Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitkov77
aktív tag
Hoffer, boxos23
Ezt mindkettőtöknek írom. Az E6850-est, ha árban tudod cserélni válthatsz Q660-ra, de értelme nincs. Az előttem szólónak is szól Full HD is a VGA-n múlik nem a CPU-n. De egyébként alkalmas az E6850-es is a Full HD-ra. DE ahogy a VGA-d nézem inkább CPU limites, tehát ott érdemes lehet váltani.
E8400 esetén értelmetlen, mert inkább többlet fogyasztás lesz, mint többlet teljesítmény.Nekem is E8400 van 1V-on alap freqin spórol nekem egy csomó áramot. Csúcsban is csak 35-40W-ot fogyaszt, hol van ez a Q6600 105W fogyasztásához
Felsőbb kategóriás Q8200-8400-at meg felesleges, mert drága, és 10-20%-kal gyorsabb.
De nagyon nem várható egyik esetben sem CSúcs teljesítmény többlet.CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DIGI internet
- Eredeti játékok OFF topik
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Hardcore café
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest