Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
feelurself #10297 üzenetére
Valaki szerint van összefüggés a "remegés" és a 2D hw gyorsítás közt? Ezt eddig nem hallottam,vagy nem figyeltem eléggé.
Ennek hatásához kell boot-olni? Akkor próbáltam utoljára, mikor a Blade-en megjelentek az ICS-ek. Rendszerint előbb-utóbb lefagyott tőle, pontosabban egyszer csak elfelejtett képet megjeleníteni. Vakon lehetett tapogatni, vagy a nagyon hosszú power gombbal kikapcsolni. Na azóta nem próbáltam.
+1 smart keyboard! Verhetetlen szerintem is! A skin teljesen ízlés dolga, de a bevitel gyorsasága, pontossága, az alakíthatóság, mind mellette szól! Viszont szubjektív, mindenki találja ki magának!
-
feelurself
aktív tag
-
trialboy
tag
Sötétben nektek ér valamit a vaku a telefonon gyári kamera szoftverrel? Olyan képet csinál mint a Blade, semmi nem látszik, hiába vakuzik...
-
-
heidricha
őstag
válasz
feelurself #10287 üzenetére
Az érintőképernyő enyhe túlérzékenysége, ami a tapintási pont bizonytalankodását okozza - e-miatt tűnik olybá, mintha érzéketlen lenne kissé.
Legtöbb alkalmazás lekezeli, de nagy különbségek vannak. Még launcherek közt is jelentős eltérés van (pl. widget kihelyezés hosszú érintéssel). A legrosszabb talán a Play-ben a képernyőképek megjelenítése, az komoly vérnyomás emelkedést eredményez a legtöbb esetben!
-
jose999
senior tag
válasz
feelurself #10287 üzenetére
Ezt nekem is csinalgatja, a már említett Szókereső játéknál főleg.
-
junkpod
veterán
válasz
Winchester95 #10276 üzenetére
Annak a számnak nincs köze a valósághoz. Kb összeadja az appok fájlméretét, az lesz a foglalt, majd azt kivonja az osszesből, az lesz a szabad.
Telepits egy Diskusage progit playről és meglátod mi az igazság, cache és egyéb fájlokat elfelejti számolni a rendszer.
Nekem 400megat ir az összes apk, de ez a tarhelyen kb 800mega... -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #10232 üzenetére
Leírás szerint mennyi a minim fokusztáv? 25cm nem tul közeli?
-
feelurself
aktív tag
Meg olyan kerdesem is volna, hogy mi okozhatja a kepernyo remegest? Ertem ezalatt pl. amikor bongeszek es rajthagyom a kepernyom az ujjam, remeg par masodpercig a kep majd abbahagyja..roppant zavaro:S
-
ggeleven
őstag
Zsoca már világvége napján megmondta!
-
Tomacko
őstag
Na igen ott ezt az újévi ünnepes témát igen komolyan veszik az emberek. És ha nem tartasz pisztolyt a fejükhöz akkor bizony nem jut eszükbe, hogy van munkahelyük és ott mit is kellene tenni
....majd ha kipihenték az ünneplősdit akkor neki mennek talán az update munkának is és kitolnak valamit az arcunkba
-
Peter_Pan
tag
válasz
Winchester95 #10274 üzenetére
V.ki valami ötlet?
Nagyszerű ötletem van:
Mi lenne, ha a mobiltelefont rendeltetésszerűen használnád?
Ha játékkonzolra van szükséged, akkor azt kell venni, a hordozható merevlemezre, akkor pedig azt.
Ha egy mobiltól várod el ugyanazt a teljesítményt, mint egy céleszköztől, akkor a hiba nem biztos, hogy a telefonban van. -
gonger
senior tag
-
Jano_023
őstag
Képernyő fagyás : tudom már szinte unalmas, DE lehet találtam valamit ami közelebb vihet az igazsághoz.
Hétvégén otthon voltam és az otthoni wifi routernél a 2 nap alatt 5-6 alkalommal fagyott meg a feloldó képernyő. 1-2 ki és be kapcsolás után vissza is jött.
Elképzelhető, hogy a router beállítása lesz a ludas, mert a Pesti routernél soha nem csinálta még. Holnap megnézem mindkettőnek a beállításait és megosztom itt, hogy ti is megnézhessétek, hátha meg lesz a ludas.
Yo8 -
Winchester95
őstag
1,2gb szabad........... sd kari 6.1gb szabad...... még a ramnak is több mint a fele szabad.........
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10274 üzenetére
Swiftkey.
Lehet, hogy a belső tárhely elfogyott (kétlem de hátha)... nézd meg a beállítások alkalmazások összes fülnél, hogy alul mennyit írt. -
Winchester95
őstag
V.ki valami ötlet?
Tele van az sd kártyám és a telefonom is hellyel.
Fel akarok telepíteni egy appot.Rányomok hogy telepítés és kiírja hogy nincs elég hely.....Ez mi?
Tele vagyok hellyel.Le is töröltem pár programot.
Remélem nem a rootól hülyült meg.Ja és valami keyboardot tudnátok ajánlani ami kinézetileg is testreszabható és a gépelés tökéletes?
-
tonyqa23
senior tag
Ha hosszan nyomom a home gombot,akkor kijönnek alkalmazások függőlegesen a képernyőre. Ha elhuzigatom őket oldalra,akkor eltünnek. Ez mi celt szolgal es mindegy,h balra v jobbra huzom ki?
A masik,h a sima gyari billentyüzetet hogy lehet lehuzni? -
w333
félisten
Nagy játékosoknak ezt ajánlom : Link
Nagyon jó kis játék nem lehet megunni -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10269 üzenetére
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10267 üzenetére
Valamikor biztos lesz...
Én már a Vice Citynek is örülnék ha működne rendesen utána egy Liberty City Stories és Vice City Stories. Bár nem halnék bele ha ezek nem jelennek meg 3-ban is elakadtam valahol és nincs idegem telefonon megcsinálni de majd talán jövő héten
Én igazából szókeresővel elvagyok, amennyit játszom. -
Winchester95
őstag
válasz
kelekyle #10256 üzenetére
Na majd a GTA San Andreas!
x)
(Remélem hogy az még ezen a telefonon el fog indulni)
A GTA San Andreassal én anno egy 9500 Ati kártyával játszottam.(Még ATI 7000Series kártyával is ment szaggatva)
1750MHZ AMD procival és 256mb rammal.
Bár nem ugyan az a két dolog de........ -
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #10263 üzenetére
Ezt olvasd el!
4.1-es pont ! -
kelekyle
őstag
válasz
feelurself #10259 üzenetére
Powersave 600MHz-en nem lagolnak a jobb játékok
Szóval játék válogatja... a CPU Governor faszán üzemel -
feelurself
aktív tag
válasz
kelekyle #10256 üzenetére
Nem nagy játékélmény valóban, szal lehet kuka lesz a vége
Am azt elfelejtettem hozzátenni, hogyha manuálisan feltornászom az órajelet 1400 vagy akár csak 1200 MHz-re, szaggatásnak semmi nyoma. Lehet hogy sok játék optimalizálatlan, de szerintem ez az "Ondemand" üzemmód sem működik normálisan. Ugyanez igaz a "Convervative"-ra is.
-
gonger
senior tag
-
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #10254 üzenetére
Vice Cityi másik telefonokon is szarakszik és R* cseszik updatet kiadni. LÁSD
(#10253) feelurself
Sajnos sok játék optimalizálatlan, X86-ra meg pláne. A Pouban lévő játékok nekem egy bizonyos tabon akadoztak amin a GTA3 akadás nélkül mentTeszem hozzá hamar meguntam a Pout, ajánlom neked is
-
gonger
senior tag
válasz
Garry84 #10246 üzenetére
Lehet, hogy ez lesz a baj...Nálam a 2G mindig megy az email szinkornizáció miatt. 3G-t manuálisan szoktam kapcsolni, ha netezéshez nagyon kell, amúgy ha egész nap azon hagyom, hamar megeszi az akksit.
1-2 napja ezt felhoztam itt ezt a témát és kaptam egy javasolt alkalmazást.[(Toggle 2G + plugin)] Root kell hozzá, de azzal meg lehetne adni, hogy mikor rmilyen adatkapcsolatra álljon. (én arra gondolnék, hogy készenlétben legyen 2G-n és GSm hívás, VOIP hívás és netezés során álljon át 3G-re.)(#10248) Tomacko az előzőleg visszavitt készülékemen is ilyen gyenge volt a rezgő és mellette baromi hangos. a cseredarab ugyanilyen.
-
Winchester95
őstag
Nah.Most happy vagyok
Sikerül minden játékot elindítani ami lehetséges ezen a telefonon.
Két számomra fontos játék viszont nem indult el.
(GTA Vice City és Dexter 2 The game)Ezek sztem soha nem fognak elindulni ezen a telefonon.
Bár talán még megpróbálhatnám a Chainfire 3D-t......(Másolás sikerült.) Túl sok fájl volt stb... azért tartott annyi ideig.
-
feelurself
aktív tag
Nálatok nem volt olyan, hogy Pouban Sky Jumpnál hajlamos olyan szaggatásokra, amik már-már a röhely kategóriába sorolhatók ? Ugyanez Virtua Tennisben. Egy ilyen hardverrel rendelkező masinának azért nem kéne így megdöccennie..
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10242 üzenetére
Camscanner lámpával
Szerintem ez sokkal jobb az előbbieknél és jobbat mobiltól nem is érdemes várni. Vakuval viszont pocsék lesz amit outputként ad. Lámpaként egy 20 W-os halogén olvasólámát használtam, ami bőven elégnek tűnik. -
ZTE_luky
aktív tag
Vki pls segítsen!!
Megpróbáltam már párszor vmi nagyobb játék letöltését mobilra (Sims, NFS, GTA) de nem sikerült sohase. Vk ia ki jártas a témában légyszíves segítsen mert egypár napom elment rá és sohase sikerült.
Én így próbálkoztam: leszedtem egy apk és egy obb filet. Az apk fjlt valahova feltettem a mobilra, az obb filet/ könyvtárat (valahol nem obb fájt töltöttem le hanem egy egész könyvtára) bemásoltam az sd card/Android/data vagy sd card/Android/obb mappába. Feltelepítettem az ak filet, az sikeresen feltelepült, és vmikor az volta baja hogy újra le akart tölteni obb file-t play áruházról wifivel, vagy pedig elindult fekete képernyő, aztán vagy újraindult vagy kezdőképernyőre lépett, de volt olyan is amikor lefagyott.
Valaki legyen szíves segítsen, nagy szépen köszönöm előre is!
-
kelekyle
őstag
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10242 üzenetére
Nehéz kérdés ám, mert a képeket mindenki másképp érzékeli. Nekem pl. a camera FV5 képei élesebbnek tűnnek és emiatt jobban tudom olvasni. Nyilván ha nem olvasásra készül a kép, akkor a részletgazdagság kerül előtérbe az élesség helyett.
Egyébként a fókuszálás még profi fényképezőgépeken sem tökéletes, sőt objektívenként eltérhet. Emiatt azokban fókusz korrekciót is be lehet kézzel állítani. Nyilván itt is lehetne, kérdés van-e olyan program, amiben ez lehetséges? Szerintem ez teljesen megoldaná ezt a helyzetet.
-
Peter_Pan
tag
válasz
gonger #10240 üzenetére
Nekem a 4 hónap alatt 1x volt képernyőfagyásom. Az úgy néz ki, hogy hiába érsz a képernyőhöz, semmi sem történik, azaz kezelhetetlenné válik a készülék. Kb. 20 másodpercig volt hozzá türelmem aztán kikapcsoltam. Azóta nem jelentkezett és így nem zavar. Ha hetente előfordulna, nyilván bosszantana és egyből kicseréltetném.
-
Peter_Pan
tag
válasz
Winchester95 #10238 üzenetére
Nem mindegy pl. hogy milyen üzemmódban másolsz (MTP?) és milyen fájlrendszerrel formatált a kártya. Annyit kell várnod amennyit kiír, akár sokallod akár nem. Előbbi esetben próbáld a számítógépeden kártyaolvasójával kiírni, lehet azzal gyorsabb.
-
gonger
senior tag
válasz
Canonfan #10231 üzenetére
Én pontosan nem tudom mit neveztek fagyásnak.
Nekem itthon ha wifin van a teló, és a kikapcsoló gombbal felkeltem, akkor a képernyőfeloldó érintésre kb 1-2 mp múlva reagál. Van, hogy el kell róla emelni az ujjam,de újra érintve már oké a dolog és feloldja a képernyőzárat. Olyan még sosem volt, hogy nem tudtam volna eloldani és kikapcsolás/akku levétel vagy más durva beavatkozásra lett volna szükség.Mindez a fagyás(amennyiben ez az) kevésbé idegesít, inkább csinálná ezt mindig, minthogy bontogatja a vonalat beszélgetés közben.
-
Peter_Pan
tag
válasz
atillaahun #10223 üzenetére
Ha visszaveszed a felbontást "csak" 3 megapixelre, akkor észrevehetően olvashatóbbak maradnak a betűk.
-
Winchester95
őstag
Fel akarok másolni egy mappát ami 1,5gb és 15percről felmegy 1 óra idő másolásra.Már 2órája másolom.SD karival nincs semmi meg semmivel se.Gép is újraindítva stb.....kezd idegesíteni ez a helyzet........
Most egy órát várjak egy szaros mappára?
class 10es kari. -
Peter_Pan
tag
válasz
Stock app vakuval
Camera_FV5_vakuvalStock app lámpával
Camera_FV5_lámpávalEgyébként a gyári kamera app még rá is lapátol azzal, hogy a jpg tömörítés során csupán 90%-os képminőségre törekszik. Camera ICS-ben ezt elvileg Ultra-ra is állíthatod, akkor jóval több részlet marad meg.
Camera FV5-ben elvileg png formátumú, tömörítetlen képet is lehet készíteni, ahol elvileg minden élesebb kéne maradjon. Ilyen képet most nem készítettem. -
xSide
őstag
-
Peter_Pan
tag
válasz
pillanat...
-
Peter_Pan
tag
Nálam is előfordult a forgatás-érzéketlenség. Hiába kapcsoltam ki-be a forgatást. Volt factory reset és ROM újrahúzás, stb. Semmi sem segített, illetve ezzel egyidőben a gyorsulásmérő szerint 33m/s volt a sebességem álló helyzetben, azután is ha a menüben újra kalibráltam e szenzort. Másnap visszavittem, megnézték és kérdés nélkül cserélték.
-
atillaahun
veterán
válasz
Peter_Pan #10230 üzenetére
Megtisztítottam a most a lencsét, tényleg elég zsíros volt, de úgy látszik nem volt hozzá köze. Most kipróbáltam a Camera ICS-t is, azzal pont ugyanilyen minőséget csinál, a Camera Zoom FX-el kb. dupla ilyen homályos lett, pedig makró és végtelen fókusszal is próbáltam. A scannelős cucc meg durván kifehéríti, ami szöveg esetén tényleg olvashatóbb lesz, de más képnél ez inkább hátrány.
Ami a gyenge fényt illeti meg gondoltam ezért van benne a vaku, hogy este is lehessen fotózni.
A közelséget látod te is a képen, kb. 25 centinél még nem lehet ilyen gondja.Na mindegy mára már nem szenvedek vele többet, holnap úgyis viszem vissza, csak remélni tudom hogy a következő használhatóbb lesz.
Valaki nem tudna mutatni este vakuval fotózott szöveget hogy nála milyen lesz? Csak a különbség miatt érdekelne.
(#10231) Canonfan
Melós WiFi-n naponta többször, itthonin hetente többször.Más.
Nah úgy látom egy következő szavazás alkalmával a forgatás, kamera és rezgőmotor hibákat is fel kellesz vennem a hibalistába. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nagy általánosságban nálatok milyen körülmények között van lockscreen fagyás?
Nekem eddig nem volt, de én ritkán wifizek, akkor is csak az otthoni wifin (TP-Link router) és csak az adatkapcsolat erejéig különben ki van kapcsolva a mobilnettel együtt.
Viszont olvastam nemrég hogy volt téma hogy bezavarhat-e a root.
Szerintem sem szabadna baja lennie ettől, de nekem még nics rootolva a gyári B04, szóval még mod mentes (tervezem mindenképp mert fel akarok rakni egy sd mountoló appot hogy kiváltsam az mtp módot, mert azzal szívok jelenleg Linuxon) ezért arra gondoltam, hogy ha közelebb vinne a válaszhoz esetleg, akkor alkalomadtán kipróbálnám az otthoni wifin hogy 2-3 órát bekapcsolva hagynám a wifit, közbe nem nyúlnék a telóhoz hogy utána a feloldás működik-e nálam...
-
Peter_Pan
tag
válasz
A tünet lehetséges okai:
1. Maszatos lett a lencse (nevetségesen hangzik, de már nekem is sikerült emiatt 2x hasonlót lőnöm)
2. Nagyon gyenge fényben készült, olyankor nem valami fényesen teljesít...
3. Túl közelről készült és emiatt nem tudott pontosan ráfókuszálni.
4. Ritkán nem sikerül pontosan fókuszálnia, de olyankor is készít képet.
5. Akár hibás is lehet a készülék, ha a fentiek közül egyik sem áll fenn.Igaziból a megoldás végtelenül egyszerű: vagy minimális odafigyeléssel elkerülhető a dolog, vagy a készülékkel van baj, akkor meg könnyen kicserélik és miért is szenvednél vele tovább?
Kifejezetten erre a célra én is a camscannert ajánlom, mert perspektíva korrekciót végez a képen, ha nem tökéletes szögből készült.
-
atillaahun
veterán
Restart már megvolt, most akkor jönnek az egyéb alkalmazások, köszi. Mindjárt meglássuk mire megyek velük.
-
t181
senior tag
válasz
Kipróbáltam, ennél azért jobb képet kellene csinálnia...
Próbáld ki a Camera Zoom FX-et, Én azt használom touch fókusszal. -
kelekyle
őstag
válasz
Itt valami komolyabb probléma van :/ Telefon restart és másik kamera app?
Soap97:
Vidd vissza a Tébe, egyből cserélik ha van készleten. -
TBG
senior tag
válasz
atillaahun #10225 üzenetére
Nem kell belőle PDF-et csinálnod. Azért javasoltam ezt, mert ez csinál mindenféle képjavításokat a kép készítése után.
-
TBG
senior tag
válasz
Próbáld ki ezt: [link]
-
xSide
őstag
válasz
Soap97 #10220 üzenetére
Tudsz egy videot csinálni valamivel? Szimplán a beállitásokba belépve és a status bar lehúzása utáni elforgatás ki/be használatról miközben elforgatod kezedben a telót!
Minősége nem, de a problémád érdekelne...
A gyári visszaállitás után ne rakj vissza semmit, mert ha egy app okozza, ugyanugy xar lesz. -
-
Soap97
csendes tag
válasz
#40993792 #10215 üzenetére
Elvégeztem egy factory resetet, előtte mentettem minden adatot,alkalmazást. Nem javult meg a probléma de a telefon visszaállt a kezdeti állapotába azaz semmi zene,fájl,letöltött alkalmazás nincs rajta pedig direkt figyeltem hogy ezeket a fájlokat ne törölje a helyreállításkor :S
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10209 üzenetére
Elvégeztem egy factory resetet, előtte mentettem minden adatot,alkalmazást. Nem javult meg a probléma de a telefon visszaállt a kezdeti állapotába azaz semmi zene,fájl,letöltött alkalmazás nincs rajta pedig direkt figyeltem hogy ezeket a fájlokat ne törölje a helyreállításkor :S
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #10205 üzenetére
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10206 üzenetére
bocsi de még csak ez az első Androidos telóm,mi az a "factory reset" ?
-
Beci9595
tag
a telefon dumál, nem anyám
Felolvas mindent amit kijelöltem. Már mindenhol probáltam kiiktatni. Talkback vagy mi a fene az is offon van, nemértem
-
Beci9595
tag
Kellene egy kis segítség
a Minap anyám nyomkodta a telefont és most állandóan p.ofázik
Hogy lehet leállítani?
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #10177 üzenetére
Senki?V.ki vállalkozó szellemű?
Privátban.
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10203 üzenetére
Meg se moccan :S
-
andikaaa
aktív tag
Szeretnék én is valamilyen normális headsetet venni, de még nem sikerült, nem merek rendelni, mert nem tudom, milyen jack csatlakozó az, ami jó a Grand X-hez.
Ezek közül a bal az eredeti füles. Tulajdonképpen, ez miben különbözik a másiktól? A másik egy olcsóbb headset, amit a Media M-ban vettem, az csak egy átalakítóval működik normálisan... Amúgy nem érzékeli a mikrofont és szar a hang is.
Szóval, mi pontosan annak a jack dugónak a neve, ami ezen a képen balról a második.Köszi előre is! (Ebay-es linket is küldhetnétek, ami már valamelyikőtöknek bevált!)
-
Soap97
csendes tag
válasz
atillaahun #10200 üzenetére
Igen arra gondoltam. Be van állítva automatikus elforgatásra de nem teszi a dolgát :S
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- ASUS notebook topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Megjelent a OnePlus 13T
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest