-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thegamer
csendes tag
En mar dobtam mail-t.
..de ezt is lehet nezni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
zooly
aktív tag
Senki semmi?
https://www.ratingraph.com/
-
zooly
aktív tag
Hali!
Nekem kellene a hétvégén egy SNES! Megkímélt, jó állapotban lévőt keresek.
Lehetőleg 2db joy-al (hibátlanok legyenek - működjön minden irány/gomb).
Ha volna hozzá valamilyen Mortal Kombat (1,2,3,...) játék az mégjobb lenne
Árat írjatok, köszi!https://www.ratingraph.com/
-
GombócArtúr
senior tag
Végre ezt is megértem:
Bővebben: link
Igaz ugyan hogy a Sonic & Knuckles, doboz nélkül érkezett, valamint úgy nézett ki mintha valami kutya játékszere lett volna, de legalább van! Jó hosszúak a pályák benne, szép is, de a Sonic2ben valami mégis jobb...
Valamint játszottam ismét a fent említett eladó sorban levő Sonic Spinball játékkal.
Előjöttek az emlékek. Régen ez volt a 3ik kazettám, a másik kettő is Sonic volt (1,2). Nagy alkalom volt, mert sosem vett senki hozzá semmit, csak születésnapra / karácsonyra kapott pénzből tudtam venni játékot. Akkoriban a PeCsában még dömping volt az ehhez hasonlóan jó kazettákból. Rövid vacilálás (Virtua Racing, vagy ez?) és egy ezres lealkudása után már vihettem is haza. Nem bántam meg, remek játék, iszonyú jó zenével, aranyos 3Ds bónuszpályákkal, meg remek hangulattal. Az utolsó pályán SHOWDOWN (Leszámolás) lerágtam a körmeimet, mire eljutottam Dr. Robotnik űrhajójába.
Legjobban a 3d-s intro tettszett, a nagyon feszült hangulatot adó zenék, meg a szétrobbanás effekt, amikor egy-egy pályán végzel a főellenséggel.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Van egy eladó, igen ritka játékom, legalábbis én egyedül akkor találkoztam vele, amikor az én példányomat megvettem. Ez pedig a: Sonic Spinball megadrivera
Ha érdekel valakit keressen itt, vagy msnen.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Hidi^
aktív tag
valaki vegye meg őket
''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''
-
GombócArtúr
senior tag
természetesen a te információdra alapozva írtam azt. Azért bizonytalandotam el a kompatibilitást illetően, mert mintha a sárga kazi müanyag tokja, vastagabb lenne, a nes kazettáknál. Aztán lehet hogy mégsem.
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
PHM
addikt
válasz GombócArtúr #889 üzenetére
Nos,a dolog (Mármint a NES VS sárga kazis ''gép'')oda-vissza működik.
Elméletileg...Ugyanis a nem teljes hardveres azonosság miatt lesznek
olyan játékok,amik nem,vagy nem tökéletesen működnek a másik gépen.
(Grafikai hibák,sorok elcsúszása,stb.)
Léteznek egyébként átalakítók NES-ről sárgára ás viszont is.
Bocs,ha tudálékos voltam,ez személyes tapasztalat,pár éve rengeteg
gép és kazetta fordult meg nálam javítás céljából,így volt időm kísérletezni.
A sárga kazis ''gépek'' utolsó generációinak minőségéről és megbízhatóságáról
meg (rém)regényeket tudnék mesélni...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
thegamer
csendes tag
Eladó cuccaim: Bővebben: link
-
CsatiZsol
aktív tag
GameBoy kazi nincs?
Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”
-
GombócArtúr
senior tag
PHM: Ok, keresni foglak
Console: írtam neked levelet
Hidi: A sárgakazettás játékok tudtommal ábszolút kompatibilisek a NES géppel, tehát abban is le lehet játszani őket. Vagy a sárgakazettás konzolban lehet lejátszani NES kazettákat is? valamejk a kettő közül igaz!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Hidi^
aktív tag
találtam még a SEGA géphez 1 joystick ot
a sárga géphez találtam 4 joystick ot
a sárga géphez találtam adaptert megvan minden hozzá 3 kábel + a doboz''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''
-
Hidi^
aktív tag
nah kutakodtam a szekrényben ezeket találtam:
SEGA MASTER SYSTEM 2 POWER BASE
SEGA Sonic The Hedgehog kazetta
Sárga kazettás gép ENDING-MAN BS-500AS vagy mi
13db SÁRGA kazetta
1. Nincs ráirva semmi kazetta (sárga)
2. LASTACTION HERO kazetta (sárga)
3. DreamMaster kazetta (sárga)
4. 82in1 kazetta (sárga)
5. NINJA Shadow III kazetta (sárga)
6. 66in1 kazetta (sárga)
7. NINJA RYUKENDN II kazetta (sárga)
8. STRIKERS 1942 kazetta (sárga)
9. DOUBLE BATMANS kazetta (sárga)
10. FERRARI kazetta (sárga)
11. Super Sonic kazetta (sárga)
12. 68in1 kazetta (sárga)
13. 98in1 kazetta (sárga)
ennyi árat ti mondjatok lécci ezekkel nem avgyok tisztába''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''
-
Hidi^
aktív tag
Sziasztok nekem van 1-2 kilo SEGA-s sárga kazettás játékom +2 joystic +SEGA gép
ELADÓÓ !!
[Szerkesztve]''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''
-
PHM
addikt
válasz GombócArtúr #884 üzenetére
Csörögj rám,a rendelkezésedre állok.
Cartevo ok,felvettük a kapcsolatot.
[Szerkesztve]Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
GombócArtúr
senior tag
dehogynem!
egy pár (de lehet hogy jónéhány) hozzászólással feljebb írtam a véleményem róla.
Okké! Már szereztem lemezeket, a tartozásom is ki tudom egyenliteni.
Cartevő keresett már téged? (utalt rád, amikor velem beszélt)
Valamikor majd átugorhatok?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
PHM
addikt
Meglett a Road avenger MCD-re!
1000 Ft az ára,vagy valami csere is szóba jöhet.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz GombócArtúr #878 üzenetére
Artur!
Van Ecco 1-em,nyers lemez kell.
A második Road Avengerem egyelőre nem találom,de még
előkerülhet.32X-et még nem próbáltam,de nem látom a Te
beszámolódat sem Saturn ügyben.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
GombócArtúr
senior tag
Azért szerintem nem olyan nagy szám egy playstation... (najó akkor énis el voltam ájulva, az első játék amit láttam a Time Commando.
TOVÁBBRA IS ELADÓ:
Sega Classics Arcade Collection [Limited Edition] MegaCD
3500Ft
Valamint eladó továbbra is megadrivera:
Atomic Runner+doboz
Jurassic Park pucéron
együtt: 1500Ft
Valamint eladó vagy elcserélhető:
EXO SQUAD megadrivera
doboz, kézikönyv megvan, szép állapotban. Nagyon szép játék. Elég ha annyit mondok, hogy Novotrade fejlesztés.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
turho
addikt
válasz GombócArtúr #879 üzenetére
Már késő bánat. Nem elcseréltem, komoly pénzért eladtam egy gyűjtő-félének és aztán lett a ps. Mondjuk ordítottam amikor megláttam mit tud egy playstation
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
GombócArtúr
senior tag
30k persze hogy nem a világvége, de én diák vagyok. nekem sok.
Énis megnéznék egy CD32-t, meg működés közben egy Amiga4000-et. Kár hogy elcserélted, ma sokkal többet ér eszmeileg meg anyagilag is mint a ps1. Persze, akkor még ezt nem lehetett tudni...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Kipróbáltam MegaCD-re az
Ecco - The Tides Of Time ot
hűűű, hát nagyon tetszik. Sokkal jobban mint a kazettás verzió (mondjuk azzal 6-7 éve játszottam). Ezek az audiotrackek alatta nagyon illenek a játékhoz és egyébként is jók. Az FMV videók is nagyon barók, és szépek. Kár... hogy viszonylag az elején elakadtam, és nincs túl sok türelmem. Pedig jó lenne végigvinni, már csak az end sequence kedvéért is, meg a többi -játék közbeni- szép videó miatt.
Nem tudja valaki hogy az ecco1-et ISO ban hol lehet leszedni? Az általam régebben ide kiírt linkeken nincsen, és a sega-s dc++ csatorna, ahol rengeteg ilyen dolog van megszünt létezni.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
turho
addikt
válasz GombócArtúr #876 üzenetére
32 k irányár nem a világ vége....majd meglátod. És alkudni lehet kicsit. Látom nagy konzolkedvelő vagy. Én is az lennék, de 30 évesen nem annyira jó már a kézügyességem némelyik játékhoz, meg időm sincs csak mindig arra amire nem kéne
Az én álmom egy Amiga CD32 konzol, mert egyszer volt ilyenem. Fury of the furries, Zool, Oscar, Diggers.....nagyon szerettem, csak ps1 lett belőleEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz GombócArtúr #874 üzenetére
Beírtam mindent a bolhapiacra. 50 lemez, meg minden pityputty. Ja és 3 éve 06-51-el interneteztem is vele, bár nem egy táltos....
X-Box csere érdekelne, mert a fiam azt szeretne...amúgy meg mindig pc-zne. Mondjuk becsülettel végigvitte a residenteket meg még pár gammát.
off: ha belegondolok, a játékokból vagy 10 db-ért meg az élményért simán adtam 90 ezer ft-ot 5 éve...
[Szerkesztve]Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Árulok ill. el szeretnék cserélni egy igen jól felszerelt és különleges /szerintem/ Dreamcast konzolt a bolhapiac-ban.
És up a Gombócnak.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
GombócArtúr
senior tag
Sajnos hirtelen pénzhiány miatt meg kell válnom ettől a játékoktól:
Sega Classics Arcade Collection [Limited Edition] MegaCD
3500Ft
Valamint eladó továbbra is megadrivera:
Atomic Runner+doboz
Jurassic Park pucéron
együtt: 1500Ft''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
felfelé!
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Miazhogy
csendes tag
Hello!
Az infra joy kell a kettő, jó lesz 4k-ért.
Mystic quest biztos h Snes-re van?
akkor pedig lehetne akár multilingual edisön is , én az angolt ismerem, nem is gondoltam h német is lehet.
Mario a Nesre érdekel, ha dobozos, illetve ilyenek
h mario is missing stb 2k körül (dobozzal)
3k-t az Snes-re gondoltam, ebből megteszi a mezítlábas kazi is!
Donkey Kong Country Snes-re van-e? Nem írtad, (most).
Várom a mailt!!!!NES, SNES, GB játékok, kiegészítők érdekelnének
-
thegamer
csendes tag
Jelenleg elado cuccok:
SNES: 5000 Ft
32X Virtua Racing doboz nelkul: 1500 FT
Saturn Virtua Fighter: 3000 Ft
DreamCast Soul Reaver: 3000 Ft
Bővebben: link -
GombócArtúr
senior tag
Továbbra is van itt eladó Megadrive, meg Miegymás.
-
zLegolas
őstag
Van vagy 2-3 felesleges GB Classic gépem, elcserélném hozzájuk való kazikra...
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
PHM
addikt
válasz GombócArtúr #848 üzenetére
PAL Spiderman?
Érdekelne,ha nem gond.Asszem nekem csak USA verzió van.
A hétvégén utána nézek,lehet,hogy van egy fölös Road Avengerem.
Egyébként meg van pár cuccom,amitől megválnék:
SNES-re 2 db infra joy dobozban,+Mystic Quest legend csupaszon,
+ Mario All Stars+még jópár kazi.
NES-re szintén néhány kazetta pl:Mario 3,Duck tales+4-es joy elosztó,
+ Nintendo joystick (karos)
MD:rengeteg kazetta,de a listám sajnos régóta nem naprakész...
Atari 2600 és Master sistem kazetták.
Amit keresek:Atari 7800,MSX kazik és rossz GB,GBC,GBA kazik.
Csereberélni is szeretek...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
cromex
aktív tag
válasz GombócArtúr #860 üzenetére
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #860 üzenetére
ha valaki megvenné, a Sunset Raiders meg a Turtles TF jöhetne ide 1,5k-ért.
[Szerkesztve].
-
GombócArtúr
senior tag
ELADÓ MEGADRIVE GÉP!
''Van egy eladó Mega Drive gépem,hozzá 2 kontroller,adapter,5 játék.(Sunset Raiders,Batman Returns,Turtles Tournament Fighters,Mystic Defender,Wolverine) TV kábel viszont nincs hozzá. 6ezret kérnék érte.''
Ha érdekel valakit, megadom a srác e-mail címét.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
cromex
aktív tag
még mindig megvan a sega joyom! 1k..
-
thegamer
csendes tag
válasz qpakcovboy #856 üzenetére
Nalam hamarosan lesz egy SNES doboz nelkul, viszont kipucolt, szep allapotban, szinte uj scart kabellel, 5000 Ft-ert. Majd dobok mailt es szolsz ha meg aktualis.
-
qpakcovboy
őstag
Engem érdekelme egy supernintendó és a Mortal kombat 3. Van itt ilyen eladó?
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #838 üzenetére
Fene megette => esett az eső...
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
Lamair
aktív tag
valakinek van dreamcast-je itt a ph-n, én most vettem és egykét cumó jöhetne hozzá ha van eladó
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
thegamer
csendes tag
válasz GombócArtúr #849 üzenetére
v2 Saturn-nal allitolag baromi nehez megcsinalni... ; )
-
console
aktív tag
-
GombócArtúr
senior tag
Aztán negyedjére el is indult! Szegény CD forgatómotor, biztos nem díjazza az ilyesmit hosszú távon...
Játék - Tomb Raider
Szerintem elég baró lett, a grafika sem csúnya, és a hangulata is jó. Bár nem vagyok valami nagy kalandjátékos.
próbáltam még (eredetiben):
The Need for Speed
bár a játék szép, de nem egy nagy élmény vele játszani, a kerékcsikorgásnak meg olyan hangja van, mintha egy elefánt trombitálna (komolyan azt hittem rá)
Sega Rally Championship
nagyon álat, olyan mint a játékteremben remekül lehet érezni a sebességet
WWF - Wrestlemania
Pankráció, azonos a 32X verzióval, de szebb annál és a zenék is jók. Viszont az a 8 választható karakter elég kevés...
Virtua Fighter
Az első játékok egyike (1994), olyan csúnya mint a 32X-es verzió (najó, a földön vannak textúrák, meg árnyék is van, és a zene is cd minőségü)
X-men - Children Of the Atom
gyönyörű rajzolt hátterek és karakterek. Az ilyen jellegű játékokban sosem tudtam villogni a hiperkombókkal... nem nekem való.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Sega Saturn - másolt játék használta (V1-hez):
1. kiakasztod a fedél érzékelőt
2. kikapcsolat állapotban beteszed a másolt cd-t.
3. ezután bekapcsolod a gépet.
4. ekkor kicseréled egy eredeti cd-re a másoltat, és nyomsz egy resetet.
5. most kell nagyon figyelned! a lézerfej elindul , majd pár másodperc után hallod, hogy megáll egy pillanatra. Na ekkor kell gyorsan kicserélni a másolt cd-re!
''kis gyakorlással símán fog menni!
nem olyan bonyolult, mint elolvasni!''
Én 3szor próbáltam... de még nem volt eredménye. Elég barbár módszer sajnos.
A srác aki adta a tippet mindig így játszik, és még megy a gépe''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Hát, ezt benézted!
Baromi jó játék. Imádom!
Egyet nem értek. Ilyen és ehhez hasonló (pl: FMV)játékokat meg tudtak úgy csinálni hogy tökéletesen menjen. Ehhez képest a legnagyobb név, a Sonic CD intro videója, amely szintén rajzolt képekből és zenéből, úgy szaggat,hogy élvezhetetlen nézni. A Spiderman VS Kingpin NTSC verziójával ugyanez a helyzet, a szöveg késik a képhez képest, és állandóan újrakezdi a mondandóját. Vajjon ez lehet azért mert mind a kettő NTSC-s és konverterkártyával megy, no meg karcos a lemez? Most megvettem a Spiderman PALos verzióját, és olyan simán fut, hogy öröm nézni.
Viszont a legjobb játék MegaCDre, a Snatcher is ezt csinálja, vagyis késik a szöveg a képhez képest, meg van hogy nem tölti be időben a következő szöveget és akkor áll a kép egy darabig, pedig azon a lemezen egy darab karcolás nincsen, és európai verzió. Nem igazán értem ezt sem...
Ha a megaCD adatátviteli sebességével lenne a gond (1x-es cd olvasó - 150K/sec) akkor miért van az hogy a tv műsor minőségü CD 32X -re írt FMV játékok végig szaggatásmentesen mennek.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
-
console
aktív tag
-
cromex
aktív tag
válasz GombócArtúr #840 üzenetére
jó akkor 1K-ért eladó az eredeti Sega-joy!
-
Miazhogy
csendes tag
válasz GombócArtúr #838 üzenetére
Hello!
Ha tudna nekem valaki egy Donkey kong Countryt szerezni, olyan 3-4k körül, akkor szóljon!NES, SNES, GB játékok, kiegészítők érdekelnének
-
GombócArtúr
senior tag
Az a baj, hogy rockettal már beszéltünk egy utángyártottról. Ha odaadod olcsóbban, mint az ő ajánlata, akkor okkal csinálok segget a számból. De átvételi időpontnak továbbra is május elejét tudom ajánlani.
-
cromex
aktív tag
válasz GombócArtúr #822 üzenetére
nemtudom, szerinted?
-
GombócArtúr
senior tag
Énis megyek bolházni.. bár én mást keresek.
Remélem holnap jó idő lesz = sokan kint lesznek!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
zLegolas
őstag
Na, a 7végén megint mehetek bolhapiacozni, már alig várom! Legutóbb egy Nintendo/Pokemon Tamagochi-al lettem gazdagabb, meg egy GB játékkal...
Már alíg várom!
Kellemes 7végét mindenkinek!Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #831 üzenetére
Ra igen, felrerakom neked, majd dobjal mailt meg irjal ide is
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tking
csendes tag
Egy kis korekció
A game boy -os Taz nem eladó ( még legalábbis )
Elkezdtem vele játszani és ugy döntöttem végignyomom.
Tking -
tking
csendes tag
Üdv mindenki.
Épp most léptem be elöször ( csak ez a topic vezérelt ) remélem rengeteg jó fogás lessz itt számomra és számotokra is általam.
Minden amit keresek lehetöleg doboz+gépkönyv/kézikönyv és ne legyen agyon gyürve vagy használva.
Amiket keresek:
-------
Nes: Mario 2-3;Castlevania 1-3; Startropics; Zelda 1-2(gold kiadás)
Snes: Super Star Wars;Super Empier; Super Return; Castlevania Dracula X/Castlevania Vampier Kiss; Super Mario World 2
N64: Paper Mario;Star Wars Rogue Squadron; Castlevania;Zelda Majoras Mask
game boy: Mario Land 1-2; Star Wars;Empier Strikes Back; Castlevania Belmond's Revenge ( ha jól tudom)
lehetöleg doboz+gépkönyv/kézikönyv meglegyen és ne legyen agyon gyürve egyik sem. (A gépkönyv nem olyan fontos.)
------
Amiktöl megválnék:
Nes: Sillent Service /doboz+leírás megvan/ 3eft
N64:Supermen /se doboz se könyv/ 1500ft;Turok Rage Wars /se doboz se könyv/2500ft
Game Boy:Tasmanian Devil Island Chase /se doboz se könyv/ 2eft
Ha valkit érdekel valami vagy valkinek van olyan ami nekem kell és megválna töle akár csere is zsóba jöhet
Tking -
console
aktív tag
-
GombócArtúr
senior tag
Hátttt... Nem tudok ilyenről. Illetve van egy illető itt a ph!-n aki ígérgette nekem sokáig, aztán sosem lett belőle semmi. Sajnos elég nehéz lesz MD-s Virtua Racinget szerezned...
viszont thegamernek van 32X-re ha jól tudom''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
td
senior tag
Tudom, hogy hülye kérdés, de nincs valakinek egy MD-s Virtua Racing-je eladó?
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #826 üzenetére
Ez eleg jo allapotban van, 1000 ft?
-
rocket
nagyúr
Egyik joy-rol talaltam kepet, igazai snes feeling mega driveon
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #822 üzenetére
Szia
Mar thegamer-nel van, esetleg ha talalkoztok kerd meg mutassa meg
Elkelt majdnem minden cucc, 2 mega drive jatek maradt (the smurfs es a lion king), meg a 3 utangyartott joy.
Irok mailt mindjart"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
thegamer
csendes tag
Rocket, GombocArtur, mail-ek mentek...
-
GombócArtúr
senior tag
Rocket: nem csinálsz róla egy képet? Álat lehet!
Affli: Nagy kár, ugye utánajársz holnap te a kispárnának, ez nem akrmilyen ereklye
Cromex: 3 gombosom van mondjuk, de mennyi forintért adnád el?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
cromex
aktív tag
válasz GombócArtúr #813 üzenetére
persze, eredeti!
ennyi maradt a segámból
nem sokat volt használva, aszem még karc sincs rajta... -
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #810 üzenetére
Oke vettem az adast
12100 ft az ajanlat jelenleg
Talaltam otthon egy a4-es meretu sonic matricat, tobb mint 12 eves
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
cromex
aktív tag
van 1 db sega joyom érdekel vkit?
-
thegamer
csendes tag
válasz GombócArtúr #810 üzenetére
Saturn-nal kapcsolatban kuldok mail-t.
Ezt a kartyas dolgot egyebkent korabban is emlithetted volna... -
GombócArtúr
senior tag
Ok rendben, bár épp most hoztam haza egy nintendo kialakításu 6 gombos joyt. Szólok ha aktuális.
Beszéltem az illetővel, nem, sokallja az árát a 32X-nek, úgyhogy nem lesz licitálás.
Ezek történtek a mai napon.
Ja és thegamer! Megvan a gamegear! Csütörtökön estefelé tudnánk találkozni az Örs vezér téren? Én kérdezném hogy a a Saturnhoz jár-e játék, hogy tudjam érdemben használni is? A CDX kártyának megnéztem a tokját, szerintem nincs semmi komoly baja, viszont a tokon nem írja hogy MCD2-höz is jó, míg a másikon írja. Tehát ez egy olyan verzió, ami még MCD1 el használható csak.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #808 üzenetére
Megtudod nezni ha gondolod kuldjel mailt mikor jo neked, meg itt lesz par napig a cucc.
Szerintem 1000 ft-ot er 1-1 ilyen joy, mondjuk ez az analog karos ritkasag szerintem
Kozben 12000 ft-ot ajanlottak 32x-re + 2 jatek, hogy nehogy felreertes legyen es korrekt legyen a dolog, pentek estig lehet ajanlatott tenni ra, mailben vagy ide a forumra beirva johet az ajanlat
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
GombócArtúr
senior tag
meg lehet ezeket valahol élőben is tekinteni? Mennyiért árulod őket?
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #804 üzenetére
Ami a mega drivehoz van, azon kivul 3 utangyartott van.
Van egy 5 gombos, egy 6 gombos, meg egy 10 gombos (ugynezki mintha 4 gomb autofire verzioja lenne a sima 4 gombnak) ehez van egy analog kar is amit a digitalis pad kozepebe kell tekerni
Ezen kivul mindegyiken lehet alligatni, van auto fire, semi auto fire, turbo , szoval jo sok gomb van mindegyiken"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
baró, megkérdezem hogy mi a helyzet!
doom? Szerintem egész jóra sikerült, viszont az nem tettszett hogy hiába 32X-en fut, mégis nem teljes képernyős a játék, hanem egy kicsit kisebb. Egyébként pchez képest kissé nehéznek találtam. Persze itt nem lehet használni az ''idkfa''-t Ja és ehhez a játékhoz jól jön igazán egy 6 gombos joystick.
Ápropó, milyen joystickjaid is vannak?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
rocket
nagyúr
Talaltam egy tonna mega drive joyt otthon
Ugynezki mind mukodik"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz GombócArtúr #798 üzenetére
10000 ft-os ajanlatom van mar, tehat afelett kell gondolkodni, megvan minden tartozeka, a doboza is
Milyen feelingje van a doom-nak, meg mindig vegig futott a hatamon a hideg amikor elindult a jatek es szolni kezdett a zeneje"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest