Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
atillaahun #11497 üzenetére
Veletlenul kerdeztem toled, uj hozzaszolas akart lenni.
@hodostamas: Pont hogy a tapados reszre kerult szosz.
Akarhogy portalanitottam es odafigyeltem, mindig kerult ala valami, szep nagy buborekot kepezve. Aztan ez csak egyre rosszabb lett.
@heidricha: A lemosassal probalkoztam, de nem igazan sikerult. Alkohollal is megprobaltam attorolni, nem hasznalt. Ma meg egyszer megprobalkozok vele, hatha.
Aztan lehet tenyleg megy a kukaba. Jovo heten erkezik meg egy tok, foliaval, akkor ujra nekifutok, aztan ha az se megy, hagyom a fenebe es hasznalom folia nelkul.
-
heidricha
őstag
válasz
tPedro_ #11492 üzenetére
Attól függ... az enyémet (3M) le lehetett mosni (csak nem szappannal, ahogy először próbáltam, mert utána a szappant nehezebb volt lemosni a szösznél), elvileg valami tapadóssal - mint a macskaszőr leszedő szilikon henger - is lehet próbálkozni!
Amúgy a "zsanéros megoldás nekem jobban tetszik, az utóbb javasolt (illeszd fel a tetején) sosem jött be eddig. Pár tized mm a tetején úgy elviszi az alját, hogy "öröm" nézni! 10-20 alkalommal is próbálkoztam, mire sikerült, ezalatt tutira összeszed valami szutykot az aljára! Persze ettől még lehet, hogy mindenki másnak ez bejön!
-
hodostamas
addikt
válasz
tPedro_ #11492 üzenetére
csakis így rakjad fel, ügyelj hogy véletlen se érintsed meg a fólia alsó részét!
Az elején a tetején rakjad rá, akkor nyugodtan ott azon a kis érintkező részen még pozicionálni is tudsz gond nélkül. Ha az kész, szépen húzod le a védőt és simítod rá a fóliátHa egyszer a tapadós részen valami szösz odakerült, kuka..
-
gonger
senior tag
válasz
atillaahun #11489 üzenetére
Én a Sony MH 750-et néztem ki, de nem vettem, mert nem lehet kipróbálni. Vajon az is működne a GXI-vel?
-
bajaki
őstag
válasz
Én is keresgéltem már, de látatlanban nem akartam nagyon semelyiket megvenni.
Lehet, hogy beruházok egy ilyenre.
Köszönjük az infókat!
-
tPedro_
őstag
válasz
atillaahun #11491 üzenetére
Addig szenvedtem a pormentes felrakással, míg sikerült jól összeszöszözni a fóliát.
Le lehet ezt még valahogy tisztítani? Vagy vehetek egy másikat? -
dReFiX
senior tag
válasz
Hol vetted ?
-
atillaahun
veterán
Beruháztam ma végre egy használható fülesre. Keeperv85 javaslatára vettem egy Sony MH650-et 2500-ért.
Megy rajta a mikrofon, beszédhang, meg zene is rendesen. Minőségéről nagyon nem tudok nyilatkozni, mivel nem túl jó a hallásom, de elméletben szebben szól mint a gyári. Bár gondolom ez nem túl meglepő.
Szóval aki cserét tervez választhatja ezt nyugodtan. -
zeg
őstag
válasz
junkpod #11402 üzenetére
Mindezt gondolom teljesen legálisan, hiszen az IGO-t és a sygicet megvásároltad a készülékedre. Ájgóéktól pedig külön engedélyt kaptál hogy a noname cuccra telepíthess. Gondolom a frissítés is csak annyiból áll, hogy a windóz indításakor szól hogy új full eu térkép->telepít->ok.
Én pedig azért írtam, hogy ha véletlenül a topikba beleolvas valaki lassabb felfogású, az is megértse, hogy a gps-be forrasztott csip kábé századrangú ha egy navigációt minőség alapján értékelünk.
Természetesen ha 20 perc alatt talál jelet a szabad ég alatt, akkor az a készülék hibás. -
xSide
őstag
válasz
tPedro_ #11468 üzenetére
Mikor letisztítottad a kijelzőt, a kéket a ragadós felületével helyezd a kijelzőre többször (oldalt lógjon ki, hogy le tudd szedni) ettől a maradék szennyeződés (por/ szösz) is lekerül.
Az 1-el jelölt rész megy a kijelzőre, mikor teszed rá folyamatosan húzod lefelé és egyenlíted ki (ha nem lenne alapból az), ha bubi marad kicsit visszahúzod és újra helyezed. Mikor nagyjából bubi mentes bankkártyával kitolod oldalra a maradék bubit, amennyiben teljesen buborék mentes leveszed a 2-es számmal jelölt felső védő fóliát..... -
tPedro_
őstag
Vegre megjott a Nilkin tok. Kb 1 hetbe telt, nem rossz.
Viszont arra elfogadnek valami tippet, hogy hogyan lehet feltenni a foliat buborekmentesen.
Mar egy ideje szorakozok, de csak nem sikerul.Volt meg a csomagban egy ilyen kek szinu folia/lap/valami.
Az mire jo?(Az viszont nem tetszik benne, hogy nem annyira tapados az anyaga mint maganak a telefonnak, hiaba van hasonlo texturaja.)
Koszi elore is.
-
xSide
őstag
válasz
kelekyle #11465 üzenetére
Azért annyira nem törölhető egyből a data mappa...
Több alkalmazás ide mentheti a biztonsági mentéseket, illetve használhatja a megfelelő futtatáshoz!
Ami fixen minden gond nélkül törölhető az a data/logs mappa.
Nem árt megnézni még az Android mappa tartalmát, itt számos app hagy 'nyomot', nagyrészt cache fájlok foglalják a helyet. Innen rendszeresen (hetente) takarítok Galéria, Opera, Youtube, Maps és sok más után.
További helyfelszabadítás érhető el a DCIM/.thumbnails törlésével amiről tudni kell, hogy a a miniatűr képeket tartalmazza és sok esetben egy kép törlésével (fájlkezelőből, képnézegetőből) nem törlődik a hozzá tartozó miniatűr...
Nem árt még átnézni az sd mappa struktúráját sem, hisz itt csupán tesztelésre vagy állandó jelleggel használt appok is hagynak szemetet/cache fájlokat! . fájlok vagy rejtett fájlok bekapcsolása javallott... -
2e3r4t
csendes tag
A 'data' mappa pontosan mit takar? Mi lesz ha letörlöm? Miért olyan nagy a mérete?
-
w333
félisten
válasz
Winchester95 #11446 üzenetére
De Jelly Bean-el sokkal jobb lesz
Áááá és pont Iphone 4 ? "buta emberek telefonja" de ebbe inkább nem menjünk bele -
Danny750
őstag
válasz
Winchester95 #11444 üzenetére
Ha tudni lehetne ,mit vettél helyette??
(közben kiderült......) -
w333
félisten
válasz
Winchester95 #11444 üzenetére
Sok sikert az új telefonhoz de aztán majd ha megjön a Jelly Bean nehogy visszasírd a ZTE Grand X In-t
-
Robbertho
aktív tag
válasz
junkpod #11435 üzenetére
Viszont a legtöbb ilyen TV pont emiatt le tudja választani a digitális sokcsatornás hangot, amit pl. coax kábelen rákötök az 5.1-es házimozi erősítőmre, ami ismeri és szereti a DTS-s és akkor örülök
Sőt, az új erősítőkön is van HDMI, hogy még a tv előtt leszedje a hangot.
-
xSide
őstag
válasz
Winchester95 #11441 üzenetére
Rakd újra a gyári romot, visszaáll gyári alapra...
Más kérdés melyik recovery van fenn -
Winchester95
őstag
Hi.Segítenétek unrootolni a telefont?kb fél óra múlva el kell adnom és 20perc az út.Szóval.....Sietnem kellene.Előre is kösz.
-
piltom83
csendes tag
válasz
Winchester95 #11436 üzenetére
A szervizes is erre tippelt, ezért első körben a SIM-et cserélték, másodjára pedig a készüléket - a videóban látott példányra :-/
Amúgy volt már nálam is hosszabb hívás szakadás nélkül, de sajnos ez a ritkább. -
kelekyle
őstag
-
kelekyle
őstag
válasz
Tomacko #11430 üzenetére
De kötekedés. Ő azért postolta mert ez egy GXIn megjelenő bug... ha belépsz valami appba utána kilépsz a képe ott marad a háttérbe, én is tapasztaltam többször. Egy idő után eltűnik vagy ha kilövöm a háttérből azt a programot amelyiknek a képe ott maradt akkor is.
Tomacko legközelebb légyszíves építőjellegű HSZ.-okat írj és ne kötekedős, fikázósat -
heidricha
őstag
válasz
Gabor777 #11293 üzenetére
Naponta 4-5 alkalommal is lefagyott, amíg azt használtam. Csak a home-mal enged ki, normál kilépés nem megy. A "home-hosszan" task listában elsöpröd oldalra, utána megint működik. Ha nagyon sokáig úgy marad fagyottan, akkor néha FC-t is hozott a háttérből, de ez nem volt jellemző.
Jó ideje nem használom emiatt, maradt a gyári, nincs annak semmi komoly baja!
Hopp, a "Band beállítás" meglett közben, bocs a felesleges post-ért!, mér nem tudom szerkeszteni sajnos! Érdekes, hogy ADW alatt is úgy jelenik meg, hogy a Nova alatti tevékenység. Lehet, hogy ha csak ADW lenne, akkor nem érném el?? Hogy a csodába lehetséges, hogy ez "Beállítások" felől indulva nem érhető el?
-
Tomacko
őstag
válasz
callmeakos #11422 üzenetére
Értem én, hogy wallpaper meg GXI, de van ehez egy megfelelő fórum, én is meg a többiek is oda teszik ki ha úgy érzik feltétlen meg kell osztaniuk.
Ui.: most nézem, hogy az előzőt tudtam volna még szerkeszteni, bocsánat
-
M3aN
senior tag
Múltkor nagyon szó volt egy közelgő frissítésről. Lehet tudni róla valamit, vagy esetleg azt, hogy mit fog tartalmazni?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
kelekyle #11419 üzenetére
Ezt pontosan hol állítottad át?
Egyébként: én őszintén remélem, legalábbis bízom benne, hogy ezen dolgoznak azért a ZTE-nél, mert a WiFi-s fagyás, és ezek a GSM problémák akár egy helyről is jöhetnek és remélhetőleg szoftveres problémából adódnak. Tudom, kicsit közhelyes, de bízzuk a B05-re, hátha megoldja
(És reméljük lesz is ilyen.)
Legalábbis én mindenképpen megvárom, mielőtt ítélkeznék, hogy "szar".
-
gonger
senior tag
válasz
piltom83 #11417 üzenetére
No! És ezzel mit lehetne kezdeni?
Nekem nagyon tetszik a telefon, mindene bejön, de ez a használhatóságát számomra lecsökkenti.
Ha nem mindenkinél van ilyen, akkor elgondolkodom, hogy újra bepróbáljak egy garanciális cserét.Vagy lehet ez szofvteres kérdés? Elképzelhető, hogy egy jövőbeni frissítés megoldja ezt a megszakadó hívás hibát?
-
kelekyle
őstag
-
Kajt
tag
Van a Google Play-en az ingyenes Vector nevű ugrálós játék. Szerintem ritka jó, csak sajnos lassan fut, mintha lassítva lenne. Szerintetek ez optimalizálás kérdése Intel procira vagy ekkora a "gépigénye"?
-
gonger
senior tag
válasz
Robbertho #11409 üzenetére
Már párszor le lettem ezért oltva, de nekem a GXI előtt ilyen tapasztalatom nem volt a Blade-el sem. Dühítő, hogy mellettem ugyanolyan céges T-s kártyával a kollégák 10000 Ft-os Nokiákon naphosszat beszélnek probléma nélkül én meg hívogatom vissza a hívó felemet.ha meg 3G hálón hagyom akkor estére nullára merül, haza sem érek vele...
De ráadásul nem is értem, még akkor sem ha a hálózat rossz...miért csak a GXI-ket dobálja le??? -
w333
félisten
Egy érdekes jelenség ...
Ebben miért van színes menü gyárilag ? : Link valami új update van már rajta ? -
gonger
senior tag
Jó ideje szerencsére semmi bajom nem volt a GXI-vel, azonban ma többször is előfordult, hogy felhívtak és olyan rosszul hallott a másik fél, hogy mindig visszakérdezett, volt aki le is tette és visszahívott, amikor is már jó volt a vonal, pedig én nem mozdultam sehova. A telefonom mindig 2G-n van!!!
Aztán ma este 21:00 körül itthonról telefonáltam és 5 perc alatt kb 5-ször megszakadt, de közben is szinte folyamatosan 'pattogott-recsegett' a vonal. Végül már nem is tudtam visszahívni a másik felet és Ő sem ért el engem, végig full térerőt mutatott, majd mikor 3G-re váltottam, akkor tudtam új hívást idnítani, onnan minden OKÉ volt.Mellettem a párom végig beszélt a Pannonos Nokiáján és ismerőseimet kérdezve, ŐK nem tapasztalnak ilyet T hálón más mobillal. Lehet, hogy a ZTE nem bír valamit a gyengébb minőségű vonalon?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
junkpod #11399 üzenetére
A baj azzal volt, hogy vannak olyan HD videók, amik csak DTS hangsávval rendelkeznek. 720p-s HD-nak szerintem még van értelme a telón, mert személy szerint én látom a különbséget, és a sima xVid-hez képest nagyobb is a képernyő felbontása. (Igaz, a 720p-nél pedig kisebb, de nem akarok konvertálgatni
)
Igazi értelme a DTS hangnak és a Full vagy sima HD-nak pedig HD TV-n lenne, MHL kábellel. Elvileg átviszi a hangot is 8 csatornáig, gyakorlatilag nem tudom
-
junkpod
veterán
nem értem mi a gond. sima virágbolti 3betűs, tehát sem a kezelhetőséggel, sem a dizájnnal nem lehet gond, a hardver alap 5 incses lcd-s wince 5.0. Szerintem nagyjából mind ilyen. Frissítés? Hát sajnos a virágboltban mindig frissebb a térkép mint garminéknál és ráadásul válogathatok, hogy melyik térképgyártóét melyik országhoz használom, ami egyáltalán nem mindegy.
nem e-pénisz huzogatásként írtam, azt, hogy 1 perc alatt talál pozíciót hanem azért, hogy a többiek is tudják, hogy nem gagyi gps csip van a telefonban, legalábbis nem rosszabb mint bármelyik kommersz gps kütyüben (ártól függetlenül). Csak a profi iprai gps-ekben van jobb csip, de annak sem a vétele pontosabb, hanem a liszenszelése drágább és emiatt ki tudja dekódolni az amcsi jeltorzítást, de a vevő része szvsz tök ugyanaz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- ASUS notebook topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest