Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Ha még nem lett volna , megjelent 1580-as [link] . Lesz fejlődés a 1480-hoz képest is. (Armv9 & DDR5)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
Meglepő számomra! Eddig azért nem vásároltam meg , mert ez szerepel a termek ismertetőjében;
Nem kompatibilis Samsung, Sony, HTC, Google, Ulefone készülékekkel (ezek kizárólag gyári adapterekkel működnek) ,illetve olyan más készülékkel ahol van gyári 3.5mm fülhallgató kimenet az USB-C port mellett.
Akkor teszek vele egy próbát én is
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
Úgy tudom, hogy csak a gyári fog megfelelően működni, de sajnos az gyenge minőségű és gyorsan elromlik. Az A54-es témában már többen is foglalkoztak ezzel a problémával, érdemes utánanézni.
-
-
-
-
-
-
-
UFS tároló estén a célzás az nem helytálló .
Ugyanis a mérési eredmények (memory, UX)
erre valók.UFS 2.X maximum 110-120E teljesítményre képes .
UFS 3.X minimum 150E indul.
1380 és a 1480 esetében ez pontosan látszik is a mérési eredményeken.
A55 esetében majdnem 160E eléri .De a hivatalos Samsung oldal meg is írja , hogy UFS 3.1 van benne.
Dnelb kolléga amit linkelt .[ Szerkesztve ]
-
-
-
De vártam már a tesztet .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest