-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
a probléma megoldódott! Sikerült találnom ramot!
Igen Console, megvan mind a 3 játék, mind remek állapotban van, az imént próbáltam ki őket.
Erről a Shinobi III. ról egy rádiókabaré jutott eszembe. Ismeri valaki a Mindenölő Nindzsát? A heti hetesből a nemjuteszembehogyhívják nevü hölgy a főszereplő, remek darab, érdemes letölteni A lovas rész háttere nagyon szép! az utánalevő pályáig vittem.
Shaq-Fu kerettörténetén pedig legalább... legalább 3percig is gondolkodhattak Nagyon eredeti.
A Globális Radiátorok c. játékhoz kissé negatívan álltaom hozzá, révén hogy Mc Dönci támogatással készült. De sajnos nem tudom táplálni vele az utálatomat, mert ez egy frankó játék! A zene nagyon állat, meg a grafika is jó. Mondjuk a játék maga lehetne könnyebb is. És tettszett, hogy a bónuszpályán szelektív hulladékgyűjtést kell végeznünk''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest