Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Valakit EZ nem érdekel?
Baráti áron, megalkudunk, csere is lehet...
nekem csak a helyet fogja, új, és szépen néz ki benne a telefon is. Csak Nokia nem megy bele.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
csoda120
aktív tag
Eladó gyűjteményem megmaradt darabjai:
E90 full dobozos (mikrofon hibás, hátlap erősen kopott)
7610 full dobozos
7650 full dobozos
6680 bekapcsoló gomb bajosSiemens:
S68
SL55
SL65
SL75 full dobozos (szallagkábeles)Motorola
V80Rengeteg bliszteres Nokia tartozék
Facebook: szerelem a négyzeten
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Next Win ® #17885 üzenetére
mennyit ajánlasz érte??
Minolta: akkor nincs zárva a telefon, csak mivel lejárt a kártya, ezért védelem hibát ír ki?
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
LaciGSM
aktív tag
Van egy Sony ericsson W150i Yendo-m is ha esetleg valaki már az érintőképernyőre gerjed
-
LaciGSM
aktív tag
holnap Panasonic nap lesz!
szép teló..https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Elims
veterán
válasz Mulderpapa #17873 üzenetére
Már a gd90 is tudta.
-
zorzy4
addikt
válasz Mulderpapa #17873 üzenetére
Igen, 3 színben, narancs világoskék, zöld.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
LaciGSM
aktív tag
jó estét!
ma bizniszeltem picit!
A termés:
Motorola V50 nagyon szép állapot, hibátlan.
Panasonic GD95 . szép,hibátlan
Nokia 8800 sirocco blackha valakit érdekel írjon!
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Srácok T28 vagy T29 olcsón valakinek? régóta szeretnék egyet.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
törölt tag
Sima 3510 alaplapot még mindig keresek, függetlent ha lehet.
-
ferret77
aktív tag
Ezt vettem öccázé Game elő- és hátlapos 3510.
-
Don Pityu
csendes tag
6111-be semmilyen más típusnak nem jó a kijelzője?
-
Don Pityu
csendes tag
6111-be semmilyen más típusnak nem jó a kijelzője?
-
ferret77
aktív tag
válasz Earl_Muttley #17855 üzenetére
Az attól függ, hogy van-e már a gyűjteményben olyan típus. Ha nincs, akkor megtartom, ha van, akkor a jobb állapotút tartom meg, a másikat eladom. De persze abból másik telót veszek. Nem kereskedek velük nyereségért.
[ Szerkesztve ]
-
ferret77
aktív tag
válasz zorzy4 #17853 üzenetére
Az a gond, hogy nem tudom, hogy az én 8210-emnek mi a baja. A kijelző rossz, vagy más? Világít, de képet nem ad. Így nem tudom, hogy milyen alkatrész kellene hozzá. Most azt írta, hogy 15000ft a 6260, 3110, 450 és a ringo, a 8210-et meg ajándékba adná hozzá. Szerintetek megér ennyit? Én 10000-re gondoltam.
-
ferret77
aktív tag
Sziasztok!
Árul egy emberke öt nokiát, amik kellenének nekem. 6260, 3110, 540, 8210 és egy ringo. A 6260 és a 8210 zsebkopott, plusz a 8210 dobálja a térerőt, de jó lenne nekem, mert van egy 8210-em, ami nem ad képet csak világít. A többi három tip-top állapotban van és működnek. Szerintetek ezért az öt telóért mennyit érdemes fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
susu88
tag
válasz LaciGSM #17845 üzenetére
Szerintem majd cellákat cserélek benne, ha odáig jutok. A múltkor egy Motorola Startac akku celláját cseréltem ki egy 8910-esből valóra. Dettó ugyanaz volt bennük. Persze kiderült, hogy nem is az akku volt a rossz, még szalagkábelt kellett benne cserélni...
Jó, ha nem tudok életet lehelni belé, lehet, hogy megkapod. Bár telefont még sosem adtam el, de asztaldíszt nem akarok gyűjteni -
LaciGSM
aktív tag
válasz susu88 #17844 üzenetére
bikázd meg az akksiját. valószínűleg sokat állt!
bár asszem Li-ion akku van benne, én a régi Sony Akksikat hiába bikáztam, az full kuka!
de sok szerencsét! És az ajánlatom fenn áll! ha eladod,szólj!
Nekem polcra kell a gyűjteményembe ,tehát nem gáz ha nem indul...https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
susu88
tag
válasz LaciGSM #17843 üzenetére
Bocsi, de már én is jó ideje vadásztam egy Z1-re. De ígérem, több Sony-t nem halászok el előled És amúgy az is lehet, hogy te jártál jól, hisz nem tudni, hogy egyáltalán be lehet-e röffenteni. Aztán a végén itt maradok egy dummyval...
