Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HecklerHUN
csendes tag
Helló, Sztalkerek.Rég nem voltam (nyaralás).Olvasgattam visszafelé egy kicsit, de megkérdezem:Miről maradtam le?
-
Aarpok
őstag
válasz dodopek #8198 üzenetére
Voltam monolitos 2 küldit megcsináltam nekik aztán a vulkán hadművelettel elküldtem őket az örök vadászmezőre így ebben nem tudok segíteni neked Ja igen és pripyatban is találkoztam ezzel a rondassággal vigyázni kell vele,mert ha sokáig szugerál besülnek a fegyverek.
Аарпок
-
dodopek
addikt
válasz rétisün #8197 üzenetére
Én egy ilyet lőttem ki Pripyatban, miután kijöttem az X8 épületéből. Nem értette, hogy miért épp arra kell mennem.Elmagyaráztam neki. Gaussal...
Van már valaki, aki megcsinálta a monolithos szerelőnek a 3 dokumentumos küldetést? Én csak egyet találtam a mozi melletti épületben, ahol a sok elektromos anomália van, és az alapban egy precíziós szerszámkészlet.Hol a másik kettő?
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
assszem ugyanilyen irányító volt a vörös erdőben, ami kinyírta a tudósokat. de a sniper lövedéket nem tudta irányítani
...és nem golyóálló....[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
megcsináltam a 'fedett ellenség' néven futó küldit, most már csak oda kéne menni a zsoldoshoz a hídon, befejezve az egész mókát, aztán most nézem, hogy közben valamelyikük szépen lelőtte a monolitos npc-t, akinek a dobozát majd oda kéne adnom pripjatyban a monolitosoknak.
de persze ebben a játékban még nem beszéltem vele, szóval így a doboz se lesz meg, azaz újra az egész küldi előlről, miután felvettem a monolitos cuccát.[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
emre
veterán
Én itt szoktam megnézi, hogy kb mit tud egy VGA
Igaz már régóta nincs frissítve, de még mindig elég sok hasznos infó van fenn.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #8175 üzenetére
most vagyok ott én is, el kell vállalni, hogy keresel embereket nekik, utána majd segíthetsz a méréseknél.
-
czundermák
aktív tag
válasz Physicist03 #8187 üzenetére
Meglestem gyorsan átlagban, Janov állomáson 29 kint a szabadban 47 FPS közt mozog HD6950-el.
DX9-re visszaállítva Janov állomáson 25 kint a szabadban 49 FPS. SSAO kivételével minden fel lett tolva maximumra jav. din. megvilágítás mellett 1680x1050-en. 1920-on ugyan ennyit mértem, de azt nem szereti a monitorom. Ennek eredményeképp egy 6870 talán 2-3 FPS-el produkálna kevesebbet, szóval bőven jó választás.
60 másodpercre lőttem be a Frapset így már tud egész jó átlagot mondani.CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
törölt tag
Mert annak 2x akkora a fogyasztása és nekem a passzív hűtés lenne a célom. De azt hiszem bukás. Megyek megbeszélem a VGA topikban.
-
Physicist03
senior tag
válasz #90933760 #8184 üzenetére
Hááát lehet még az is kevés....dodopek-nek 7750-e van, az valamivel gyengébb mint a 7770 és neki 1280x1024-ben van 35 körüli fps-e ha jól emlékszem. FullHD-re valószinü ez sem lesz elég. Az a baj legfőképp ezekkel a kártyákkal hogy csak 128bit-es a memóriavezérlőjük, az 1GB VRAM talán még elég is lenne.
DX9 és DX11 között szerintem olyan 15-20% különbség lehet, de ez csak amolyan találgatás féleség.[ Szerkesztve ]
-
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #8182 üzenetére
Hááát, 1080p-re tuti felejtős :\ max 720p-re lesz elég, de full grafon nem biztos ott sem... 1GB-os legyen mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz #90933760 #8177 üzenetére
Szerintem bírnia kell, ha nekem a 4850 bírja akkor neked is vinni fogja a 6770 (lehetőleg 1GB-osat vegyél minimum), kb egy szinten vannak
szerk.: a 2600XT -re ne rakd fel szerintem a textúra pakkokat ha nincs legalább 512-es a kártya, de amúgy ha nagyon akarod próbáld meg aztán max uninstallálod őket.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #8175 üzenetére
visszamész később, vagy kérsz valamelyik másik tudóstól valami küldit addig is, amíg ezt is csinálhatod.
-
törölt tag
válasz Physicist03 #8156 üzenetére
Még nem vettem meg a VGA-t, de ha mégse bírja akkor adjam el vegyek másikat? Ilyet nem játszok akkor inkább veszek egy olyat ami tuti procilimites.
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
Sikeresen átugrottam, és semmi. Azért a hátsó város rész szépen nézett ki.
-
Medvelászló
senior tag
Halihó!
Lenne 1 problémám:tudóséknál szeretném felvenni a segítsek a méréseknél küldit de azt mondja a prof hogy a kutató csoport meghalt,addig nincs rá esély elvégezni míg nem találnak új bagázst ehhez.Ilyenkor mi van? -
Aarpok
őstag
válasz muddy_waters #8172 üzenetére
Ezt nem tudom nem próbálkoztam tovább inkább benéztem az erdőbe nem volt egy kellemes hely,a fogyókúrát túlzásba vivő controllerről nem is beszélve,de azért megbirkoztam vele.
Emre: akkor megérte az XM8 - as állat egy fegyver nekem is tetszett a 100 - as tárról nem is beszélve,de én azt Cyborg - tól szereztem pripyatban.Most nem kapom meg sehol ugyan is az addont nem tettem felАарпок
-
Dhampir
félisten
Érdemes elolvasni EZT a cikket. A Windows 8-ban a DX11 teljesítmény a Call of Pripyat benchmark programjával lett tesztelve.
A S.T.A.L.K.E.R.: Call Of Pripyat benchmark programját vettem elő, hiszen főként a DX11 teljesítményre voltam kíváncsi, és ez a program a lehető legtökéletesebb erre véleményem szerint.
Az eredmények egészen meglepőek. A Consumer Preview-ban kicsit rosszabbul teljesített a rendszer a Windows 7-hez képest, a Release Preview már minimális javulást hozott, viszont itt egyértelműen mondhatni brutális és észrevehető teljesítménynövekedést tapasztaltam. Mondhatni engem már meg is győzött az új Windows.
[ Szerkesztve ]
-
muddy_waters
csendes tag
Emlékszem jól, mikor leszakadt a híd az alapban és elkezdtek lőni mint a záporeső, hogy az első gondolatom az volt: megyek megkerülöm őket, amíg még vannak stalkerek hogy lekössék őket. Ja, persze. A másik meg, hogy nincs hol kimászni a vízből az ő oldalukon, túl meredek mindenhol a part.
Az előző screenshoton jobboldalon a háttérben van az a gyaloghíd, arra se lehet felmenni, csak belülről?
-
Aarpok
őstag
válasz muddy_waters #8168 üzenetére
Igen a vizen keresztül akartam átmenni,de mindig kampo lett a vége így nem erőltettem tovább a dolgot és jól mondtad a sugárzás nyírt ki.
Аарпок
-
Carline
őstag
válasz muddy_waters #8168 üzenetére
Trainert használva át lehet oda menni, de nincs ott semmi.
Se arti, se fegyver, se lőszer.
Legalább is én nem találtam.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
muddy_waters
csendes tag
-
zuzu000
őstag
válasz Physicist03 #8162 üzenetére
Köszi!
Ha máshogy nem, nagy ugrással átpattogok oda, csak kiváncsiságból.
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #8162 üzenetére
de, a pszihedelin (vagy mi, piros-fehér gyógyszer) kimaradt.
-
Telda
addikt
válasz muddy_waters #8159 üzenetére
Köszönöm!
-
Physicist03
senior tag
-
emre
veterán
A WAGE Speciális Erők milyen társaság?
Első lendületből pirosak voltak, hát levadásztam az összeset.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
muddy_waters
csendes tag
Na szedjük össze akkor:
1) elindítjuk a játékot
2) ha elért a menüig, ALT+TAB-bal letesszük
3) Feladatkezelőben a Folyamatok fül alatt megkeressük az xrEngine.exe-t, jobb gomb, Set Affinity (legalsó asszem)
4) kiszedjük az összes pipát, az elsőt kivéve, majd OK
5) ugyanúgy jobb gombbal visszamegyünk ugyanabba a menübe, visszarakjuk az összes maghoz a pipát, majd OK
6) visszaváltunk a játékra és játszunkA kellemetlen az, hogy ezt tudtommal nem lehet automatizálni, tehát minden indítás után meg kell csinálni. De ennyit megér a sima játék, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz czundermák #8157 üzenetére
Ezt hogy kell? Miközben fut a játék vagy még az indítás előtt?
-
czundermák
aktív tag
válasz muddy_waters #8144 üzenetére
És tényleg működik.
Jupiternél feltűnően sokat beállt a kép, gyanakodtam már mindenre. Mivel a vinyó nem dolgozik alatta, vagy szinte alig. Nem gondoltam, hogy az lesz a probléma oka, aztán a 6950 2GB-nyi memóriáját telerakja azt teljességgel kizártam, főleg nem 1680x1050-en.Affinitás beállításánál mind a négy mag be volt pipálva, de tényleg, ha leveszed egyre majd vissza 4-re valami megváltozik. Windows 7 alatt SW KOTOR II hasonló cipőben jár, igaz ott 1 magot állít neki alapból, de úgy akadozik még a mai masinákon is... ott már más a hiba, szintén be kellett neki lőni a négyet, majd örö' vót meg bódottá.
[ Szerkesztve ]
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Medvelászló
senior tag
Igen az alap sgm 2.2 -vel nyomatom,némi grafikai tunningal(absolute nature+atmosfear 3)hulláknál találtam már sokféle gyógyszert,de anabiotikumot csak elvétve.Elmegyek a tudósokhoz valami küldiért mert tőlük nem sokat vettem fel ezidáig,Jelenleg kb 10 küldit vettem fel és még várat magára,jelenleg mennem kellene Vörös erdőbe,ill Piripócsi menethez válogatom össze a brigádot.
TELDA:Segíts Noénak vissza verni a mutánshordákat küldit asszem Szakálltól kapod meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Physicist03 #8152 üzenetére
És vajon a proci vagy VGA lesz kevés? Mert VGA még nincs, csak tervezem. Akkor inkább keresek erősebbet, legalább a kedvenc játékom menjen el csutkán.
-
rétisün
veterán
mindenkivel beszélgettél, rákérdeztél a helikopterekre? nemcsak szakálltól meg bagolytól lehet küldiket, infókat kapni......
a tudósok bunkerében is voltál, beszéltél a pilótával?war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
HD6770 1GB és E8400 mellett merjem csutkára tenni a grafikát fHDba? DX9
-
rétisün
veterán
melyik noés küldi? a mutánsos? szakáll szól, hogy noé akar tőled valamit, odamész, beszélsz vele, és mondja, hogy jönnek a mutánsok, segíts neki a védekezésben.
de ez már azután van, hogy megmutatta a fennsíkra vezető anomáiát a leégett farmnál.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Telda
addikt
Hali!
A Noés küldetés hogy kapom meg? Mert már senki nem ad semmit.
Az az érdekes hogy a banditák eltakarítását sem kaptam meg."hogy csak egy magot használjon, leokézni, aztán meg ugyanígy visszaállítani 4-re! "
Ezt nem igazán értem, állítsam 1 magra utána meg 4-re vagy hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
Köszi az infot majd kipróbálom Azt figyeletem meg régebben,hogy a SOC nálam a magokat 50 - 60 % ban terhelte míg a VGA - t 98 % - an.A COP viszont 1 magot 100% ig a többit 1 - 2 % -ban és a VGA meg henyélt a 40 - 50 % - al.Ebből is látszik lett volna még mit optimalizálni rajta.
Аарпок
-
Dhampir
félisten
Még nem próbáltam, de nagy vagy!
-
muddy_waters
csendes tag
Gyerekek, megvan a szaggatásra/akadozásokra a megoldás.
Alapból a játék jobbára 1 magot használ, meg a többiből egy-egy picit, mert nyilván félre van programozva. Az az egy mag viszont majdnem mindig a maximum közelében fut, és ha eléri a plafont, akkor beszaggat a gém (ez a Resource Monitor-ban jól látszik, fene tudja hogy hívják ezt magyarul, Erőforrásfigyelőnek? Inglis vindóz rúlz).
A megoldás: át kell állítani az xrEngine.exe process Affinity-jét (akár az általam fentebb linkelt programmal, akár a Task Manager-ben a Processes fül alatt jobb gomb és onnan), hogy csak egy magot használjon, leokézni, aztán meg ugyanígy visszaállítani 4-re! Az eredmény: gyönyörűen használja mind a négy magot nálam, nagyjából egyenletesen, így szemre a max teljesítmény kétharmadánál feljebb nemigen megy egy-egy mag, és olyan folyékony a játék, amilyet még nem láttam. Visszatöltöttem egy állást, és felgyalogoltam a mocsárban az outposttól a zatoni aknás kijáratig, közben megvártam, hogy 3 vaddisznó kiirtson 6-7 banditát a közbeeső "Settlement" nevű helyen, aztán kiirtottam a vaddisznókat, de sehol egy akadás. Éééélményszámbamenő.
Innen van amúgy az okosság. Ugyan a Clear Sky-ről beszél, de nálunk is működik.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
-
rétisün
veterán
sztem ez attól is függhet, melyik moddal játszik éppen...
de pl. a leégett falu (farm?) alatti barlangban én is találtam (sgm enot edition)
én pl. a pszi blokkolót kerestem nagyon sokáig, azt se tartott egyik doki se, aztán mindenféle hulláknál, rejtekhelyeken találtam 3-at, de a vörös erdőben (a vörös pszicho ellen) még ez se elég pedig seva is van (ott találtam a hangárban) meg +6-os pszi védelmes arti.
-
Aarpok
őstag
válasz Medvelászló #8138 üzenetére
Az alábbi 2 helyet javaslom,ha még nem fosztottad ki:Zaton - leégett falunál van egy barlang amiben egy Controller is legel 1 db illetve a mocsár (ahol a heli is van illetve amikor Fajddal kijössz a bloodsuckerektől) ott van annak a végén 2 db.Egyébként pedig kellene lenni a dokiknál meg a tudósoknál is vagy már felvetted a napi fejadagodat tőlük ilyenkor várj egy napot és újra lesz náluk.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #8136 üzenetére
nekem van vagy 6 db, adjak? én pont emiatt inkább elbújok, ha van hová, bár így nem hamar lesz meg az "akit megjelölt a zóna" kitüntetés.
a tudosóknál nézted? illetve a hulláknál, rejtekhelyeken is lehet találni, de sajnos ez (szokás szerint) eléggé kiszámíthatatlan....
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Estét!
Anabiotikus gyógyszert hol lehet venni, Zaton ill Jupiter környékén,egyik dokinál se láttam és már csak 2 db van?!Lehet kevés lesz mert ha elindulok bóklászni mindenhol Alfa csapatba botlom és alig tudok előre haladni.Ruha alig,fegyverzet már alakul de mester fokozaton nehéz becserkészni őket.[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Dhampir #8131 üzenetére
Közben dolgozgattam más feladatokon és utána már kaptam küldit tőlük.Hát,hogy ez a monolit milyen egy spicli beköpte a könyvesboltos bulit és most jóvá kellett tennem.Sikerült is de megint nem ad semmit.Ez a Cyborg úgy néz ki mint valami amerikai tengerész na meg a szöveg amit nyom,hát attól kikészültem.Nem csoda,hogy fanatikusoknak nevezik őket.
Аарпок
-
M@trixfan
addikt
válasz muddy_waters #8132 üzenetére
Köszi a tippet, mindenképpen jó lenne. Viszont már úgy gondolom, nem az E8500 mellé tenném be a GTX 660TI kártyát, lassan jó lenne egy teljes upgrade a gaming pc-ben.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
Vanilla COP-ban még visszamegyek a laborba két doksiért, hogy kimaxoljam a játékot, de már így is megvan a full jó ending mindenből Utána szeretnék próbálni valami modot. Elsőre azt hittem, hogy a Complete sorozatot nézem meg, de az SGM és a SMRTER is nagyon izgat. Remélem az 1 GB-os 4870OC elég lesz a grafikai tuningokhoz. Ejj, ha mondjuk kijött volna jövőre a Stalker 2, olyan szívesen vettem volna új gépet arra az ünnepi alkalomra! Azért arra is kell vigyázni, hogy bizony ott van még a Metro 2033 és a Bioshock is amit ideje lenne befejezni, de a zóna mindig visszavár
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Aarpok
őstag
válasz muddy_waters #8124 üzenetére
Én is így értettem sima sgm semmi atmosphere.
Emre: nem vagy monolitos?Lehet majd nekik kell.Аарпок
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
válasz muddy_waters #8124 üzenetére
Pedig 2-3 küldi elvégzése után kellett hogy kapjál Anabiotikus szert(kordon és mocsár)
-
muddy_waters
csendes tag
A "simát" úgy értettem, hogy a sima SGM 2.2, Atmosfear nélkül. Most készülök átmenni Zatonba, már odaadtam a csomagot annak a katonának, felszedtem az aknákat északon, kipucoltam az egész térképet a banditáktól, felszedtem az összes stash-t, már senki nem ajánl küldetést, mégse kaptam egy fonnyadt tablettát se.
Szerk: nem is árul senki. Stalker fokozaton nyomon amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz muddy_waters #8121 üzenetére
Az alappal játszom és kaptam kitörés elleni szert is küldik jutalmaként.Már annyi van,hogy kereskedést nyitottam.Az alapterületeken túléltem a kitöréseket kint az achi után,viszont egy jó darabig kékben láttam mindent.A kordon és mocsár részen csak a tabletta segített.
Аарпок
-
zuzu000
őstag
válasz muddy_waters #8121 üzenetére
Simában nincs is hálózsák.
-
muddy_waters
csendes tag
Próbáltátok átaludni a kitörést? Atmosfear-ben nem vagyok biztos, és a sima SGM 2.2-mben se volt még kitörés (szerencse is, mert többek állításával ellentétben én nem kaptam az elején antibogyót,és még nem értem el Zatont, úgyhogy végem lenne), de valami tipp oldalon azt olvastam, hogy a simában át lehet.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Medvelászló #8118 üzenetére
Atmosfearrel egyáltalán nem élhetőek túl a kitörések csak tablettával, ne is kísérletezz szvsz Ha átmegy rajtad a hullám instant death
-
Medvelászló
senior tag
-
PeL
addikt
válasz Medvelászló #8116 üzenetére
Ha van AtmosFear akkor biztos hogy nem élsz túl egy kitörést sem Ha nincs akkor valszeg az SGM úgy módosította a ruhák Pszi-védelmét hogy ne lehessen túlélni a kitöréseket. Esetleg ha fullos lesz Pszi-védelmed, artifaktod is lesz meg beveszel bogyót is hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Nálam a jobb alsó sarokban van a HUD állandóan mutatja,de ha rátapicskolsz az őrnagy PDA-jára,ott megnézheted a statisztikádat.Nekem sincs még fejlett pizsim,egyenlőre alap zsoldosban kommandózok,most rendeltem Fürgénél 1 zártkörös jelmezt.
Valami más-már vagy 1 tucat análbiotikus izét beszedtem kitöréskor,már a zóna megjelöltje is lettem,de minden egyes kitörésnél megmurdelek.Nem kellene túlélnem gyógyszer nélkül a 3 kitörés után?
-
Telda
addikt
Honnan tudnék szerezni egy normális test páncélt? Még mindig az van amit a kordonban találtam a vasúti híd alatt. Ha rendelni akarok, nem elég a szintem, amit a kereskedő árul, az t meg arany áron adja, ráadásul nem is sokkal jobb mint a jelenlegi. Jupiteren járok.
A szintemet hogy tudom megnézni?Tegnap nagy nehezen leküzdöttem két alpha csapatot, mire oda futok hozzájuk, a mocskos kis dögevő banditák már kis is lopkodták a cuccokat, szerencsére a hullájukban megtaláltam a jutalmam , azóta ha egyet is meglátok lövöm lefele.
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #8113 üzenetére
Nekem is tetszik a fullos military exom Én addig nem hagytam el Zaton - t,amig nem volt kedvezmény a szerelőnél,ugyanígy Jupiter - nél.Most Pripyatban vagyok hű monolitosként.Itt is gyűjtögetek a szerelőnek sőt már kapott tőlem 2 db szerszámkészletet.Nagyon örült neki.
Аарпок
-
rétisün
veterán
de azért kitörés után általában lehet találni egy-két olyant, aki nem bújt el, és nem úszta meg....
mindig elfelejtem, hogy janovban már megvan a szerelő-bónusz, és az oda-vissza út árával együtt is olcsóbb pl. egy exo javíttatása, mint a szkadovszkon, ahol még csak most gyűjtöm a zöld dobozba a cuccokat.
igaz, nagyon nem is gyűjtögetek hajnal exo-ra, a mostanival is jól elvagyok.[ Szerkesztve ]
-
-
rétisün
veterán
azér' cseppet sem fura, fenn vagyok a fennsíkon, ahová csak a noé tud feljuttatni az anomálián keresztül, az alphások, akik ott hédereztek a szennyvíztisztító mellett, simán feljönnek utánam.
-
Aarpok
őstag
válasz Medvelászló #8105 üzenetére
Ki kell szabadítanod a túszt utána kutasd át a halott zsoldosokat egyiknél lesz a pda abban meg a jelszó.Az a pendrive amiről írtál az csak a küldetést aktiválja.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #8105 üzenetére
nincs is, én úgy emlékszem hogy már korábban, valamelyik zsoldosnál lévő pendrive-on van. csak a jelszó (talán 'veszély'?) semmi egyéb rizsa.
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #8099 üzenetére
nem napszemcsi az, éjjellátó is van benne
(#8101) Telda: valaki régebben a noé-s mutánsos küldinél javasolta testőrt, az (elvileg) megvéd téged, te meg tudsz foglalakozni a kék pöttyel jelölt npc védelmével.
mondjuk én azt a küldetést egyszer próbáltam, aztán hagytam a fenébe, sztem tök nem illik a stalker játékokhoz az ilyen 'ezer ellenség özönlik mindenfelől' összecsapás.....
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Már rég kérdezni akartam hogy a testőröknek van értelmes, érdemes felbérelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest