Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Nem mindenki használja az egészségügyi méréseket. Ameddig megvolt a Fit 3 én sem használtam. Hívások és üzenetek jelzésére kellett, meg reggel ébreszteni. Ezt tudta hiba nélkül, többi nem érdekelt. Itt Hardveraprón adtam el, nem panaszkodott a vevő, hogy bármi baj lenne. Igaz teljesen karcmentesen, újszerű állapotban adtam el, 10e Ft-ért + 10 hónap gari + kijelző védő fólia + gyári narancs szíj. Annyiért bestbuy volt.
Jelenleg Watch FE-m van, itt sem nézegetem túlzottan az értékeket, igaz ez pontosabb jóval. A test összetétel az jópofa. EKG, meg vérnyomást még nem néztem (kell az ADB-s hack, mert nem Samsung telefonom van).
-
-
Ricardo
titán
"Az meg hogy a lépéseket hogy szinkronizálja... Nem érdekel. Azt sem értem, hogy akinek vissza szinkronizálja pl. 6950-ről 6300-ra, az mitől aggódik? Vagy fel borul a napja, hogy Úristen! Még 300 lépést tennem kell mert különben végem!??"
VS
"Én nem nagyon tudok hibákról, "
Téged nem érdekel, de attól még hiba. Nem omlik össze a napom ha nem pontos, de ha méri, mérje pontosan, Ha nem pontos, akkor feleslegesen méri. Random számgenerátorra szerintem senkinek sincs szüksége.
[ Szerkesztve ]
-
és pont ugyanez lenne a bajod vele, ha mondjuk az értesítéseket nem kapnád meg, esetleg nem ébresztene.
mindegyik olyan funkció, amit évek óta minden konkurencia, sőt, még a nagybetűs Samsung is meg tudott oldani házon belül, erre kiadnak egy olyan minőségű terméket, ahol a legalapabb funkciókkal is gondok vannak, minimum hektikusan működik. volt már üzenetkezelési probléma, indokolatlan merülés is felhozva.
nyilván a vásárlók nagy többsége nem sportolni használja (én sem, munkahelyen az értesítések diszkrét jelzése miatt van), arra vannak céleszközök. de ha már megvettem, kifizettem az árát, akkor szerintem jogosan elvárható lenne, hogy rendben tudja, ami termékoldalon szerepel.
konzumer =/= silány. az óráiknál megy rendben, több is van különböző generációkból, alap, hogy ennél is ez a minimum.
ez meg az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megmaradt az előd minden pozitív tulajdonsága, de nagyobb lett a kijelző és érkeztek új funkciók is.
- Napelem
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Automobilista 2
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- OLED TV topic
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- További aktív témák...
Állásajánlatok