Szóval a kérdés továbbra is fennáll: valakinek felesleges töltő Sony CMD-Z1-hez? -
Don Pityu
csendes tag
válasz KSparrow #17841 üzenetére
Más telefon elfogadta a t-t.Vadi új dominó.De már végül is túl vagyunk rajta.A vevő Vodás azzal meg nem volt gond.Megszabadultam az SL55-től.Régen baromira tetszett,,most hogy használtam pár napig,hát nem kéne hosszú távon.Olyan picike,ráadásul legömböjített mütyür,hogy mindíg attól féltem elejtem.
-
KSparrow
őstag
válasz Don Pityu #17837 üzenetére
nem nagyon, ha tiltott is lenne, ha megy t-vel, telenorral is kéne, a tiltólistájuk közös. Olyan is volt nekem, hogy csak vodával ment, ott frekvenciagond volt. De hogy csak a pannont ne komálja, a t-t igen... Nem járt le a kártyás?
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
susu88
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van Sony CMD-Z1-hez felesleges töltője, az írjon hamar -
golya32
senior tag
Valakinek van eladó működő R210?
Töltő is kelleneVélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Don Pityu
csendes tag
Létezik,hogy egy telefon Vodával,telenorral szuperál,T-mobillal meg csak a hálózatot keresi?Mit csináljak vele???
-
meroly
veterán
válasz Mulderpapa #17823 üzenetére
Jó tudni, köszönöm, elvileg ma érkezik, remélem nem lesz vele gond.
Impossible is nothing
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Don Pityu #17829 üzenetére
egyébként ismerős a neve! én régebben asszem kerültem összetűzésbe vele! tiltottam is! kaptam tőle egy bosszú negatív értékelést, amit a vaterával töröltettem!
Más:
Ismét gyarapítottam Sony gyűjteményem!
érkezett még 1db J6 működő akkuval
Sony Z5, működik, akku gyenge, gyári töltő+ dokkoló
Jah és a Z7... első tulaj, doboz,töltő papírok, és még a vásárlási számlája is megvanhttps://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Don Pityu
csendes tag
Ilyennel se találkoztam még.Cseréltem a Vaterán alfonsoval kukafonokat.Az enyimeket már egy hete megkapta,erre tegnap írt egy mailt,hogy az én csomagomat 10-e körül lesz pénze feladni.Akkor kap fizetést.Ha nem velem történik nem hiszem el!!!
-
KSparrow
őstag
válasz Mulderpapa #17823 üzenetére
ó, hol lehet ilyet kapni? lehet megoldüódna pár telefonalkatrész-problémám.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz meroly #17822 üzenetére
A swapos cuccok 100%-ig gyáriak, a 72 órán belül visszavitt hibás készülékek bontott alkatrészei.
Én is azt rendelem elsősorban, ha kell valami nem az újat, mert általában feleannyiba kerülnek és idáig minden hibátlan volt. Persze gondolom ez a bolttól is függ."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
meroly
veterán
Én többször költöztem cégen belül új irodákba és mindig találtam kincseket. A legnagyobb a 2110 volt, ami mint kiderült a későbbi főnökömé volt
Egy kérdés, ha hirdetésben (előlap) írják, hogy swap, akkor szó szerinti fordításban azt jelenti hogy bontott (cserélt)?
Csak mert a minap levált a 3720-am fém kerete, a pillanatragasztó meg nem sokáig fogta, úgyhogy vettem egy csak előlapi keretet kemény 1200 Ft-ért, kicsit keveslem, mert most hogy nézem 4-5k körül mozog. Csak nehogy utángyártott legyen... Jó nekem a használt, tök mindegy, úgyis szétstrapálom.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
LaciGSM
aktív tag
szerintem ne rugózzunk ezen a témán!
bárki bármit mond, a többség igenis örül ha talál valamit, és esze ágában sincs visszaadni!Egy saját sztori:
Étteremben dolgoztam anno.
csávó bejött ebédelni, elment, táskája meg az asztal alatt maradt!
elvettem, bevittem!
Tartalma:
1 elég komoly laptop, 1db 9200 Communikátor ami akkor elég menő volt még! ( 2005)
egy csomó papír, meg egy boríték 1,5 millával!rögtön az ugrott be hogy húú bazze gazdag lettem!
Aztán előjött a kisangyal és sikerült értesítenem a tulajt hogy a "kis csomagja itt van"kb 4 óra múlva visszajött, kivette a táskát a kezemből, belenézett, majd megfordult és elment!
Se egy köszönöm, se semmi!Azt hiszem akkor fogadtam meg hogy soha többé senkinek semmit vissza!!!
Nade:
van esetleg valakinek Nokia E51 akkufedele??
illetve Sony ericsson P900 akku!Nah ezek kellenének nekem de nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
Egy nyithatós Motorolát én a sulis időkben találtam a padban, a gazdája meglett, de egy "kösz" sem hagyta el a száját csak elhúzott.Ha ezt tudom úgy kezdem, hogy beleépítem a fejébe a göncét
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
-
zorzy4
addikt
válasz Next Win ® #17816 üzenetére
Olyankor csak azon gondolkozom, hogy senki nem hozná vissza . Na jó amikor én megtaláltam a 6310est, két számot felhívtam róla, de senki nem tudta kié lehet, utána meg lemerült róla pénz. Többet nem veszkődtem vele.
-
Next Win ®
tag
válasz zorzy4 #17815 üzenetére
Mivel a lépcsőházba adták a kezembe, ezt pedig leírtam és az ajtóig ott volt velem a teló, ez 100%.
Nem biztos ,hogy elvette. Ez, már rejtély marad. Volt rajta egy 30cm-es nyakba akasztó is.
Találtam már telefont, visszaadtam. Olyankor csak annyin kell elgondolkozni, hogy ha Te elhagynád,
hogy éreznéd magad.Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
zorzy4
addikt
válasz Next Win ® #17814 üzenetére
De most elvette mikor részeg voltál, vagy, elhagytad nem mindegy. Velem amúgy még nem fordult elő, pedig nem vagyok antialkoholista. Te vissza adnád ha találnál egy telefont, őszintén?
-
zorzy4
addikt
válasz pszili8 #17812 üzenetére
Én sem biztos hogy rohannék a tulajt felkeríteni. Aki meg annyit iszik, hogy az sem tudja mit csinál az megérdemli. Kb egy éve találtam egy 6310est, szívbaj nélkül adtam el. És ennek ellenére becsületes embernek tartom magam.
-
pszili8
aktív tag
válasz LaciGSM #17755 üzenetére
Ez most komoly?? Találsz egy "szaros" 5-10k-s telefont és meg sem fordul a fejedben,hogy visszaadd,hát gratula akkor.Én SGS2-t is adtam már vissza a tulajának,igaz már le volt tiltva mire találtam. A gyűjteményemből lehet csemegézni,sok eladó teló van,de nem ingyen.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
-
KSparrow
őstag
válasz Next Win ® #17806 üzenetére
Szuper! bár érdekes lenne mindezt meghallgatni a telefon szemszögéből.
És most írd fel biztos helyre az IMEI-t...
puszta érdeklődés: SMS-ek, kontaktok, képek megvannak benne, vagy kitöröltek mindent?Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Next Win ®
tag
Ja, és még egyszer köszönöm a segítséget, és tanácsot mindenkinek!
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Next Win ®
tag
Sziasztok!
Nos, mint ígértem .. leírom a story-t.
velekio kollégának köszönhetően, a tegnapi nap megbizonyosodtam róra 110%-ig ,hogy az én ..
csodafonomat hirdetik az adott oldalon. Valóban nem akartam sem cirkuszt, sem kellemetlenséget okozni
főképp saját magamnak. A mai nap folyamán sikerült elérni pár barátomat, akik tudtak rám egy kis szabad időt szakítani. Nem akartam én felhívni az adott illetőt, mivel tartottam attól ,hogy túl közel lakik hozzám, felismeri a hangom, talán bukom a telót.. így őket bíztam meg ezzel a feladattal.
Sikeresen végig is vitték, majd az illető közölte ,hogy a kelenföldi piacon vette, bár
azt hozzá kell tenni, picit bele lett keverve a rendőrség, mivel ténylegesen bm-es számot használok-használtam. Nos a piacon vette 7000 Ft-ért. Nagyon együttműködő volt, le a kalappal előtte.
Sajnos a kártyám nem került meg. Elmonduk az ismertetőjeleit, mivel nem akart kellemetlenséget okozni magának.. átadta a telót, amiért megvette a piacon. " az eladó c" volt. Megjegyezte ,hogy látott már valahol..
természetesn a telót tettem ,hogy nem az enyém, mert nekem is ismerős volt a srác..
mégpedig a "c" szomszédaim által. Mit áld Isten ? Sétálunk haza, kézben a csodafonnal..
a drága szomszéd siet le oda arra a helyre, ahol nekem az illetővel meg volt beszélve a találkozó.
Tehát sokat nem tévedtem a dolgokban, az eladó kifejezetten együttműködő volt, a grátisz a dologban..
hogy kaptam a telóhoz töltőt, headsetet, és adatkábelt. Elvileg így vette a piacon. Szóval kicsit érthetetlen számomra a dolog, de végre a kezemben van újra. Még ma le sem nagyon raktam Be lesz kereteztetve valahol.(Az eladó és a szomszéd, jó barátok )
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
.bruszli.
senior tag
SonyEricsson T610-re nincs valakinek egy új / újszerű GYÁRI PIROS színű elő- hátlapja ?
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Cyberpunk 2077
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest