Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanŠcore
csendes tag
válasz
Sliderxy #776 üzenetére
Levezetésnek még rápróbáltam a Tower of Sisyphus endless modra. Phase 3 room 10-nél megállt a móka, addig jutottam első nekifutásra. Úgy érzem, hogy azzal még talán teszek 1-2 próbát. Igazság szerint a 2. végigjátszás is benne lehet, de egyelőre nem érzem most magamba a késztetést. Storyval meg találgatásaim vannak csak.
Nem tudom nekem ilyesmi gondolatok jutottak eszembe ezzel kapcsolatban.Autóbaleset, kisfiú halála, vagy éppenséggel mindkettejük. Vagy csak a fia halt meg és kezelés alatt állt Selene, amire voltak is utalások az egyik log-ba. És ez az egész csak a fejébe játszódhatott. Meg ez az endless cycle is utalhat arra, hogy nem tudott túllépni a dolgokon, akármennyire is próbált, de végül kész volt elengedni minden sérelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest