Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Gesz
csendes tag
-
^Gesz
csendes tag
Nálam is jelentkezett a B06-os gyári szoftver felrakása után a GPS probléma: B04 mellett 10 mp alatt simán talált, most 25 perc alatt sem talált semmilyen jelet a GPS.
Feltettem GPS fixet, nagynehezen néha-néha talált műholdakat/jelet, de így is sok idő után, sőt olyat is produkált, hogy 7, azaz hét talált műhold mellett sem akart pozícionálni.
Természetesen mindvégig bekapcsolt 3G mellett dolgoztam.
Most úgy néz ki, megoldódott a probléma.
Kikapcsoltam a "Helyszolgáltatások" menüben az első, "A Google helyszolgáltatása" menüt, a 2-3-4. menüpont aktívan van, és most újra 10 mp alatt talál GPS jelet, restart után egyből is.
Nem tudom, hogy esetleg a Nap, a Hold és csillagok együttállásától javult-e meg, mindenesetre bizakodom, hogy mostantól jól fog működni. -
^Gesz
csendes tag
Hali!
Nekem 2 app-pal akadt problémám, nem tudom másnak sikerült-e életet csiholnia beléjük:- Jelly Defense
- AVP EvolutionMindkettő .obb-os telepítő, jó helyre rakom, több verziót is kipróbáltam mind2-ből, de mindig FC a vége.
Valakinek valami tapasztalat esetleg?(gyári rom, nincs root)
-
^Gesz
csendes tag
Üdv!
Mától én is büszke tagja vagyok a klubnak
Őszintén, voltak elvárásaim a géppel kapcsolatban, de túlszárnyalta az elképzeléseimet. Nagyon meg vagyok elégedve. Szerencsére pont egy jó darabot kaptam, egész napos nyüstölés után nem jött ki se a vaku, se a piros szél...
Viszont.... a fagyás probléma egyszer kijött. Teljesen egyértelmű, hogy szoftveres a hiba. Valóban a Wi-fi csatlakozással van a gubonc. Lényegében annyi lehet a gond, hogy a kódban valszeg úgy van megírva, hogy az érintőképernyő jeleit tiltsa, amíg el nem jut a zárképernyőig. Viszont a zárképernyőnél a wi-fi betöltés miatt gondolom úgy ágyazták egymásba a feltételeket a programkódban, hogy nem figyeli az érintőképernyő jeleit, amíg minden nem klappol, köztük a wifi sem. Ezért ha alvó módban valami kapcsolódási gubanc lép fel a wifivel, elképzelhető, hogy a zárképernyőnél előjön a "fagyás". Ilyenkor az oldalsó és felső gombok teljesen működőképesek, vagyis maga a telefon nem fagyott le, nincs érintkezési baja, szimplán rosszul van megírva a kód. Mivel ez elég gyakori hiba, és nagyon sok esetben előjön, biztos hogy adnak ki valami javítást hozzá, remélhetőleg egy JB formájában. (ergó készülékcsere nem segít a dolgon, mivel hardverileg rendben van... legalábbis az elméletem szerint.)
Megoldási javaslat:
- sikerült akksikivétel nélkül orvosolni a problémát. lehet hogy csak szimplán mákom volt, de hosszan benyomtam a kikapcsológombot, akkor szétválasztotta a wifitől és életre kelt a teló...
- a biztonság kedvéért bekapcsoltam a "wifi -> speciális -> tartsa bekapcsolva alvó módban -> mindig" beállítást, azóta nem jött ki...Lehet hogy puszta próbálkozás, de egy próbát megér
Sorry a hosszú post miatt, remélem tud segíteni esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest