Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
Kvelstadt #7100 üzenetére
De igen, elszállt, én is belőttem, sőt próbáltam netre frissíteni az órát, de nem tudott felcsatlakozni az sem.
Valószínűleg azért okozott komolyabb fennakadást nálam a procicsere, mert nagyon gyengus volt az előző, és talán nagy volt a technológiai eltérés. E2200-as szégyellte magát eddig a lapban. -
siebener
aktív tag
válasz
Kvelstadt #6938 üzenetére
Kb. egyforma a kettő venti, bár egyikkel sem működött rendesen. Mindenesetre most visszatettem a régit, majd ha lesz kedvem, megnézem, mennyire melegszik.
A borda tuti, hogy jól tart, azzal nem hiszem, hogy gond van, szóval szinte most már csak a paszta marad. De az már biztos, hogy nem ma, max. holnap.
Amennyire tudtam, a bordát kitisztítottam, visszaraktam a "gyári" ventit, aztán majd meglátom, mennyire melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gurulunk, WAZE?!
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest