Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
válasz
inf3rno #19923 üzenetére
Nem mondtam hogy az alzából kell venni, csak onnan linkeltem konkrét cuccokat... A ramot meg nem kell kicentizni, mivel nem tudni a jövőben mi mennyit fog megkajálni, gondolom nem szeretne örökké azzal a 3 játékkal gémelni... Bár igen lehet venni most 2x4 modult aztán később még 2x4, de 2x8 job mert akkor mehet 4x8... stb stb...
-
Grass
aktív tag
válasz
inf3rno #19783 üzenetére
Windows 10 került rá, mindent leszedett magának. Az elejétől fogva ilyen, nem volt szabálytalan leállítás.
Most vettem észre hogy a táp ventilátora is tovább forog.@pet007
Ezen a tápon nincs hátul kapcsoló. Érdekes, hogy volt 1-2 alkalom amikor az áramba dugva rögtön el is indult a gép, de ez a jelenség közben megszünt. -
Sn4k388
tag
válasz
inf3rno #19747 üzenetére
Bios hibára még nem is gondoltam
Az alap gyári amd hűtő volt rajta és régen működött azért lett használaton kívülre helyezve mert egyszer csak elkezdet kikapcsolni cpu hőfok miatt.
A gammaxx 200T hűtőt már én raktam rá próbaképp. (Ez volt a polcon) nekem i3-6100 at vitt 4.3 ghz-n
Néztem ezeket az amd procikat kb 3-5 ezerért lehet venni (Első ötletem az volt hogy veszek egyet és belepróbálom)
csak utána jutott eszembe a kupaktalanitás bár nem hiszem hogy ekkora hőmérséklet növekedést tud okozni a kiszáradt paszta.
A hőfokokat core temp és AIDA val néztem.
Nulladik lépés bios frissítés
Első lépés kupaktalanítok hátha alapon
Második lépés használt cpu 4 ezerért
És ha mindig rossz akkor az alaplap hibás -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mozilla Firefox
- Microsoft Outlook topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest