-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
console
aktív tag
Artúr bácsi! Kapok Virtua Racinget és Maximum Carnaget szerdáig? Karira nagyon jólenne!
.
-
Aloki
tag
Fúúúú télleg a Story of Thor azt a játékot is imádtam!!!
Volt (van) egy speckó sok gombos gamepadem amin volt turbo fukció, azzal Desert Strike-ban egyszerre 4 rakétát tudtam kilőni, úgy már nem is volt nehéz végigvinni
mod: fel is megyek a padlásra és zúzok egyet: megjött a kedvem
[Szerkesztve] -
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #195 üzenetére
Szokatlan - papírdoboz! De fura. Lesz digigép a házban hamarosan, megmutatom.
.
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #193 üzenetére
Amit meghagytam neki: Lionking, Nhl meg Smurfs A többit mindelvittem
A Maksifül Sega MD-s topikjába szólt be, én meg elrendeztem vele a dolgot
Az elobbi játékok plusz Prince of Persia, plusz NTSC átalakító (Sonic3 meg Prince of Persia NTSC-s) volt 8ezer. Igy egyeztünk meg. Karácsonyom volt... mondhatni. Nagyon hálás vagyok neki, és nagyon köszönöm neki!
[Szerkesztve].
-
GombócArtúr
senior tag
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #191 üzenetére
Artúr sikerült Rockettol megszereznem egy pár ritkaságot! Nagyon örülök most
Van Sonic 1, Sonic 3, Sonic and Knuckles és Story of Thor!!!. Már csak pár darab kell....
-
Aloki
tag
válasz GombócArtúr #189 üzenetére
Köszi, de nagyon a szívemhez nőttek főleg a Desert Strike : kb fél évig folyamatosan azzal jáccottam anno Még mindig minden bitjét ismerem 10 év után is
-
GombócArtúr
senior tag
szorri, de amim van ''aranyos'' játék (Sonic-ok, Bubba N' Stix) azoktól nem válok meg. Egyébként csak ilyen msázkálós-lövöldözős-szörnyes játékaim vannak.sajnálom hogy nem tudok segíteni... de ha el szeretnéd adni a játékaidat csak szólj.
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Aloki
tag
válasz GombócArtúr #171 üzenetére
A húgomnak kéne szóval valami ''aranyos'' játék kéne aminek egyszerű célja van és egyáltalán nem kell rajta gondolkodni, ja és ''lőni'' sem.
-
GombócArtúr
senior tag
ahogy gondolod...
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
zLegolas
őstag
válasz GombócArtúr #185 üzenetére
Ááá, sajna Veszprém, meg amúgysem érek rá...
Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
GombócArtúr
senior tag
Nekem sajnos nincsenek, de ha kimész hétvégén délelőtt a PeCsa bolhapiacára akkor ott van még dögivel!
-
zLegolas
őstag
Kissé bátortalanul kérdezem ismét:
GameBoy Classic kazik nincsenek valakinek elfekvőben óccsóért??Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
-
affli
tag
Meglesz nemsokára, akkor ki tudom írni neked, csak nem tudom lesz e időm elintézni.... de szólok mindenképp. Ja és kössz az infót!
Retro RULZ:)
-
console
aktív tag
-
affli
tag
Hi! Nekem ezek vannak:
Panzer Front
Metropolis Street Racing
Resident Evil - Code Veronica 2CD
Virtua Tennis
Sega GT - European Edit
Soldier of Fortune 2CD
Starlancer
Fantasy Star Online
Planet Web - Web Explorer
Skies of Arcadia 2CD
Blue Stinger
Headhunter 2CD
Conflict Zone
Dragon Riders
Nem nagyon láttam még 1iket sem sajna, nem nagyon van időm mostanában semmire... Ráadásul fogalmam sincs, hogy kell használni a boot CD-tRetro RULZ:)
-
GombócArtúr
senior tag
-
console
aktív tag
válasz GombócArtúr #177 üzenetére
Mega Man X és Battletoads kell csak... de thx.
haragszol a görény miatt?.
-
GombócArtúr
senior tag
Szuper márió az nem játszik nálad? ezért kiáltottam utánnad.
Asszem az all stars az amiben 3 márió játék van benne...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
-
GombócArtúr
senior tag
Console! merre vaaaagy?
-
Scream007
őstag
snesre van 1 super mario all stars gémem elado LOLLLLL
kinek kell????BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
MuKI666
tag
-
GombócArtúr
senior tag
Muki, ezerbocs, de csak ma küldtem el, a multkor nem akadtam rá, viszont most előkerült! Remélem mielőtt megérkezik!
Közben a te játékod ma megérkezett! Ennek nem is maga a játék az értéke, hanem az hogy gyakorlatilag vadonat új, még a bedugónyílásnál sem volt felszántva a műanyag, meg a doboza is megvan! köszönöm!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
console
aktív tag
Valakinek Dreamcastre megvan a Soul Calibur biztonsági másolatban? Megírhatná nekem karira Bootlemez nélküli darab csodálatos lenne.
.
-
MuKI666
tag
Elküdted már procit????
beszélj halkabban
-
Aloki
tag
Hi érdeklődnék, hogy nem lenne-e valami cserélhető jó kis ugri-bugri játékotok megadrive II alá cserébe a Mortal Kombat 3 ért, vagy Desert Strikeért?
-
harley
őstag
válasz GombócArtúr #165 üzenetére
de már el is kelt
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
harley
őstag
-
GombócArtúr
senior tag
Engem speciel nem, de szivesen megnézném hogy hogy néz ki!
-
harley
őstag
kinythatós két képernyős Donkey Kong érdekell vkit?
"Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
img001
csendes tag
Köszönet érte.
Vatera macerás egy kicsit,nem küzdök vele.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Háj! Akit érdekel vásároljon egy ilyen igazán nem mindennapi szerkezetet!
íme!
Bővebben: link
Esetleg a tulajnak tudom ajánlani még a Vatera.hu-t, ha itt nem kel el.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
img001
csendes tag
Hali.
Elküldtem a képet.
Amit tudok róla:minden müködik rajta,4db baby elem vagy külső táp kell neki,és az elemtartó fedele hiányzik.
3k az ára,vagy valami értelmes cseretárgy.
Üdv.:img -
GombócArtúr
senior tag
Igen el, tegnap...
-
Real_Necro
veterán
válasz GombócArtúr #156 üzenetére
Hali!
Gondolom a rossz GameGear elment... ?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
GombócArtúr
senior tag
felfelé!
-
GombócArtúr
senior tag
az a számom, várom a hívásod!
-
tsu
tag
válasz GombócArtúr #153 üzenetére
ha jó a telszám az adataidnál, hívlak, egyeztetünk, és megyek.
×××
-
GombócArtúr
senior tag
Óhh, ha zokonveszed akkor vidd el annyiért, csak nem akartam kiszúrni veled
Holnap délutánig elérsz, este nem vagyok. Europark, Ferenc-körút, Deák-tér ezeket tudom ajánlani, ha jobb ötleted van akkor kivele!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
tsu
tag
válasz GombócArtúr #151 üzenetére
ez jó, lefelé alkudsz...
ha jó neked, holnap elugranék érte valamikor, úgy látom, pesti vagy.×××
-
GombócArtúr
senior tag
Legyen akkor 3K. Ha netán mégsem lehet életrekelteni akkor ne küldj el az anyámba. Viszont ha nem baj, az elemeket takaró két müanyaglapot áttenném az enyémre. Az elemek nem potyognak ki belőle úgysem.
-
tsu
tag
-
GombócArtúr
senior tag
mondj inkább te!
Te értesz az ilyesmikhez? A másik pixelhibás, nem tudod belőle kioperálni nekem?
2 játék is jár hozzá...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
tsu
tag
válasz GombócArtúr #147 üzenetére
Hi!
engem érdekelne a rossz gamegear, mondj valami kezdőösszeget!
tsu.×××
-
GombócArtúr
senior tag
Én meg most keresem az enyémet, no problémó, remélem holnap fel tom már adni énis.
Megérkezett a második GameGear!
Nagyon szép állapotban van.. ám sajnos nem működik. Bekapcsol, ég a piros működésjelző fény, világít a képernyő, csak éppen nem jelenik meg rajta semmi, mintha nem is dugtam volna bele kazettát. Talán némi bűvészkedéssel működésre lehet bírni, de én nem akarom szétszedni, mert az ez irányú tevékenységeim általában a megbontott tárgy halálával végződnek
1-2 játékot is tudok hozzá adni. Ha érdekel valakit írjon oszt' megtrágyázzuk!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
MuKI666
tag
válasz GombócArtúr #121 üzenetére
aaarg csak ma tuttam feladni a cuccost.... nem ajánlvaés nem utánvétel hanem sima levélként adtam fel...
beszélj halkabban
-
console
aktív tag
hupp
.
-
GombócArtúr
senior tag
van itt élet, fel!
Holnap veszem át a második GameGear-em remélem működni fog!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
affli
tag
Tényleg nem szándékosan csinálom, csak nehogy utána vissza kelljen küldeni, vagy esetleg durvább atrocitásokra kerüljön sor....
-
affli
tag
Szerintem a piacoson is ugyanaz a csati, csak az anyaga ilyen csörgős madeintaiwan
-
affli
tag
Sajna piacos a cucc Csak onnan tudom, hogy próbáltam már a joypadokhoz tartozó masinát megszerezni De ezek tök eredetien néznek ki, ilyen padokat amerikából lehetett szerezni
Mondjuk azt nem tudom, kompatibilisek-e az eredeti Megadrive-val, de nem sok értelme van szerintem....
Hja bocs hogy közbeugattam
[Szerkesztve]Retro RULZ:)
-
LLKobe
veterán
Hali!
Olyanok a joyok mint a képen van. Asszem kék a startgombja.
De ha felgyüssz MSN-re, webcammel meg tudom mutatni.
Ma már tuti nem oldható meg, nem pesti vagyok.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
console
aktív tag
.
.
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
Na a GameGear ha minden jól megy a héten megérkezik hozzám, aztán ha működőképes lesz akkor keresi gazdáját, mivel nekem csak a játékok kellenek.
meg fel! egyébként...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
affli
tag
Up!
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
Oké rendben! Várom a mailt!
-
MuKI666
tag
-
GombócArtúr
senior tag
áhh, a földrajzi távolságokat nem is vettem figyelembe...
Úgy érted, én küldök postán processzor, te küldesz postán játék?
Nekem oké így!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
MuKI666
tag
válasz GombócArtúr #117 üzenetére
postai ügyintézéssel esetleg a 400as celeron proci ag játékra cserélhető (mivel postán a sör bajos)
beszélj halkabban
-
GombócArtúr
senior tag
400as celeron proci? sör? csoki? vagy pénz?
-
MuKI666
tag
Esetleg nekem van GeamGear re egy játékom: Woody POP ... kellene valakinek esetleg?? nekem GGm soha nem volta tahát nem jáccottam vele.. ugy kaptam a játékot.... (Dobozos)
Érne ez esetleg valakinek valamit???beszélj halkabban
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
Háát a GameGearnek, legalábbis az én példányomnak nincs olyan szép kijelzője, mintha kicsit homályos lenne, és nemlkehet igazán szép színárnyalatokat kihozni belőle, talán a világitás miatt.
Azokkal a cuccokkal amikre szükséged van kis mennyiséggel rendelkezem (kb:2-3darab) Esetleg konkretizálhatod hogy merre hány méter?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
senior tag
válasz GombócArtúr #111 üzenetére
Hajjaj.. persze hogy volt Game Gear-em, nagy handheld-konzol mániás voltam. (kvarcjáték hegyeim voltak.. )
Volt mindenféle Game boy-om is. (az ujabbakkal már nem foglalkoztam)
Egyedül Atari Lynx-em nem volt, aztmondják szebb kijelzője volt mint a GG-nek.
A GG játékot - illetve áramkört megkeresem ha hazatévedek valamikor.
DVD vagy Régebbi újraírható CD érdekelne cserébe! -
GombócArtúr
senior tag
Háj!
Atary lynx ügyben nem tudok segíteni. Viszont a GameGear játék érdekelne!
Hogyhogy van ilyen játékod? Vagyis, volt gamegeared is, vagy ilyesmi?''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
senior tag
Ja, Game Gearre van egy Mortal Kombat 1 játékom. ( A játékkazetta tokja nincs meg, csak az áramkör, így is tökéletesen lehetett vele játszani.. )
[Szerkesztve] -
senior tag
Én egy régi régi Atari Lynx nevü csodamasinát keresek (az atari féle Game Gear)
a Race Drivin nevű játékkal együtt... (überállat autoszimulátor fejenátfordulós karika pályával és kuplungkezeléssel fűszerezve..)
De olcsóság esetén érdekelne a Killer Instinct nevű játék 1. része egy N64 konzollal együtt. (kicsit elvagyok maradva már ezekkel, a legujabb Game Cube jobb mint az N64? és van arra Killer Instinct?)
Hogy mennyire lehet rajongani egy - egy játékért.. -
GombócArtúr
senior tag
fel!
-
GombócArtúr
senior tag
háááthát....
különlegességre gondoltam, mondjuk saturn vagy megacd romok... esetleg ha működőképes emulátorja van valakinek... nekem mindegyikkel szaggatott a grafika, vagy nem ment a hang... SNOWBOARD KIDS!''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
MuKI666
tag
válasz GombócArtúr #104 üzenetére
GBA Nintendo Snes N64 (Snes=Supernintendo? )mer ha nem akkor abbol is van
beszélj halkabban
-
GombócArtúr
senior tag
válasz zLegolas #101 üzenetére
az olyan mint a pl megadrive os joystick bedugó? Vagy az Supervisionra volt csak? Ápropó ismeri valaki a Supervisiont? nekem volt!
aki nem tudná mi az:
Bővebben: link
[Szerkesztve]''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
MuKI666
tag
van a gépemen 1.5-2 giga Emulátor és hozzá mindeféle rom de azér konzolon a feeling!
beszélj halkabban
-
zLegolas
őstag
Megvan a 2. Gameboy alapgépem, sajna kazi még mindíg csak egy van...
Link kábelről tud valaki valami infót? A neten még nem sikerült rálelnem a rajzára.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest