! Főleg affli kolléga figyelmébe ajánlanám a következő linket!
Csapjatok le rá amíg lehet! Ez igen jó ár érte!
Utána meg majd cserélgethetünk...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Még egy évvel öregebbek lettek kedvenc konzoljaink, és egy kicsivel nagyobb büszkeséggel töltheti el szívünket ezeknek a kincseknek a birtoklása...
Nyugi az újévi ömlengésem helyett újévi verset akartam nektek írni! Szerintem így jártatok jobban!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
felfelé!
-
Biriboyka
senior tag
Meglátjuk.
-
-
Biriboyka
senior tag
Boot cd-t még csak-csak tudok adni, de a Soul Calibur-ért meg kell küzdenem ugyanis cimborámnak van vagy 150 játéka és nem tudom, hogy létezik-e nála.
Más:
Távol álljon tőlem a pocskondiázás! Mennyiért adod játékok nélkül és 2 irányítóval kevesebbért?Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
GombócArtúr
senior tag
Jó azért ne kezdjük már el egymást pocskondériázni...
-
Biriboyka
senior tag
Látom már ott is meghirdetted.
-
Biriboyka
senior tag
Nézz körül az apróneten
-
Biriboyka
senior tag
Még a 25k is sok. Akkor ez is tárgytalan lesz pedig fáj rá a fogam.
-
supercow
őstag
http://www.cheapboy.hu/console.php?machine=4&product_class=2
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz Biriboyka #215 üzenetére
Ott van hogy irányár, valamennyit lehet alkudni, max 27k-ig lemehetünk, alá már nem.
A Resident Evilt szerintem megtalálod használtan pl a cheapboy.hu -n vagy valami p2p hálózaton. a cheapboy.hu Retro konzol rovatot kell keresni, ott van néha ez-az dreamcasthoz.
[Szerkesztve]In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Biriboyka
senior tag
Érdekelne, de soknak tartom a 30k-t érte.
Jah és nem találtam a Resident Evil-t!!!Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
supercow
őstag
Berakom ide is a listát, hátha valaki kedvet kap hozzá:
Utopia Boot CD v1.1
Dreamcast MP3 player
Virtua Fighter 3 TB
Star Wars Episode I Racer
Dave Mirra Freestyle BMX
Draconus
DreamOn Collection Vol.2
Tony Hawk's Pro Skater 2
Maximum Pool
Shenmue
Shenmue 2
KISS Psycho Circus - The nightmare child
Rippin' Riders
Aerowings 2
90 minutes
Dino Crisis
Soul Calibur
Ferrari F355 Challenge
San Francisco Rush 2049
Carrier
Nightmare Creatures
UEFA Striker
Ikaruga
Last blade 2: Heart of the Samurai
Suzuki Racing
Industrial Spy: operation espionage
Disney's Dinosaur
Virtua Tennis
Pinball Trilogy
Virtua Striker 2. ver. 2000.1
Dead or Alive 2.
Tokyo bus guide
REZ
V-Rally 2.
Rival Schools 2
Sonic 2
Jet Grind Radio
Marvel vs. Capcom
NBA 2k2
South Park Rally
Unreal
Quake 3 Arena
4 Wheel Thunder
Demolition Racer
Crazy Taxi 2
4x4 Evolution
European Super League
Prince of Persia: Arabian Nights
Sonic Adventure
Star Wars - Power Battles
Ultimate Fighter
Zombie Revenge
Rainbow Six
Frogger 2 - Swampy's revenge
102 Dalmatians
Metropolis Street Racer
Toy Story 2.
Toy Commander
Ecco the dolphin
Buggy Heat
Le Mans 24 HoursIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
válasz Biriboyka #211 üzenetére
mindenkinek könnyebb, beraktam a topicba ide:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=121041
Bővebben: linkIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
console
aktív tag
-
GombócArtúr
senior tag
válasz supercow #206 üzenetére
Az árral - szokásos kis alkuval - semmi gond, biztos vagyok benne hogy hamarosan vevőre találsz! Bár én szeretnék ilyen konzolt a de mostanában tuti nincs rá keret... UP!
-
supercow
őstag
Sega Dreamcast konzol eladó. 4 (!!) kontroller, 1 VMU memóriakártya, 1 rezgő, 50 lemeznyi játék és hasznos dolgok (boot cd, mp3 player). A játékok nem eredetiek, ezért kell a boot cd a másolt játékokhoz. Megkímélt, az eladás oka hogy a gyerek autós játékot követel kormánnyal, amit a DC-hez sajnos nem lehet kapni.
Az irányár 30k. (kíméljetek meg a ''mennyit engedsz a feléből'' szintű dolgoktól)
Cserébe érdekelne megkímélt chippelt PS2, ráfizetek.
A játéklistát kérésre beírom. Elérhetőség az adataimnál.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
rocket
nagyúr
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #201 üzenetére
Na ismét van billentyüzetem... Nem egyszerü dolog egérrel gépelni...
csörgess, ha irc..
-
GombócArtúr
senior tag
válasz GombócArtúr #200 üzenetére
felfelé!
cons, ha irc közelbe vagy jelezz lécci!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest