Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboy
tag
Ma becseréltettem a grand x in-t egy xperia sp-re. Az érzelmek vegyesek, igazából nekem nem volt semmi bajom a telóval, ellentétben az egyik barátommal akinek minden szarság kijött a telefonon. Kecskeméten a T-Pont 1-ben minden kötekedés nélkül becserélték. Ott még lehet próbálkozni, és képben vannak a telefon hibáival kapcsolatban.
-
trialboy
tag
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Januárban lesz egy éve, hogy megvettem ezt a telefont. Az érzelmek vegyesek, de mostanában csinált pár hülyeséget a telefon. Vége lett a beszélgetésnek, kinyomom, majd visszahívja a másik felet, nem érzékeli a kijelzőt, és néha hihetetlenül belassul. Vissza tudom-e cseréltetni még garancia időn belül a telefont? Olvastam, hogy ilyen telefont már nem tudnak adni. Kicserélik-e hasonló árkategóriás telefonra? Ha igen akkor mik a lehetőségek, mire érdemes becseréltetni?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve használom ezt a telefont a gyári szoftverrel hiba nélkül. Érdeklődnék, hogy van-e valami moddolt/átírt szoftver ami többet tudna a gyárinál? Esetleg a gyári kamera szoftvernél van-e valami jobb/gyorsabb?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ubuntura van valami illesztőprogram grand x in-hez? Képeket szeretném feltenni a laptopomra.
-
trialboy
tag
Lehet tudni valamit a szoftverfrissítésről?
-
trialboy
tag
Szilikon tokot, lehet-e kapni ehhez a ZTE modellhez? Neten hl a legolcsóbb? Esetleg valami bevált darab van-e már webshopokban?
-
trialboy
tag
Meg lett oldva, restart nem segített, elnyomtam valamit a fejlesztőknek menüben, méghozzá a szigorú módot kapcsoltam be véletlen.
Viszont ma megvolt az első fagyás a telefonon (jan29-én vettem) kb 1%-on volt az aksi, lezártam a képernyőt, itt volt az asztalon villogott a piros led, meg akartam nézni még valamit de csak a hátteret adta be, kikapcsoltam és utána már be se kapcsolt, feltettem tölteni, azóta hibátlan (de 11 körül lehetett ez a fagyás.) Ez normális vagy csak bug?
-
trialboy
tag
Piros kerettel találkozott már valaki? Rákattintok pl az üzenetekre és egy piros keret villog aztán jönnek be az sms-ek.
-
trialboy
tag
Mekkora memória kártyát érdemes beletenni a telefonba? Lassan 3 hete használom kártya nélkül, tele van játékkal, megalkalmazásokkal, nem vettem észre, hogy lassabb lenne, de érdemes beletenni akkor?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy gyári frissítésről (4.0.4 utáni) van-e valami hír? Esetleg valami tutira bevált módosított rom van-e már? Kopogjam, le lassan 3 hete megvan a teló, én nem nyúltam hozzá, csak pár alkalmazás van rajta, és hibátlanul megy minden nyűg nélkül.
-
trialboy
tag
FM rádió alkalmazást tudok letölteni google Play-ról?
-
trialboy
tag
Sötétben nektek ér valamit a vaku a telefonon gyári kamera szoftverrel? Olyan képet csinál mint a Blade, semmi nem látszik, hiába vakuzik...
-
trialboy
tag
Egy olyan kérdésem volna, hogy a T-Mobil weboldalán ez az információ áll.
"4 GB belső tárhely (a felhasználható memória ennél kevesebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető."
No én 512Mb-ot látok ha rádugom a gépre. Ez így normális és kell bele SD kártya vagy valamit lehet trükközni?
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont, megtetszett, ára is tűrhető volt, tulajdonságai is jónak tűntek. Előtte 2 évig Blade-et használtam, azzal sem volt semmi baj, remélem ezzel se.
Gyári képernyő fóliát érdemes-e lecserélni valami másikra?
Szilikon tokot hol tudok legolcsóbban venni?
Gyári fülhallgatóról mi a véleményetek (én még ki se bontottam), el kell dobni és másikat venni helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest