Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- PlayStation 4
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 3
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Bocs, hogy itt kérdezem...
A Telenoros Blade III függő, vagy a Moto-kon kívül az összes droid az?
-
natë
nagyúr
Megnéztem én is, jó telefon, ár/érték nagyon is rendben, de aki moddolásban gondolkodott szerintem kicsit elsiette a vásárlást (nem a megfelelő változatot/telefont vette)...
(#2418) Keeperv85 : Nem veszek, azért írtam, hogy szerintem. Félő, hogy ha igazam lesz, elönti a hardveraprót az olcsó GrandX invázió
-
natë
nagyúr
Én is elgondolkodtam egy ilyen telefonon a napokban...a "hibák" nagyon nem érdekelnek, ellenben az igen, hogy egy valós 2 magos Snapdragonhoz képest hogyan áll az általános felhasználásban az Atom?
Egy magos telefonról váltanék (ha váltok), nem tudom mennyire lenne "upgrade"...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest