Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ok, a magyar Gránit kártyámat a saját GránitBank appjában hozzá tudtam rendelni, szóval gondolom a bank saját appja kell hozzá akkor otthon még.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
addikt
Ez országfüggő/bankfüggő lehet, én itt Németországban simán fizetek vele amióta megvan a telefon. Visa kártyám, Paypal, MasterCard is hozzárendelve.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Pew
tag
Sziasztok!
Google camera elérhető már a telefonra, használja valaki? Honnan érdemes letölteni? -
Atomgeszi
nagyúr
Mindig a legújabb, ha nincsenek a visszajelzések szerint hibák. A nagy hibákat tartalmazó ROM-ot általában hamar le is veszik ,ezért célszerű pár nap elteltével frissíteni, nem egyből, ahogy aznap van.
Bár aki szereti az izgalmakat az nyugodtan. Én inkább kivárok mindig pár napot.
10.31 nyugodtan rakhatod, jól működik.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
qge
aktív tag
Sziasztok,lassan rászánom magam az EU rom-ra viszont a honlap osszezavar kicsit, melyik verziót érdemes feltenni, ami nem is idejétmúlt és működik is benne minden ami a globalban nem? Köszi.
-
msaca01
tag
Na szóval nincs sima átjárás a 2 verzió között az angol MiFlas-el sajnos. A kínai MiFlash verzióval meglehetne csinálni, találtam is hozzá leírást, de mivel teljesen vakon vagy ( hacsak nem tudsz Kínaiul ) így nem merem bevállalni a dolgot. Marad a nyitás és a Xiaomi.eu rom, ami amúgy is folyamatban van. Még 3 napot kell kibekkelnem és eljön a kánaán.
-
fzoli86
tag
válasz viktorhu #428 üzenetére
onnét rendeltem, eu jön...a herélt miui...
persze, náluk rákérdeztem, hogy lesz-e benne hívásrögzítő. Írták, h igen...
Szóval most reklamálás alatt van az ügy...
Ha a boldog tulajok képernyőképeit nézed, mind google tárcsázós...vagyis eu verzió...
Maguk sem tudjak, h mit árulnak...[ Szerkesztve ]
-
msaca01
tag
Én meg azért írtam hogy van 2 féle Global hogy még nagyobb legyen a kavar, az egyik EU-s Global a másik meg az igazi Global. Az úgynevezett igazi Global-ban MIUI tárcsázó van és megy a hangrögzítés amit nekünk tesznek europában a telefonra már az sincs sajnos. Viszont megnézem hogy a két Global között szabad e az átjárás nyitás nélkül is és jelzem hogy mire jutottam ha valakit érdekel esetleg.
-
rellif
senior tag
Erre válaszoltam "Eu romban a GDPR miatt pár dolog nem müködik pl hivásrögzités."
EU ROM nekem a Xiaomi.eu
Jól írtad a másik global az a V11.3.2.0.PFCMIXM jelzésű.
Innen tölthetőek a ROM-ok,ha esetleg szükség lenne rá.[ Szerkesztve ]
-
msaca01
tag
Két fajta Global Rom létezik az egyiket európának csinálják a GDPR miatt a másik az igazi Global amiben még MIUI tárcsázó van és még egy kevés eltérés, te a Xiaomi.eu romot írtad ami valóban China fejlesztői ből van csinálva de az stock rom és szerintem nagyon jó kis rom egyébként. A verzi betüjeleiben van a különbség. Az egyikben benne van hogy EU a másikban pedig ha jól tudom MIX. Pl : V10.2.30.0.PFAEUXM vagy PFAMIXM.
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
válasz aprokaroka87 #420 üzenetére
Az EU China ROM alapú így hangrögzítés itt még nincs tiltva ill. az új fejlesztések hamarabb kerülnek be.Cserébe hétről-hétre lehetnek meglepetések (dev vonalon)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz SamiCsillag #419 üzenetére
Mi9 összefoglalót olvasd el. Annyi csak a különbség ,hogy ott ugyanúgy MIUI tárcsázó van még global alatt, itt pedig google tárcsázó ami puritánabb.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz SamiCsillag #419 üzenetére
Eu romban a GDPR miatt pár dolog nem müködik pl hivásrögzités.
De ez is változó -
SamiCsillag
senior tag
Mi a különbség a global, eu, nemzetközi verziók között?
-
szunyi777
őstag
Miui kamera rejtett funkció bekapcsolása!
Nem tudom volt e már szó róla, de leírom akit érdekel.Nyisd meg filekezelőben a DCIM/Camera mappát és hozd létre a következő mappát : Lab_options_visible
Lődd ki a kamerát majd indítsd el újra és a beállítások menüben élvezd az új beállításokat! [link][ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Atomgeszi
nagyúr
Folyamatosan zajlik a fordítások beleágyazása az újabb ROM-okba.. Persze ez idő, mivel előbb kapjuk meg az új featureket, minthogy azokhoz a fordítás elkészüljön.
Most így a 9.10.31-el már alig maradt fordítandó, egy két menün belül. A Beállítások rész most már teljesen magyar, egyes beállításokban fordul elő egy két helyen az új feature-nél az angol szöveg.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
leftyke
aktív tag
Elősször is üdv mindenkinek, redmi 5 plusról váltottam mi9lite-ra.
Viszont egy kis help. Látom van hiba nem kevés,ami engem zavar és ennyit nincs időm visszaolvasni,hogy a messenger és viber jelzőhangot nem tudom a saját gyári jelzésére állítani. Viszont azt nem tudom eldönteni,hogy amúgy is süket vagyok vagy tényleg nem is jelez sehogy. Valaki tudna nekem erre megfelelő választ adni?
Előre is köszönöm. -
msaca01
tag
Én nem azt mondtam hogy másnál nincs hiba. Hosszú évek óta csak Xiaomi telefonjaim vannak imádom a gyártót, de itt nem is olyan vészes az pl az AOD mert van led igaz hátúl, de az se-nél igen mert nincs semmi más ami jelezné hogy van valami amiről lemaradtál. És szerintem ez 1 nagy hiba. Javítani kellene rögtön, de nem tudni hogy egyáltalán javítva lesz e. Amúgy én azt az infót kaptam hogy a MIUI11 ben már jó lesz, de mégsem lett.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Tudom, sajna. Global-on vagyok, és kurvára bosszantó, hogy veszek egy telefont 90k-ért, majd rájövök egy idő után, hogy a szoftver ami rajta van nincs kész teljesen. Aztán nemsokára kapsz egy frissítést, bízol abban, hogy egy jobban működő telefonod lesz. Ami ezek után ismét csak álom marad.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
bobdetroit81
csendes tag
Azt amúgy most vettem észre, hogy a naptár ikonon a Vasárnap szóban másmilyen az á betű mint az a. Ez vajon szándékos?
-
Noukoum
veterán
-
msaca01
tag
válasz Winnie The P #407 üzenetére
Működik az normálisan most is csak nem a Global ROM-ban sajnos.
-
Winnie The P
őstag
Akkor ebből kiindulva sajna az Mi 9 lite sem fog normálisan műkodni soha. Mert ha akarták volna akkor már két honap elteltével javították volna.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
msaca01
tag
ÉS azt még nem is írtam hogy ezek a dolgok a kínai romban rendesen működnek és azt sem hogy a global romban az AOD a MI 9-en és MI 9-SE-n sem működik normálisan a mai napig sem pedig nem 2 hónapos telefonok már.
-
msaca01
tag
válasz aprokaroka87 #404 üzenetére
Lehet igazad is éppen de vannak olyan hibák amik évek alatt nincsenek kijavítva a rengeteg hibajelentés után sem. Azért azt nem gondolnám hogy egy cég ami európában is nyomulni akar teljes mellbedobással ezt megengedhetné magának. Ha igen rengeteg potenciális vársárlót tol el a konkurenciához. Azért azt nem gondolnám hogy ez lenne a cél. Én megoldom de nem mindenki akar romolni vagy éppen nem ért hozzá. Sok felhasználó azt szeretné hogy a kezébe veszi a telefont és normálisan tudja használni rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
" Nem is értem hogy a Xiaomi miért nem teszi lapátra azt a fejlesztő csapatot és szed össze egy normális brigádot. "
Esetleg abba belegondoltál már hogy pont a "főnők" miatt lehetnek benne hibák?
Nem tudjuk hogy mi a munkarend, lehet pl a fejlesztők tudnak a hibáról, ám a főnőkség meg "megtiltja" a javitást.
Vagy azt az utasitást kapják hogy egy kővetkező update-ben javithatják csak ki. -
msaca01
tag
De amúgy szerintem elég durva hogy a Global ROM fejlesztői képtelenek az AOD-t normálisan megcsinálni, és egy kis magán csapat simán megcsinálja normálisan, és sok egyéb más dolgot a rendszerben. Nem is értem hogy a Xiaomi miért nem teszi lapátra azt a fejlesztő csapatot és szed össze egy normális brigádot. Ezért van nekem mindig eu-s ROM az összes telefonomon.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz szunyi777 #399 üzenetére
Na, a B még nekem is új
Nekem AOD óra, aztán jön értesítés, kék effekt, de nem villan fel a kijelző ,hogy lássam a tényleges tartalmat. Nekem vagy ez vagy az a beállítás játszik, mint fentebb is linkeltem a képet a beállításokról.
Egy idő után kikapcsol.
Nyáron vékony nadrágban néztem és idővel kikapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Path of Exile 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- DIGI kábel TV
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest