Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz utgyuru #8965 üzenetére
A fordulatszámot figyeld, ha a hőfok változik, az lesz az árulkodó először. Ez egyébként mechanikai hibának tűnik, lehet csapágyas lett a venti, és bizonyos szögben zörögni kezd.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
félisten
-
félisten
-
Lmh
őstag
válasz utgyuru #6622 üzenetére
Valamit nagyon nem jól csinálsz. Gyári hűtőnek biztos mind a 4 sarkát jól bekattintottad? Ha van egyáltalán luk a házadon, már akkor kevesebbnek kéne lennie a hőmérsékletnek.
A gyári hűtőnek is elég kell lennie rá. Ne vegyél új hűtőt rá, amig gyárival nem normalizálod szerintem[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
félisten
válasz utgyuru #6619 üzenetére
i3 nak nem kéne ennyire melegednie. Esetlrg túl sok alatta a paszta, vagy nem jól van bepattintva az egyik lába a hűtőnek. Egyébként egy jó hűtő sosem árt. Coolermasterek ajánlottak, az olcsóbb megoldásaik is sokszorta jobbak a gyári hűtőknél (tx3).
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz utgyuru #5127 üzenetére
80fok már sok, inkább maradj 70 alatt 24/7-ben, főleg, mert 32nm-es.
Tuning van? Én a helyedben vennék rá egy olcsóbb hűtőt, mert lehet őket húzni 4Ghz főlé is bőven.prezson: Még jó, hogy kell pasztázni a procit. A paszta vezeti át a hőt a kupakról a hűtőbordára. Vmi alkoholos folyadékot önts egy zsepire, amivel letudod törölni a régit pasztát. Utána tegyél rá újat. Én a hűtőre szoktam kenni egy vékony réteget(tényleg vékony legyen!), mert a túl sok paszta is rossz. Használj MX2-4-et az elég jók.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest