Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
talitubby
csendes tag
Szerintetek mennyi érdemes adni egy jó állapotú 6250-ért?
-
-
KSparrow
őstag
Iday kollégának hála a mai nap folyamán a második alkatrésszel életre sikerült kelteni a 7280-ast.
Működik hibátlanul.
Nagy a boldogság!
És ma délutánra még egy egy meglepetés is várható
Irdatlan unka volt betenni, hatalmas adag stressz és adrenalin, de végül csak sikerült.
Ez még az összeszerelés előtti állapot, ilyen gyárilag is, nagyon egy elvetemült szerkezet...
A másik megepetéseről majd este lesz kép terv szerint.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz meroly #17690 üzenetére
szerintem simán lehet. Én 3 éve vettem N82-t használtan, azóta kb egy hét volt, hogy nem nyúztam valamennyire. Zenére még jó, de ha pl este megyek valahova, akkor már délután tudom, hogy töltenem kell. eddig egy napot kibírt, már necces. mondjuk eddig is naponta töltöttem, de néha zavaró tud lenni. próbáld ki egy másik akkuval. Ma már nem arra gyártanak, hogy sokáig bírja, hanem hogy elmenjen 2 évet, és vegyél egy újat.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
meroly
veterán
Srácok, az normális ha egy két éves telefon vadiúj akkuval kezd gyengélkedni üzemidőben?
Korábban kibírta a 2 napot, most már általában csak másfél de ma pl majdhogy lemerült, pedig reggel vettem le töltőről. Igaz beszéltem vele 4 órát kb, meg net is volt egy kevés.
Nokia 3720, bocs hogy ide írom, de ezzel kapcsolatban ti jobban képben vagytok. Ha egy 8 éves 6310i napi használatban még üzemel, akkor ennek nem lehet baja 2 év után, nemde?Impossible is nothing
-
KSparrow
őstag
válasz draco31 #17688 üzenetére
Hát nemigazán...
Egyelőre nyertem 1ft-ért szalagkábelt, burkolatot tudok rá, telefonom meg van, csak két darabban.
Ha megy a szalagkábellel, akkor felújítom, ha nem, akkor hagyom a fenébe.
Ha megy, akkor lehet kell majd egy csúszka, és lehet tőlük, de hogy én nem rendelem meg, az tuti.. ink. megkérek valakit
Amúgy én ezt néztem volna. van kék is, ami kicsit olcsóbb, (és semmi színre utaló dolgot nem láttam a sajátomon, sztem édesmindegy, milyen a slide benne...)[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Valakinek egy W595 csúszka mehanika esetleg? Nekem van, csak annyi maradt a telefonból.
Illetve kereken egy hét múlva ha nem jön össze egy üzlet (tudja kiről beszélek) akkor lesz egy N73-am egy Alcatel OT S853-ért egy az egyben, de csak ha él az Alcatel. Zenélni kellene kihangosítva.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Mulderpapa
aktív tag
Erről jut eszembe... Van egy akksi nélküli EF81-em. Nem tudjátok, hogy kompatibilis e valamilyen Siemens akkuja vele?
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
draco31
veterán
válasz novinyul #17668 üzenetére
EF 81 nekem is volt, golya32 lenyúlta tőlem. Valóban jól el volt eresztve hangaszóró ügyileg. De ez köszönhető volt a magnézium-aluminium házikónak is, jól illeszkedett.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
golya32
senior tag
E65 valakinek eladó?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
tolts.hu
őstag
Esetleg ha kell valakinek 6085 alkatrész.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Vangelis
félisten
Srácok látom van itt pár ember aki keni vágja a javításokat.
nekem igaz nem teljesen retro de van egy samu SGH-U 900 as telefon amit a feleségem használ és sajnos vélhetően szalagkábeles, mert néha ha szétnyitódik akkor el fehérül meg szétesik a kép.
Érdeklődnék, hogy érdemes e javítani és mennyiben volna kb?!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
novinyul
veterán
válasz tolts.hu #17669 üzenetére
Pedig volt jobb nála már korábban is.A benq Ef81 simán odaverte 1 hangszóróval,és akkor az A1010 még durvább volt,bár hivatalosan nálunk nem volt kapható.
Szivatsz mi? Ef 81 volt a pannonál.E398-t meg hallottál szólni,az A1000 és az A1010 nagyobb hangszórókat kapott,nagyon durva Nem is kellett rezgőt használni[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz tolts.hu #17666 üzenetére
Csak külső hangszóróban volt jobb(2+1 hangszóró) Kevés telefon volt ami jobb volt az alca megoldásánál(Samsung Serenata) de jó volt az N95+8Gb,6233,6290,Moto E398+E1,E1000,A1010 Sony e.W550,Benq Siemens Ef81 és még lehetne sorolni.De azon az áron amiért lehetett kapni,bizony rendesen odavert a mezőnynek.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
zorzy4
addikt
válasz tolts.hu #17666 üzenetére
Jó hát itt arról van szó, hogy korábban a kolléga, a hangjára volt kíváncsi, és erre írtam, hogy a 6233nak is van olyan, így nem érdemes az alcára vadászni. Amúgy nem lett volna olyan rossz telefon ha szoftveresen jobban össze rakják. És azért jó pár se.t maga mögé utasított.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17663 üzenetére
Persze, hogy úgy volt.
No, mindenki döntse el, hogy mit gondol!További szép napot mindenkinek!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz albiosz #17662 üzenetére
DE HA EGYSZER ÚGY VOLT!
Megadjam a vevő számát?
Esetleg majd fotózzam le a 15000 ft-ot?Mindegy, nem érdekelsz.
Ja, és feltalálták a PM-et! -Bár ott már csuklana pár felmenőd, nem birom az alaptalan b.sztatást....-
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17661 üzenetére
Jézusom, Earl! Nem lenne egyszerűbb annyit írni, hogy hibáztál? Mindenkivel előfordul és úgy legalább utólag korrekt lennél, de nekem mindegy.
Felettébb gyanús, hogy miután linkeled a kollégának a zárt aukciót, rá 20 percre üti le egy zsír új felhasználó villámáron a pakkot. Ennyire egyszerűen nem nézhetsz madárnak senkit!
Értékeléssel meg majd ne is bizonygass semmit, mert a hülye is meg tudja írni, ha le nem buktat a vakera, hogy egy ordas klónreg az egész.Na mindegy, tégy belátásod szerint, én csak jeleztem, hogy nagyon nem voltál fair. Úgy látom másnak is van problémája veled. Talán majd kinövöd!
Tovább felesleges erről csacsognunk, mert ez itt marhára off. -
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17659 üzenetére
Ne viccelj már! Azért volt fent zártban az 5510? Bár látom már levetted...
Elég fiatal vagy, van még mit tanulnod, maradjunk ennyiben. Madárnak nézni rutinos(abb) üzletfeleket ilyen fiatalon viszont elég gáz.
Csak azért írtam itt, hogy vedd észre magad. Mindenki követ el hibákat, de szerintem egyszerűbb lenne bevallani, hogy mi történt. Bár gondolom nem akarod leégetni magad az itteni barátaid előtt.Miért ne bírálhatnálak? Szimplán csak érintett voltam az aukcióban, így jogom van bírálni az inkorrekt hozzáállásodat. Kár, hogy nem előbb néztem utána, hogy ki is vagy. Akkor el se gondolkoztam volna a liciten.
Máskor majd ne akarjak jót gondolom... További ,,sikereket" a vakerás pályafutásodhoz!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz albiosz #17657 üzenetére
Na idefigyelj! Milyen jogon birálsz engem? Ki vagy te?
A vevő reg. nélküli, csak egy mailcimet kaptam, már hivott. Egy órán belül itt van, megveszi, leértékel, happy van. Azért mert 0 értékelése van már klón?
Be lehet fogni, főleg a hátam mögött...
Egyébként itt engem ismernek aránylag és tudják hogy néha körülményes a biznisz, de igyekszem korrekt lenni....
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
albiosz
őstag
válasz zorzy4 #17656 üzenetére
Feltöltött egy pakkot 1 Ft NMÁ-val, 15 000 Ft-os villámáron, ami még nem is olyan elrugaszkodott jobban belegondolva, legalábbis én gondolkoztam rajta. Volt már 2 licit, mire egy csóka írt, hogy megvenné az 5510-est. Az eladó fel is dobta külön zártban és egy klónreggel (üvölt róla, hogy az) leütötte fix áron a saját pakkját.
Tényleg nem értem, hogy működő, értékesebb darabokat minek kell pakkban felrakni, de ha már megteszi, vállalja a következményeket! Szerintem...
Szerk.: erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz Earl_Muttley #17644 üzenetére
Alapvetően szánalmas, amit a Vaterán művelsz. Követtem az aukciót egy darabig, gondolkoztam is rajta, hogy megveszem, de tényleg gáz. Az a baj, hogy egyre több az ilyen inkorrekt eladó. Előbb gondolkozni kéne, nem feltöltögetni!
szerk.: ja erről volt szó: Nokia PAKK! 6210 6310i 5510 5210 3110 CSAK 5 NAPIG
[ Szerkesztve ]
-
-
draco31
veterán
Van valakinek olcsón egy működő Alcatel S853-asa?
Szeretném meghallani egyszer, hogy hogyan szól.[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
Valakinek van motorola v3688/v50-hez ezüst billentyűzete,ami nincs szétrepedezve?
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz Earl_Muttley #17644 üzenetére
Látom már kaptál is rá egy nagyon gavalléros ajánlatot
Каждый дрочит как он хочет.
-
Earl_Muttley
őstag
-
KSparrow
őstag
Nokia 6310i valakinek?
-
golya32
senior tag
Azért olyan sok telóm nincs mint a többieknek, némi érdekes típus is akad ami nem eladó.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Elims
veterán
válasz zorzy4 #17631 üzenetére
Innen tudnék válogatni egy-két darabot.....
Mikor szokott lenni ez a fórum találkozó?Mennyiért mennek mostanában a nokia 8110-esek?Mennyiért lehet venni?
Vki eladó 6510 nincs véletlenül?Találtam eladót,de 5000Ft-tól indulnak. :-/ Azt sokallom kicsit.
Állapot mindegy csak működjön.Töltő sem kellene. -
golya32
senior tag
Van egy tungsten W, és egy C érdekel valakit?
-
zorzy4
addikt
Aki szereti a ritkaságokat, ne hagyja ki [link] Nekem már van.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
kovy79
őstag
válasz LaciGSM #17608 üzenetére
Az a gond, hogy nem teljesen egyforma a kettő, én hüle meg nem szeretem eladni, ami egyedi.
Siemens CX75 protoból is 4db-om van.
Egyébként a Z700-ak még elég kezdetleges szoftveres állapotban vannak. Amelyiken már grafikus szoftver van, az nem kapcsolja le a háttérvilágítást, a másiknak meg nincs csengőhangja.u.i.: a posta majdnem olcsóbb Magyarországra, mint pl. Debrecenből Pécsre...
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
tolts.hu
őstag
Régi nagy kedvencemet is sikerült újjá varázsolni: 7250i is bekerült a gyűjteménybe.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
KSparrow
őstag
Ma jó piac volt a pecsában, 7700 (2db), 7250(2 db), piros 5510, 3310 (3db) 3650, mindez egyben egy ezresért..
sajnos csak dummy mind, de akor is megérte, újak majd lesz fotó az összes dumym-rólNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
arkades
senior tag
T39-nél nincs gyors tárcsázás? Sehol nem találom.
Каждый дрочит как он хочет.
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!Egy 7373-at próbáltan tölteni AC-4E töltővel,a kijelzőn nem jelezte a töltést,nem tudtam eldönteni hogy a kukafon vagy a töltő rossz,de most egyszercsak kiirta hogy feltöltve.Melyik a hibás?
-
kovy79
őstag
válasz Next Win ® #17605 üzenetére
München-Riem.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
válasz Next Win ® #17602 üzenetére
Ma láttam bolhapiacon, egész szép volt, de nem adta az eladó 10€-ért...
Mai zsákmány 1 N6810 és 2 gyönyörű, teljesen újnak kinéző SE Z700, amik -mint itthon kiderült- prototípusok.
Az egyiken kezdetleges szoftver van, grafika nélkül, tisztára, mint egy C64, de tökéletesen működik mindkettő. Nagyon tetszenek.[ Szerkesztve ]
-
Next Win ®
tag
Ami még érdekelne nagyon, az 3300
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest