- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
nincs
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tlala
addikt
válasz cseremanus #1991 üzenetére
Van ember, aki nem kapcsolja ki a belakás legelején a vízjelet egy Mi 11 Ultrán??
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Megtörténhet, hogy hülye kérdés, de...
Kinek milyen kijelző védő fólia vált be?
Sajnos elkezdte felgyűrni a gyári szilikon tok a gyári fóliát és kiindulva a Mi10-em 3db masszív karcából, jó lenne rá valami értelmesebb.
(az ívelt TG-ket már a Mi10-nél elengedtem )[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
surgery
senior tag
válasz Zsoleszhun #1993 üzenetére
Hát jó a story de én sem hallottam senkitől hogy elromlott volna
-
kalozhun100
őstag
Hát nem tudom, ez a gyári fólia szerintem elég gagyi. Nekem szimplán a zsemembe karcolódik. Megjegyzem nem teszek mellé semmit. xd
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Zsoleszhun
addikt
válasz surgery #1992 üzenetére
MI11 de a sztori miatt leírom. Egyik ismerősöm elejtette, betört a kijelző. A hardveraprón vette, szerencsére magyarországi garanciával amihez járt az egyszeri kijelzőcsere de nem tudtak hozzá szerezni majdnem 2 hónapig a hivatalos xiaomi szervízben, így visszakapta az eredeti árát.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
surgery
senior tag
Valakinek kellett már garanciális javítást kérni? mert nem nagyon olvastam a topicba még ilyet
-
cseremanus
tag
Nem mellesleg a frissítés óta nem vettétek észre,hogy a fotókon a vízjel betűtípusa megváltozott?
"Budapest a helyszín,errefele savat kapsz a kávédba nem pedig tejszínt"
-
-
aksilee
lelkes újonc
válasz Zsoleszhun #1988 üzenetére
Igen, flottul ment minden. még1x nagyon köszönöm!
-
aksilee
lelkes újonc
válasz Zsoleszhun #1985 üzenetére
Kedves Zsolesz! Nálad jobb fórumtársat ritkán kaphat az ember.
Sikerült megoldani. Ezer köszönet és örök hála!
Most a további kérdésem az, hogy a fentebb emlíett romot ( xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_22.1.19_v13-12-fastboot.zip ) rárakhatom ? Vagy kell még valamit csináljak ? -
aksilee
lelkes újonc
válasz Zsoleszhun #1983 üzenetére
Kína! Köszönöm szépen a leírást neki is látok.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz aksilee #1982 üzenetére
miflash tool használata a mi10 topikból másolva.
Kínából vetted vagy global a telefonod?
Innen válaszd ki a megfelelő fastboot romot [link]
(Mivel nyitva van a bootloader nincs jelentősége csak, ha véletlenül visszazárnád)Fastboot ROM-ok telepítése:
Szoftveres anomáliák, félresikerült frissítés után, illetve telefon eladás előtt lehet szükségünk erre a frissítési módra, amely több hasznos opcióval rendelkezik.Köztük a bootloader visszazárásának lehetőségével.
Töltsük le a megfelelő Fastboot ROM-ot.
Ez minden esetben egy .tgz kiterjesztésű file lesz.
Töltsük le, majd csomagoljuk ki.
Többszörösen van csomagolva, úgyhogy jussunk el addig, míg lesz egy mappánk ezzel a könyvár szerkezettel: LINK LINK
Töltsük le a Xiaomi Flash Tool-t innen: [link]
Telefont indítsuk újra Fastboot módban (hang le+power).
Az imént letöltött Flash Tool-t csomagoljuk ki a C:\-re, majd a XiaoMiFlash.exe-t indítsuk el rendszergazdai jogosultsággal.
-Bal felső sorban a select gomb segítségével tallózzuk be a mappát, ahová a Fastboot ROM-ot kicsomagoltuk.
-refresh gomb megnyomásával tudjuk megjeleníteni a pc-re csatlakoztatott telefont
-alul találhatóak a flash opciók:
clean all= minden személyes adatot töröl és újra flasheli az összes partíciót (gyári állapot)
save user data=ugyanaz, mint az előző, de a személyes fájlokat meghagyjaclean all and lock=mint a clean all, plusz zárja a bootloadert (ezt csak körültekintően)
-a kívánt opció kiválasztása után jobb felül flash gomb és el is kezdődik a művelet.Kb. 7 perc múlva végez, ezt egy automatikus újraindulás (telefon) képében kapjuk meg.
Ha esetleg hibát dob a végén, nem kell törődni vele.
Készen vagyunk![ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
aksilee
lelkes újonc
válasz Zsoleszhun #1981 üzenetére
Megtudnád mondani hogy ezeket hogyan tudom megcsinálni?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz aksilee #1980 üzenetére
Akkor indítsd el fastboot módban (power + hangerő le) és kezd újra.
Ez a legújabb: xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_22.1.19_v13-12-fastboot.zipSzerk. Akkor nem tudom, hogy mi a gond. Lehet kellene egy miflash + gyári rom telepítés
De a bootloadert nehogy visszazárd![ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
aksilee
lelkes újonc
-
aksilee
lelkes újonc
válasz Zsoleszhun #1977 üzenetére
Igen, azt, rá böktem, de ugyan úgy ez a kínai cucc jön be.
-
aksilee
lelkes újonc
válasz Zsoleszhun #1975 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
aksilee
lelkes újonc
Sziasztok,
https://logout.hu/bejegyzes/karavik/xiaomi_mi_11_pro_gyari_kinai_miui_rom-rol_valtas_x.html
Ez alapján a leírás alapján próbálom az EU romot rávarázsolni a készülékemre.
Amikor szeretném rámásolni a letöltött ROM-ot az internal storega-ba akkor csak pittyen egyet, de nem másolja át a könyvtárba a ZIP-et.
Mi lehet a megoldás ? -
Karavik
veterán
El hát, pont ezért kérdeztem feljebb, hogy erre gondol-e @kalozhun100.
Settings > Home screen > Home screen search bar:
...és rengeteg előtelepített kínai appot is simán uninstall el lehet távolítani, ezzel is barátságosabbá tehető a kínai ROM.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Inczke
tag
El lehet tüntetni valahogy a képernyő alján lévő kereső sávot?
-
Karavik
veterán
válasz kalozhun100 #1967 üzenetére
Az alsó appikon sor alatti keresősávra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz kalozhun100 #1965 üzenetére
Ebben az esetben azért nem a beállításvarázsló jött be, mert feltelepítik a Google Play Store apk-t. Factory reset-el ez eltűnik de könnyű visszatelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Végül megvettem kártyával, úgyis kér azonosítást ilyenkor.
Persze közvetlen utána vettem észre hogy február 15-ig nem küldenek semmit... -
Karavik
veterán
válasz kalozhun100 #1955 üzenetére
China stable ROM?
-
gerii
addikt
Üdv!
TS-en rendelésnél kártyával ti fizetettek? Nem biztos hogy megadnám nekik -
tlala
addikt
válasz kalozhun100 #1955 üzenetére
Mindenkinek így küldi a tradingshenzen, a beállítóvarázsló alap lépéseit elvégezve, hogy ne kelljen bénáznunk a legelején a default felbukkanó kínai nyelvvel.
-
kalozhun100
őstag
válasz kalozhun100 #1954 üzenetére
Azt hiszem sikerült ejutnom a regisztrálásig, be van addolva a készülék. Viszont azt furcsáltam, hogy első bekapcsoláskor 91%on volt a készülék, meg nem a beállitásvarázsló jött be.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Karavik
veterán
válasz cseremanus #1950 üzenetére
1. PC-n feltelepíted innen (előkészületek 3. lépés) a szükséges ADB, fastboot, device driver-eket
2. Letöltöd innen vagy innen a fastboot ROM-ot és kicsomagolod WinRAR-al
3. Telót elindítod fastboot módban és csatlakoztatod kábellel PC-hez
4. Kicsomagolt fastboot ROM folderben rákattintasz kétszer awindows_fastboot_update_rom.bat
fájlra. A telepítés ezzel elindul majd a teló automatikusan újraindul a telepítés végénXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Segal
veterán
válasz kalozhun100 #1951 üzenetére
Gratula.
Inditsd minel hamarabb a 168 oras visszaszamlalast"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kalozhun100
őstag
-
cseremanus
tag
-
Karavik
veterán
válasz cseremanus #1948 üzenetére
Azt csak te tudhatod, hogy szeretnéd-e.
Ha nem, akkor csak simán ignorálod és kilépsz az updater appból
Ha igen, akkor letöltöd PC-re és fastboot módban telepíted.Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz cseremanus #1946 üzenetére
Ez értesítés/infó, hogy elérhető újabb ROM frissítés, amit feltelepíthetsz fastboot módban ha szeretnéd
-
kalozhun100
őstag
2022-01-19 18:32
delivery to local courier
Megjön még a héten?Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Karavik
veterán
Mit értesz ezalatt hogy "a bétát stabilnak minősíteni" ?
Én nem látok semmilyen macerát...egyéni preferenciából adódóan vannak akik stabil ROM kiadást választanak/használnak és vannak akik beta ROM kiadást. Maradva a kiadási vonalon simán ráfrissítéssel adatvesztés nélkül lehet ROM-ot frissíteni a végtelenségig akkor is, ha jön újabb Android verzió és/vagy újabb MIUI főverzió.
Stabil <> Beta kiadások között pedig nincs átjárás csak tiszta telepítéssel, mert kódszinten nagy eltérés van a két kiadás között. Továbbá a stabil ROM kiadás fejlesztési szinten 1-2 hónappal el van maradva az aktuális beta kiadáshoz képest, így rendszerfrissítésben is nagy eltérés van a két kiadás között akkor is, ha felhasználói oldalról alig érzékelünk vizuálisan változást.
Hivatalos MIUI esetén is ugyanez a szisztéma...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Egyértelműen a 11 Ultra, mert a 12 Pro-ban nincs B20.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
femiki
tag
Sziasztok. Lehet hogy volt már szó róla, de a TS-en a 12 Pro csak 10€ val drágább mint a 11 Ultra. Melyiket érdemesebb akkor megvenni? Azt látom, hogy a CPU és a GPU jobb a 12-ben.
-
szpali
addikt
Azt hiszem ez a stable volt rajta:
xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V12.5.10.0.RKACNXM_v12-11.zipés ezt tettem fel
xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_22.1.13_v13-12-fastboot.zipiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Karavik
veterán
Abban a hsz-ben amire válaszoltál ott azt írtam, hogy a "Legfrissebb xiaomi.eu A11 dev kiadásról xiaomi.eu A12 dev kiadásra frissítés megy simán ráfrissítéssel"
Viszont devől stabilra vagy stabilról devre váltás esetén kell a clean install.
...vagy te most a legfrissebb xiaomi.eu A11 stabilról legfrissebb A12 stabilra frissítettél?
-
Inczke
tag
Lenne egy kérdésem:
Használok egy earbudsot, Bluetooth-ost. Ha megy a zene és közben bejön egy whats app üzenet pl., akkor a zene megáll egy másodpercre, és ha válaszolok reá, akkor is. Ez eléggé zavaró tud lenni. Főleg ha egy hosszabb beszélgetésben vagyok benne. Folyamatosan minden üzenetnek és minden válasznál megáll a zene, majd újra indul magától ( aktív kijelzővel is ). Nem lehet beállítani valahogy hogy a zene a fő ilyenkor és hagyja figyelmen kívül a többit?
Más telefonokon nem volt ilyen gondom, ott sosem állt meg a zene.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Karavik #1927 üzenetére
Ugyanaz a verzió volt. Ugyanúgy a C meghajtón, a (3)-as utolsót használtam eleinte folyton hibát írt. Aztán indítottam az elsőt és rögtön jött a 168 óra várakozás. Sem usb porton nem cseréltem, sem kábelt, semmit. Gép újra indítás se volt.
Pixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
Segal
veterán
Ez tény, de nem éri meg elkezdeni beköltözni rá, ha tudod hogy úgyis megy minden a levesbe 1 hét múlva...
-
szpali
addikt
válasz Karavik #1367 üzenetére
Feltettel a legújabb A12 miui13-at nagyjából a leírás alapján A11 MIUI12 stable ROM-ra
Rendben végigment a flash folyamat, de utána random újraindításokat produkált a telefon véletlenszerű app indításoknál
Szóval maradt a clean install
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
Segal
veterán
válasz kalozhun100 #1929 üzenetére
Nem, de mivel a kínai szoftver lesz rajta és a romcsere resettel fog járni, így nem fogod tudni életvitelszerűen használni csak nyomkodni meg fotózgatni.
-
Segal
veterán
válasz kalozhun100 #1926 üzenetére
Innentől a Bécs üzit várd és onnantól 99% hogy másnapra megkapod és 100% hogy legrosszabb esetben is 2 nappal később.
Aztán jön a neheze. Várhatsz 168 órát a hétköznapi használattal, pedig már nálad lesz a mobil[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz oroszLajos #1925 üzenetére
Az mindegy hányszor töltöd le, annak nem kéne, hogy okoz gondot okozzon hiszen nem is kell telepíteni csak az exe-t futtatni kicsomagolás után.
Valószínűleg különböző verziókat töltöttél le és azok közül csak azzal az eggyel működött neked.Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
kalozhun100
őstag
válasz kalozhun100 #1898 üzenetére
Ma nappal 'vámkezelés befejezve'. Remélem nem kell plusz fizetnem.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Karavik
veterán
válasz oroszLajos #1920 üzenetére
Akkor másold át az Mi unlock folder-t a C meghajtó gyökerébe és próbáld meg így is.
SIM kártyát nem kell kivenni
Egyébként OEM unlocking nem kell, ezt csak évekkel ezelőtt valami műkedvelő kitalálta és azóta benne maradt a köztudatban...
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Még mindig a op9pro a referencia 5G
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz oroszLajos #1918 üzenetére
Mi fiókkal összekapcsolás megvolt?
-
oroszLajos
aktív tag
Köszönöm a segítséget Karavik és Zsoleszhun @UnbrickRU teamviewerrel megoldotta
Most már csak az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom kinyitni a bootloadert?
A mi unlock tool, unknown error (-1) -et írPixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
Karavik
veterán
válasz oroszLajos #1915 üzenetére
Miért léptél ki? Abból sose kell kilépni csak ha eladod a telót pont ilyen esetek miatt. De mindegy is mert könnyű unbrick-elni authorized Xiaomi account-al, ez pedig csak @UnbrickRU-nak van
-
Zsoleszhun
addikt
válasz oroszLajos #1912 üzenetére
Egy másik fórumtárs egyből tudta, hogy kiről van szó. Írok privátot.
Szerk: látom írt Karavik is, előbb azt próbáld ki, hátha.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Karavik
veterán
válasz oroszLajos #1908 üzenetére
Először is próbáld meg újra kinyitni a bootloadert. Amennyiben össze van kötve telód Mi fiókoddal akkor simán újra kitudod nyitni. Én ezt teszteltem, azaz szándékosan CN telón visszazártam a bootloadert Global ROM-al és sikeresen brick-eltem telóm ahogy annak ilyenkor lennie kell, de újra gond nélkül kinyitottam a bootloadert fastboot módban Mi fiókommal.
Ha nálad mégsem megy valami miatt, akkor vedd fel kapcsolatot @UnbrickRU -val Telegram-on és TeamViewer-en keresztül unbrick-eli neked pár perc alatt authorized Xiaomi account használatával.
Orosz srác de beszél angolul. Ezt is teszteltem, 100% működik. Ha jól emlékszem átszámítva ~9000 HUF volt amit előre kellett utalni PayPal számlára. Így jobban jársz minta szervizben esetleg szétszedik a telód és így próbálják megmenteni.[ Szerkesztve ]
-
oroszLajos
aktív tag
válasz Zsoleszhun #1911 üzenetére
Köszönöm szépen xiaomi.eu-n egy telegramos oldalt ajánlottak pár helyen, de előreutalással csinálja csak teamviewer-on.
Remélem sikerül megtalálnodPixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
Zsoleszhun
addikt
válasz oroszLajos #1910 üzenetére
Ha jól emlékszem még a mi8 fórumban volt egy xiaomi szervízes srác aki meg tudta csinálni. Megpróbálom kideríteni.
¯\_(ツ)_/¯
-
oroszLajos
aktív tag
-
Zsoleszhun
addikt
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Sikerült téglásítani a telefont úgy tűnik.. Flash-elésnél véletlen bezártam a bootloadert és a rendszer se ment rá teljes. Fastboot módban áll, és nem tudok semmi csinálni vele Tudnátok valami jó szervizt vagy valakit ajánlani aki helyre hozná?
Pixel 7 Pro Hazel +++ Xiaomi 13T
-
Karavik
veterán
Telekom app frissült 19.9.0 -ról 19.12.0 -ra és most már tökéletesen működik Android 12 alatt. Köszönjük Telekom!
Ez miatt sokat leveleztem velük Messenger-en 1.5 hónap alatt, ugyanis ennyi idő telt el a hibajelentés óta...Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Macika66
őstag
Elolvastad végig, odafigyelve a cikket?
Netto politikai hangulatkeltés, az EU vezetés ráélvez az ilyenre...
Semmilyen bizonyíték nincs az állításokra, még csak link-szinten sem.
ÉRDEKES, azt nem olvashatom sehol, hogy az EU felszólít, hogy ne használjam a facebookot, vagy ha már megtettem, akkor töröljem, mert ha beszélek valamilyen termékről, van rá esély, hogy rövid időn belül 'véletlenül' megjelenik egy olyan termék hirdetése nálam.
Igaz, tudom, EZ nem kémkedés, hanem jogszerű üzleti magatartás....
Szerintem vagy fogadj szót a cikknek, vagy felejtsd el. De semmiképpen ne terjeszd!
Szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Pimpa
tag
Kis érdekesség:
Szabaduljanak meg a kínai mobiloktól!
Három, a kínai gyártók által szerelt és Litvániába szállított 5G okostelefont vizsgáltak be: a Huawei P40 5G, a Xiaomi Mi 10T 5G és a OnePlus 8T 5G típusú mobilját. Történetesen mind a három Magyarországon is megvásárolható.
A Xiaomi termékeken 9, a személyes adatok biztonságát érintő sebezhetőséget találtak; a Huawei termékeken 144 sebezhetőséget azonosítottak, amelyek többsége a készülék funkcióit befolyásolja, míg a OnePlus termékeiben egy sebezhetőséget találtak.
Nagyjából ez a lényeg.
A kérdésem az lenne, hogy amit kiadnak eu rom, azokat vajon átbogarássza valaki, hogy ezek a gyanús dolgok ne legyenek benne vagy vannak olyan, a gyártó által biztosított alkalmazások, amikor készen érkeznek és ha van benne valami, akkor ez van?
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
2. Valakik szándékosan összekeverték az embereket ezzel az akkumulátor-témával...
A Li-ion akksi töltésvezérlő elektronikája úgy kerül gyárilag beállításra, hogy az akkumulátor tényleges töltési szintjénél 20 és 80 % közé esik a felhasználó által elérhető 0-100%.
Teljesen szükségtelen MÉG a felhasználó által elérhető 0-100% szintet is korlátozni, hiszen akkor az akkumulátor tényleges kapacitásának szinte csak a felét használjuk ki.
A Li-ion akkumulátor bolondbiztos, ha lemerül és kikapcsol a készülék, még mindig van 20% benne, csak ne melérhető a felhasználó számára, és amikor a töltésvezérlés lekapcsolja 100%-nál, ég mindig csak 80%-ig van töltve az akksi.
Erre azért van szükség, mert tényleges 0%-nál tönkremegy az akksi, visszahozhatatlanul alámerül, tényleges 100%-nál pedig felrobbanhat, kigyulladhat esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest