Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látszik, megoldódott a telóm baja. Nagyon melegedett, merült, fagyott, akadt, nem csinálta amit kellett.
Csináltam egy factory resetet a menüben amit a bekapcsoláskor lehet elérni. Most visszaállt B04-re, és működik rendesen. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19561 üzenetére
Leírás van, de sajnos a linkek azóta "elmúltak". A topicban kell keresgélni, még nem lesz megoldás rájuk. Ha lesz még egyáltalán...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19559 üzenetére
Szia!
Újra lehet.
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Szóval a kérdésem az lenne, hogy újra lehet tenni a telefon oprendszerét?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
B06 update.zip nevű frissítést feltettem a telóra az sd kártyáról, meg is csinálta szépen a telepítést, de sajnos továbbra is melegszik a telefon, gyorsan merül.
Nem reagál bizonyos parancsokra sem, pl nem csinál semmit a gyári beállítások visszaállítása parancsra, vagy nem indul a google play, nem indítja a hívást, stb.
Valaki tud valami javaslatot adni?
Előre is köszönöm a választ!
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19554 üzenetére
Akkumulátor menüpont alatt nyomj egy "menü" gombot és ott van a Power Tool! Abban lehet állítani a proci viselkedését! Tedd ondemand-ra, ha nem ott lenne!
-
Repsol600
addikt
válasz
bencehorvath #19552 üzenetére
Szerintem nem.
-
bencehorvath
csendes tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges a telefon elindítása a bekapcsoló gomb nélkül?
Sajnos folyamatosan ment tönkre és most már egyáltalán nem működik. -
-
Repsol600
addikt
válasz
Joe Cockroac #19547 üzenetére
Igen.
Next V3 -
Cruzito76
csendes tag
válasz
Joe Cockroac #19546 üzenetére
Nos, úgy tűnik, tényleg ennyi volt.
Kicserélte a csatlakozót, érkezik is áram a készülékbe, világít a piros led fent, de nem tölti az akksit, utóbbinak nincs baja.
A szerelő szerinte egyértelműen töltésvezérlő ic gondja van, amit állítólag, ha be is lehetne szerezni, beszereléssel együtt horror ára lenne.
Úgyhogy egy kis chip miatt kukázhatom, az amúgy jó telót.
Alig pár napja még örömmel írtam ide, hogy az enyémmel semmi baj 4 éve. -
Cruzito76
csendes tag
válasz
Joe Cockroac #19544 üzenetére
No, elvittem egy szervízbe, kis is cserélte a srác, de azt mondja, hol tölt, hol nem, ezért a töltésvezérlő ic-re is gyanakszik. Holnapra kiderül. A csati csere is 5000 pénzbe lesz, de annyit még rászánnék, magam nem mernék nekiállni.
Hát fájna a szívem érte, ha véget érne a története, mert tényleg semmi komoly bajom nem volt vele. -
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Cruzito76 #19542 üzenetére
Szia!
Ebayről rendeltem ilyen csatlakozót. 5 darab/1000 forint kb., nagyon figyelni kell hogy hogy néz ki, nem mindegy merre állnak a lábai, de lehet kapni. Az igaz hogy ritka. Egy elektroműszerésznek nem nagy kunszt kicserélni, hőlégfúvóval melegítették, majd kiemelték könnyedén. Aztán a cint leszedegették, a panelról, majd mehetett vissza. Ehhez azért gyakorlottnak kell lenni, nekem nem menne az biztos
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Keeperv85 #19541 üzenetére
Na, ez az akasztják a hóhért tipikus esete...
Hát nem pontosan most hal be a micro usb-s csatlakozója!
Nem tudom tölteni. Szórakozott eddig is, de nem volt veszélyes, most viszont megadta magát....
Mennyi kb. egy ilyen csatlakozó csere? Érdemes vele foglalkozni? Nagyon sajnálnám, ha emiatt kéne félretenni..
-
Cruzito76
csendes tag
Srácok, fél év múlva 4 éves lesz a teló.
Nem mondom, hogy soha, semmilyen gond nincs vele, néha újraindul, de ezen kívül ugyanolyan, mint új korában.
Tele van programmal, videókat nézek vele, hajtom, de bírja szegény. Pedig jópárszor leesett, egyszer még egy fullos merülés is volt fürdőkád vízében, abból is sértetlenül jött ki pár nap szárítás után, pedig azt hittem Game Over,Egy okostelefonnál a 4 év erőteljesen sok idő, maximálisan elégedett leszek, ha az utódja ennyit kihúz, de bízni nem bízok benne.
-
Repsol600
addikt
válasz
ZTE_luky #19537 üzenetére
Próbáld meg a Next V3-at felrakni. Más tippem nincs.
Volt nekem is egy hasonló hibával, azt csinálta, hogy össze-vissza mutatta az aksi töltést, és kikapcsolva is teljesen leszívta az aksit. Pl 60-70%-os aksit kikapcsolva, 1 éjjel alatt teljesen lemerített, be se kapcsolt a teló. -
Joe Cockroac
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos most nekem is elkezdett vacakolni. Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, azóta folyamatosan melegszik a telefon. A CPU 40% körül terhelt mindig. Az akksi jó, egyszerűen a CPU valamiért nagyon dolgozik, és szívja az akksit lefelé. :S
Kikapcsolás után nyomtam a lefelé hangerő gombot, és megjelent a kis android úgy, hogy a hasából kiállt egy 3szög alakú piros tábla, rajta egy felkiáltójel.Mit lehet ilyenkor tenni?
-
ZTE_luky
aktív tag
Na most érkezett meg az aksi, viszont még elég friss az élmény, sajnos eleve a micr ousb port kontaktos össze vissza kell tördelnem a csatit hogy töltsön, meg ugyan olyan irtelen és gyorsan merül az új akksi is :/ de egy két órából nem tudok véleményt mondani persze
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Keeperv85 #19529 üzenetére
Igazán nincs mit
Amint azt felettem említették, valóban van nagyobb kapacitású aksi is a telefonhoz, tudsz olyat is venni, persze ha szükség van rá. HA nem sürgős várj egy 3-4 hetet és ha megjön az aksim mondok róla véleményt
bár sztem egy aksinál a problémák később jönnek.
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Repsol600 #19527 üzenetére
értem köszi szépen hogy még élteted a topicot. Meg 1600ft-ot megér hogy feltámasszam a kicsikét
én szerettem nagyon ezt a telefont
-----------------------------------------------------------------
Ha valakit érdekelne/ még lenne vkinek ilyen telefonja innen vettem 5,38 €-értFigyeljetek erre a számra (Li3716T42P3h594650)mert találkoztam pár olyannal aminél oda volt írva hogy kompatibilis ezzel a telóval, közben meg teljesen más aksi.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, elővettem újra a telefonom, most elsődleges telefonként hazsnálom, viszont az akksi tropa, kb fél napot bír úgy hogy nem is nyúlok hozzá.Hol érdemes hozzá venni akksit, egyáltalán érdemes, vagy ink vegyek új telefont?
-
Joe Cockroac
csendes tag
Na már én is lecseréltem a telefont. Repülőgép üzemmódban vegetál, olyan 10-12 naponta feltöltöm.
-
JoeCockBill
senior tag
így "sok" év után vicces visszanézni a róla készült mobilaréna tv adást, nameg nem kicsit nosztalgikus.
atyaég, nem is emlékeztem hogy ennek ekkora orbitális kávája voltmeg mai szemmel milyen fura hogy az oldalán volt az usb. viszont a touchpal-t azóta is használom már a sokadik készülékemen.
nameg mennyire pofátlanul semmi supportja nem volt, ennek köszönhetően azóta eszembe sem jutna hogy valaha még egyszer zte modellt vásároljak -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, frissíteni szeretném a telefonom, azonban csak 4.0.4-es verzióm van. Hogy tudnék 4.3-ra frissíteni, vagy ne álmodozzak?
-
^Gesz
csendes tag
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, hogy tudom leformázni a telefonom belső memóriáját, és hogy tudom újrarakni az egész androidot? tele van szeméttel és meg akarom tisztítani.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy szilikon tok a telóhoz? Sehol nem találok már hozzá, ahol van ott meg 2-3 hét a szállítás.
-
Doky1988
senior tag
válasz
Joe Cockroac #19497 üzenetére
Nekem van még, birja már 3 éve
De már kezd kilenni, nekem is fagyogat, lagol stb.. Annyiba használom csak, hogy tervezek új készüléket, meg átmentem Vodafonehoz, neten meg kifüggetlenítettem NCK kóddal aztán müxik addig..
-
Peter_Pan
tag
Sőt, 5.1-es ROM is van állítólag:
http://upgradelollipops.website/scarica-android-5-1-lollipop-per-zte-grand-x-in/
Sajnos magam nem tudom tesztelni, mert nem működik a készülékem.
Valaki megtenné, hogy kipróbálja? Köszönöm! -
Peter_Pan
tag
Találtam egy linket, állítólag Lollipop-os rom erre a készülékre:
http://www.kernels.info/mp3-0/zte-grand-x-in-4962.html
Az én készülékem sajnos egy nagyobb esést nem élt túl, de ha valóban működik a fenti rom (?), akkor szerintem megpróbálnám szervizben feltámasztani. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Joe Cockroac #19500 üzenetére
Az enyém is külsőleg hibátlan. Kivéve a fényes betűket a hátlapban, mert azok kiestek már korábban. A wifi hibát nem lehet javítani. Egyszerűen nem lehet kikapcsolni, hogy a szerinte rosszminőségű hálózatokról ne csatlakozzon le. Visszafelé meg elfelejti a jelszót. Ha jó a routered, akkor várhatóan nem csinálja ezt. Ám a teló elég finnyás: nálam 3 routerből kettő nem tetszik neki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest