Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
nemenyém, csak találtam nektek
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
szomszédban pár apróság
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
-
-igu-
addikt
válasz szőröscica #11188 üzenetére
Csap alatt mosás, néhány bringás bukfenc a Pilisben... kapott mindent.
Végül a szintetikus olaj tette tönkre a gumiborítást, de KSparrow kolléga kicserélte a házat.
Azóta (ahogy látom) elégedetten használja.
Az akksi bírt egy hetet még évek múltán is (bár az eredetit azóta sem találom).[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz szőröscica #11183 üzenetére
legjobbabb
-
-igu-
addikt
Tanmese, avagy hogyan NE rendeljünk külföldről:
A MotoMing-et tervezem külsőleg felújítani.
A készülék felnyíló flip-es, füstszínű plexi a flip, amit egy átvezető kábel köt össze a készülékkel.
Amit rendeltem:- 1 db komplett ház,
- 1 db plexi flip,
- 1 db átvezető kábel,
- 5 db stylus (ennél kevesebbet nem lehet).Ma megjött a csomag, és a döbbenet kiült az arcomra: a komplett házba beletartozik egy plexi flip, egy átvezető kábel és egy stylus. Ráadásul a rendelt flip tartozéka még egy átvezető kábel.
Most van feleslegbe:
1 db plexi flip
2 db átvezető kábel
5 db stylusInternetes vásárlás előtt kérdezni, kérdezni, kérdezni!
PS: ha valaki közületek MotoMing A1200-t akar felújítani, szóljon bátran,. van hozzá pár cuccom...
-
-igu-
addikt
válasz #43960832 #10687 üzenetére
1. Sose csináltam
2. Nincs hozzá szerszámom (Torx kulcsot 8-50-ig használok)
3. Az első ponthoz kapcsolódik: az ilyen összepattintós műanyagok biszbaszok mindig a kezemben maradnak - főleg ha nem tudom, hol van összepattintva, én meg csak feszítem, csak feszítem...
4. Ha valami gyűjtőforma emberke bevállalja innen a fórumról, akkor élőben tudom csorgatni a nyálam :ĐA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz Pastika #10679 üzenetére
jaja
Én még nem láttam másikat sose.A fényképeken amúgy durvábbnak látszanak a mikrokarcok, mint élőben, de sebaj: ma délután/este rendelem az egységcsomagot (komplett ház + plexi + 5db stylus), csak kéne valaki, aki átköltözteti.
Nem ismertek valakit?[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Találtam a hűtőben egy sört, KSparrow ujjlenyomatával.
Remélem, nem romlott meg a N6250 barter óta.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz Lontika #8288 üzenetére
7650 qrva jó tella, én még anno 60e Ft-ot adtam értre a vodának.
SMS írásnál macerás az alsó gombsor, könnyen kibillen az ember kezéből a szecska - kinyitva erősen orrnehéz.
A 4MB-os memória teletöltve fényképekkel szerette lefagyasztani a gépet. Kis híján végleg.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz Magnum_ #8140 üzenetére
This Nokia 8910 is in beautiful condition!
The phone is used but has spent most of its life in a showcase.
Only a few small scratches.szemezek vele
ha lesz céges év végi forint a fa alatt...[ Szerkesztve ]
-
-
-igu-
addikt
-
-igu-
addikt
N8910 tulajoktól kérdem (vagy bárkitől, aki tudja):
Ezen a szecskán van hívás elutasítására valami megoldás? A gombok ugye nem elérhetők csukva, kinyitva meg automatikusan felveszi a hívást a készülék.
-
-igu-
addikt
válasz Pastika #7923 üzenetére
Feltűnt.
Ez a készülék - úgy tűnik - most először lett kivéve a dobozból, de csakis a fotózás idejére.
Ettől függetlenül nagyon elvakultnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ennyit kifizessen.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
már csak én ülök itt 8910 nélkül?
p.csábamánA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
Kellene nekem vki Budapesten, aki vagy 2 percre a kezembe adna egy 8910-est. Arra vagyok kíváncsi, hogy nem túl kicsi-e a kezemhez.
Egy kávét megér nekem a próba.
Van köztetek ily bátor?KSparrow?
Veled úgyis találkozóm lesz a közeljövőben a 6250 okán...
Jah, feltolom most töltőre, de valószínűleg hamarabb viszed, mint ahogy lemerül.[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz Earl_Muttley #7796 üzenetére
N5110
-
-igu-
addikt
Pár kérdés a hozzáértőkhöz:
A sima 8910-ből létezik fekete?
A 8910i háza kompatibilis a simáéval?
A ház tartalmazza a nyitómechanikát?
Lehet kapni valahol?A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
válasz Pastika #7776 üzenetére
miniusb takaró gumibasz elszállt
stylus elveszett (valami 70 cent ámerikából, + vagy 10dollár a szállítás)
jó sok mikrokarc
igen, használt készülék
igen használt készülék
lassan retró lesz ez isha így is érdekel, menjünk privire, ne offoljunk itten
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Azt már nem is merem mondani, hogy a MotoMing-em is feleslegessé vált...
-
-igu-
addikt
válasz KSparrow #7771 üzenetére
Tökéletesen működik, 2 éve még aktív használatban volt.
Pár hónapja bekóstoltalak benneteket egy előlap/hátlap dolgában, de ti se tudtatok lőni nekem.
Mivel már többet jártam utána, mint ami egészséges, inkább beadom vmi korrekt gyűjteménybe - legalább ennyi haszna legyen belőle valakinek.A N8910-es dolog maradt már csak: kéne. Minden tartozékával. Szalonállapotban. Inggombért.
Nyugodtan fikázzatok: használni akarom, nem vitrinbe rakni.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
Akad itt nálam egy viharvert (borítás erősen kopott) N6250.
Egy sört megér valakinek?
Töltő van hozzá, meg más se.
7+ napos akksi van benne, meg tán kallódik valamelyik fiókban egy alig használt utángyártott is.
A vizet a mai napig jól bírja, de az olaj kikezdte a gumiborítást...Erősen gondolkodom egy N8910-esen (a monokróm kijelzős), de nem nagyon találok igazán szépet igazán jó pénzért. Ha valaki megunná, hogy ott csúfoskodik a vitrinben, szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
Jó kis szecska.
Az asszony is tart egyet itthon, ha véletlenül lecsoffadna a Samsung Armani-ja.
Meglepő, hogy a vele készített fényképek nem rosszabbak jelentősen a mai csodagépek képeinél.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
-
-igu-
addikt
válasz csoda120 #1686 üzenetére
Vmi munkaszervező alkalmazás (határidők, készenléti állapot, ilyesmiket lehet beletolni), ill. hangszintmérő. Ez utóbbi a hívásoknál automata - a környezet zajszintjéhez lövi be a beszélgetés hangerejét.
-
-igu-
addikt
Már nem használom - éppen a mérete miatt.
A napokban vettem elő, mert a MotoMing-ből kifogyott a delej, és reggelre kellett ébresztő.
Lemostam a csap alatt a felújítás során rárakódott porréteget, kapott némi delejt, és tökéletesen működik (kb. 3 éve van fiókban).
Jah, 1hét+ akkuidő rulez!A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-igu-
addikt
De jó, hogy idetaláltam.
Nincs valakinek elfekvőben N6250-hez burkolata?
Minden megoldás érdekel.
Sajnos az enyémnek a gumi részeit megette az olaj.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest