Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morbias2
aktív tag
válasz Physicist03 #6699 üzenetére
Ez a baj ,hogy most már hiába írom felül a 19.03-al már akkor is kidob.Szal most megint rakhatom fel elölről. Vagy megpróbálom a 2.2-t rárakni és onnan tovább a 19.03-at. Na meglátom.
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
morbias2
aktív tag
Nah a Add_Fix_SGM_2_2 után az optionsba kidob! Addig minden tökéletes volt.Most itt tartok.Most mit tegyek?
-
morbias2
aktív tag
Igen megtalált mindent mikor felraktam.Lehet kihagyom ezeket,és inkább az alapokat,fegyókat teszem fel.Most meg nem indul a 2.2.exe el pedig 3 helyen fent van a gépemen.Egyszerűen az ikon másra váltott,és azóta egyiket sem lehet telepíteni.
-
PeL
addikt
Ez igen... Máris találtam egy szervoruhát az egyik rejtekhelyen...
-
PeL
addikt
válasz morbias2 #6694 üzenetére
Az Absolute Nature 3-nak és az AtmosFearnek telepítője van, azzal nem kell másolgatni semmit csak kibontod őket a tömörítésből és elindítod a telepítőjüket, elvileg maguktól meg is találják hová kell feltelepülniük. A magyarítás Olvass_el fájljában le van írva a sorrend hogy hogy tedd fel.
-
morbias2
aktív tag
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #6691 üzenetére
van egy sor benne:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
eredetileg az egyik true az false de mindkettőt true-ra kell írni ahogy itt írva van. Amúgy lehet hogy úgy is megy ha nincs átírva de azt írják mindig hogy modnál át kell írni
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz morbias2 #6689 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom... gondolom a Stalker-COP.exe-vel indítod a játékot igaz? Szerintem mégegyszer a 0-ról telepítsd fel, nézd meg hogy az alap játék elindul e modok nélkül. aztán ha megy utána az fsgame.ltx-ben írd át amit kell és kezd el felrakni az SGM modot. Ha a magyarítás szerinti telepítési sorrendben eljutottál a 6. pontig ott nézd meg még elindul-e a játék. Ha megy még ott is akkor tedd fel a textúra packot, próba. Utána AF3 + ami kell hozzá majd újra próba.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
A kotróhajónál az egyik konténer tetjén találtam egy flash drivet, valaki tudja mire jó? (ha nem lehet elolvasni jobb klikk a képen --> kép megjelenítése) Ha rányomok akkor azt írja hogy "A belépőkártya nem használható ezen a területen"
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz morbias2 #6684 üzenetére
Úgy értem hogy mikor telepíted az AF3-at akkor a telepítőjében ne a High Textúrákat telepítsd hanem hagyd normálon, asszem alapból azok vannak kiválasztva.
Továbbá Egy jótanács az AF3-al játszóknak:
Az AtmosFear menüjében kapcsoljátok ki az "Esemény beállítások" menüben mindhárom fajta eseménynél hogy ne adjon feladatot ha bekövetkezik, mert hibásan jelenik meg a quest logban és ha vége az eseménynek nem tűnik el onnan hanem ott marad egy "DESCR_NO_EXIST" vagy hasonló quest és nehogy bekavarjon. Így nem fogtok kiírást kapni igaz, de mivel amúgy sem lenne olvasható így kicsit izgalmasabb is lesz mert nektek kell észrevenni ha kitörés vagy akármi jön, bár a sziréna úgyis megszólal
A játékban a beállításoknál az a legjobb ha full dynamic lightningal játszol (akár DX9 - Enhanced DX10 - Enhanced DX11) mert úgy biztos nem lesznek grafikai bugok
[ Szerkesztve ]
-
morbias2
aktív tag
Azt úgy érted,hogy normál legyen minden beállítás? De notin jáccok vele! i7 2670qm sb,540gt 1gb ddr3,4gb ram.Akkor af3 ra mit ajánlsz full dynamic? Vagy inkább a leggyengébbet minden normálon?
Nah most kereshetem megint elő mit hogyan telepítsek sorrendbe
Köszi.Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
morbias2
aktív tag
Hát végignyomtam majdnem ,és most kezdte el ezt csinálni.De mikor visszamegyek régebbi betöltésre utána megint elkezdi.Most inkább rakjam fel újból a játékot? Vagy elég a gamedata könyvtárat törölni?Elvileg most szeretném af3-al újból elkezdeni,mert ez a játék leges leg vége ahol tartok
-
McTuja
tag
Ha nem telepitem a texturákat ugy is működik??
Kvázi tag lettemhttps://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
PeL
addikt
használjátok egészséggel (abban a jó kis radioaktív Zónában )
-
Aarpok
őstag
PeL , LeoDelux nagyon szépen köszönöm a magyarítást
Kiváló lett.Аарпок
-
Dhampir
félisten
válasz juhasz.p #6665 üzenetére
A legjobb ellopakodni vagy elfutni a közeléből, akkor rengeteg lőszert megspórolhatsz vele.
Én az alapjátékban egy darabig ellopakodtam, majd amikor felhorkant és csoszogva elindult, akkor futásnak eredtem és felugrottam a létrán hamar. A magasban már nem tudott kárt tenni bennem.
Amikor például a CS-ban a Vörös Erdőben összefutottam vele a Boszorkánykörnél, akkor jól megszívtam, bár a hosszas bicskázásnak már nem bírt ellenállni.
-
dodopek
addikt
válasz juhasz.p #6665 üzenetére
Úgy nézett ki, mint egy fejre szerelt láb pár? Az a legerősebb muti.Ha teheted, menekülj előle, mert van amelyiknek pszi ereje is van, és "" elhiteti" veled, hogy a fegyvereid tönkrementek.Vagy szerezz egy Gauss-t.Abból 3-4 lövés elég neki...
-
juhasz.p
aktív tag
Tudom, hogy mindenki a 2.2-vel játszik, és csak én játszom a 2.0-val, de lenne egy kérdésem. Az szörnyek, kutyák és stb. mind olyan mintha halhatatlan lenne. Én vagyok béna és nem tudom őket megölni vagy mi történt velük?!
...ha a szar felkerül a polcra, máris azt hiszi lekvár lett belőle...
-
McTuja
tag
válasz Physicist03 #6656 üzenetére
Köszi holnap letöltöm és el is kezdem de kellene egy szüz cop mert nem van meg a többi
Szerk: KÖszi Pel Leodelux
[ Szerkesztve ]
https://prohardver.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_call_of_pripyat/hsz_30126-30126.html
-
McTuja
tag
válasz Physicist03 #6652 üzenetére
oké sztem is akkor linkeld márbe sorba mit kell leszedni a 2.2 höz oké
szerk a magyaritás megvan de sorrendbe ha lehetne mert nemtudnám kitalálni
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
McTuja szerintem hagy a fenébe a 2.0-át. Nemsokára kész a 2.2 magyaritása. Az sokkal jobb.
Szerk.: Már kész is[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Dobpergés...
SGM 2.2 magyarítás v0.95:
[link]Vegyétek a fáradtságot és a readme-t olvassátok el pl0x, nincs kedvem leírni mindent mégegyszer ide is Köszi, jó játékot mindenkinek.
LeoDelux -nak külön köszönet a segítségéért
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Na szóval én végeztem, amit tudtam lefordítottam a zatoni új questekből, már csak LeoDeluxra várok hogy befejezze a quest objectívek fordítását és kész a cucc. Maradni fog a zatoni küldikből 1-2 ami angol maradt de úgy 95%-ban teljesen magyar lesz a modolt játék.
-
McTuja
tag
válasz Physicist03 #6641 üzenetére
Köszi töltöm
-
dodopek
addikt
A gond az, hogy valamelyik akku összekavarja a játékot.Biztos nem a Panasonic, de hogy a sima, vagy a féltartós, azt nem tudom. Nyitsd meg a személyes ládád, és először pakold bele a sima elemeket. Utána vedd elő a detektort.Ha még mindíg csinálja, próbáld meg a másik két félével is.Így kiszűrheted, hogy melyiktől gyagyás. Nekem is volt ilyen...
-
PeL
addikt
válasz muddy_waters #6636 üzenetére
A Yantart én is tudtam hogy az Amber erre utal mert egy SHoC modban is Amberként volt emlegetve Yantar. Én befejezem amivel most haladok és megvárom még LeoDeluxot ő is egy fájlon dolgozik aztán valószínű kiadom a magyarítást, utólag meg majd bele lesz pótolva ami hiányzik még (végül is nem lesz sok minden, pár mondat csak Zatonban)
[ Szerkesztve ]
-
muddy_waters
csendes tag
Megkértem az orosz munkatársamat, hogy vessen már rá egy pillantást. Szerinte:
"Egy tudóscsoport. Yantarból. A kékek bérelték fel őket. A (bér)gyilkosok valahonnan máshonnan jöttek, valószínűleg a Szabadságtól."Mondta, hogy hozhatok még neki nyugodtan fordítanivalót, csak legyen egy kis szöveg körülötte, mondjuk ha a lefordítandó mondat egy válasz, akkor a hozzávaló kérdést is stb.
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #6634 üzenetére
Csak patchelni kell, ott vannak a linkek az egyik hszben
-
McTuja
tag
ez miez??
Expression : !m_error_code
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : ... call of pripyat\gamedata\scripts\sgm_battery.script:69: attempt to index local 'obj_battery' (a nil value)detektort akarom elővenni és ezt csinálja
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #6626 üzenetére
azért gyűjtögetek
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #6623 üzenetére
beléptem....
más: küldetés: keressem meg nemtudomkinek a fegyverét (vintar távcsöves) a cementgyárban. felmászok, megtalálom, közben jön a zene, hogy ellenég a közelben. lenn alpha csapat, 2-t még a tetőről leszedtem, lementem a többi 3-at meg lent.
találtam náluk végre valami jobb távcsövest is, egy plusz hátizsákot, szóval most megy a gyűjtögetéswar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
morbias2
aktív tag
Igen valami korrupt baja van.De a régebbi betöltés után ha mentek ,vagy magától ment a játék már akkor egyből megint ez a baja.
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #6619 üzenetére
ha nem lépek be, akkor a küldetéseket se kapom meg?
van egy mentésem amikor a kiméra (vagy mi) az utolsókat rúgja, onnan pont tovább tudok menni úgy, hogy belépek.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #6615 üzenetére
csak akkor tudok ilyent venni, ha belépek hozzájuk?
nem mintha lenne ennyi pénzem, de akkor jobban ráfekszek a gyűjtögetésre
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #6613 üzenetére
az igen! amik eddig voltak a kereskedőknél, azok 100-255k között voltak....
-
morbias2
aktív tag
Valaki találkozott már ilyen hibával,hogy mentés után valami kritikus hibát ír ki mentésnél? 2.2 nálam minden mentéskor ezt csinálja.Auto save is.Visszalépek régi mentésre az még jó,de utána rögtön mentek már megint pirossal ki írja mentés után rögtön.Megoldás valaki tud erre?Ja és megy a játék tovább,de ha visszatöltöm egyből kidob meg utána auto save től is elszáll.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #6500 üzenetére
az a csapat, akik az egyik alagútban vannak, és amikor először találkozok velük, egy kiméra (is) támadja öket?
ha csatlakozok hozzájuk, a kerekskedőjüknél tudok venni exo-t?war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
Teljesen igazad van Véleményem szerint ők úgy vannak ezzel,hogy ők értik a szöveget akik meg nem oldják meg.Akik pedig angolra próbálják nekik is csak a google segít valamit.Google fordítójának az a legnagyobb baja,hogy szó szerint vesz mindent és nem figyeli a szövegkörnyezetet és ezért születnek ilyen értelmetlen mondatok.
Аарпок
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #6608 üzenetére
Mondjuk nem értem ezeket az oroszokat sem nagyon, tudják hogy mekkora rajongótábora van a S.T.A.L.K.E.R. játékoknak világszerte, így világszerte érdekeltek a modok az emberek számára meg azt is hogy az angol a legnagyobb világnyelv, legalább angolra fordítanák le a modjaikat normálisan...
-
PeL
addikt
Amúgy a küldetések egészen Zatonig tuti hogy teljesen érthetőek, sikerült őket egész jól lefordítani. Cordon - Swamps - Dark Valley - Military Warehouses - Red Forest. Az ide szóló küldik teljesen jók lettek. Amikre ez a nem lefordítható mizéria vonatkozik azok úgy láttam hogy nagyrészt az új frakcióküldetések amik minden bizonnyal a freeplay (miután befejezted a főszálat) módban lesznek csak amúgy is elérhetőek.
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #6605 üzenetére
És ez a gondom hogy az új küldik szövegei google translate-el lettek angolra fordítva... Abból sehogy nem fogok tudni értelmes magyar mondatokat faragni... Egyszerűen muszáj vagyok úgy hagyni mert gőzöm sincs róla mit akar taglalni Amúgy ez a mondat sem 100%-os még így sem. ez a "kék" nem tudom mit jelent...
-
PeL
addikt
válasz Physicist03 #6603 üzenetére
Erről beszélek, azért van különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest