Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Subidubiduuu
Megoldottam a gondomat a jatekkal, most epp az ENOT-ot telepitem.
Semmi nehezseg nincs a megoldassal, csak gondolkozni kellett volna, de ugy latszik, most szallt meg az ihlet, 1 kave es cigi utanA megoldas annyi, hogy ugye van a StalkerCOP.exe.Nos, ennel ugyesen beallitottam, hogy ne legyen semmitvel se kompatibilis, meg a talcara kirakott ikonnak is, sot adminisztratori jogot adtam mindkettonek a futtatasnal.
A gubanc csak az, hogy tulajdonkeppen a BIN alkonyvtarban levo xrEngine.exe futtatja tulajdonkepp a jatekot.Erre akkor jottem ra, amikor a task managerben neztem, hogy ez az allomany fut.Ugyesen ennel is kiveszed a kompatibilitast (nekem valami Vista dologra volt beallitva), es ime, a jatekot immar 12 masodperc alatt betolti.Es most johet az ENOT, mar alig varom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest