Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
piltom83 #12110 üzenetére
(#11987) Canonfan
Megdőlt a teóriánk: ma délelőtt kb. 11 óta ismét nincs net a telefonomon, pedig az adatkorlát továbbra is ki van kapcsolva.Köszi az infót, sajnos akkor nem itt lesz a gond...
Bár nekem fent van a 3g Watchdog emellett, azzal mérem az adatforgalmat, és én azt vettem észre, hogy mióta fel illetve visszaraktam a 3g Watchdogot azóta nem szakadt meg a mobilnetem, pl, most megy kb 1 hete kikapcsolás nélkül a GXI (szóval eddig bevált az aksi kitámasztás) azóta nincs gondom a mobilnettel, korábban amikor az ICS gyári cuccát használtam, kb 3-4 naponta legkésőbb elszállt mindig az adatforgalom, és csak újraindítás után jött helyre...
Bár én csak szükség esetén használom a mobilnetet, szóval nincs állandóan bekapcsolva csak amikor használom hogy ne szívja az aksit, nem tudom hogy ez számít-e. Viszont mióta fent van a Watchdog nem volt mobilnet szakadásom legalábbis eddig nekem bevált az ICS-ben adatkorlát kikapcsolás, + adatforgalom mérésére 3g Watchdog megoldás...
-
-
gonger
senior tag
válasz
piltom83 #11417 üzenetére
No! És ezzel mit lehetne kezdeni?
Nekem nagyon tetszik a telefon, mindene bejön, de ez a használhatóságát számomra lecsökkenti.
Ha nem mindenkinél van ilyen, akkor elgondolkodom, hogy újra bepróbáljak egy garanciális cserét.Vagy lehet ez szofvteres kérdés? Elképzelhető, hogy egy jövőbeni frissítés megoldja ezt a megszakadó hívás hibát?
-
keep2000
tag
válasz
piltom83 #11214 üzenetére
Viber: érdemes beküldeni egy ticketet itt - http://helpme.viber.com/index.php?/Tickets/Submit/RenderForm/1
Én mostanában nem használom, de egy kitöltést azért megér.Más: ebayen nézegettem ezeket a 99 centes konnektoros töltőket. Van olyan, ami bevált ezek közül a filléres cuccok közül valakinek? Egy csomó kacatom van ebay-ről amik működnek, de pont az onnan rendelt töltőm nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest