Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Milyen vicces ecsém
Gondolom akinek nem inge nem veszi magára. neked sikerült, üdvözöllek az xbox one bemutatónak a fórumáról, mert hát emlékszem megfordultál ott[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
BiP
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz gyáliSanyi #44 üzenetére
Én nem hoztam volna ezt el. Legalább ugyan olyan erős kártyát adtak volna, de inkább a vétel árat kellett volna figyelembe venni.
May the Force be with you!
-
gyáliSanyi
őstag
Ma délelőtt bementem, hogy akkor mi van 6 hónap után. Már várt a cseredarab, amit a héten küldtek a szervízből. Nem volt semmiféle gond, de jól elhúzták. Mivel már olyan kártya nem volt, helyette adtak egy mást, de hasolnlót, vagy még fizethetek rá nagyobbra. Gt650ti volt a legnagyobb kártyájuk, de inkább most nem élrtem a ráfizetés lehetőséggel, elhoztam ez. [link]KÉP
Live poor, die rich.
-
mikka07
tag
OFF Ebben igazad van ,de nem minden márkából van olyan, ha tehetem én is varrot talpu cipőt veszek pl Joseph Seibel nagyon jó cipőket gyártanak drága, de nagyon kényelemes bőr minőségi a másik
cipő aminek levált az orra mustang márkáju volt amiből már volt nekem vagy 5 pár eddig abbol csak ragasztott talpu van, de azok sportos cipők ugyanakkor az akcoisan 15k-ért vásárolt 5 éves nike-om olyan mint egy uj még a talpa sem kopott meg pedig szoktam hordani, ON de ez nem cipős topik tegnap láttam Miskolcon 150k-ért kirakva ps4-et killzone bundle csomagban megvásárolható majdnem megvettem csak nekem killzone nem kell megbontani meg nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Sanchez638
addikt
'hogy ajnározták a konzolokat, ozt (lehet, hogy az első)ilyen kalap...
Számom az adatlapomon.
-
rocket
nagyúr
A kerdes igazabol az, hogy milesz a rossz visszakuldott konzollal.
Gondolom javitjak, lecserelik a kulso burkolatot, kicserelik a kiegeszitoit, es ujracsomagolva eladjak ujkent."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
hemaka
nagyúr
Biztos lesz olyan elvetemult es turelmetlen, aki kicsengeti vagy kicsengetteti az osokkel.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
EczkE
veterán
Rácsapnak egy gumikalapáccsal?!
Asszem mindenféleképpen!
-
Gebriel
veterán
Egyre érdekesebb és viccesebbek a next konzol hírek.
-
BiP
nagyúr
Gyakorlatilag ugyanez a folyamat zajlik le, csak a MS csinálja végig helyetted.
621-ért veszel egy újat, majd a régit visszaküldöd , és gyakorlatilag eladod a MS-nak 621-ért.
Sokkal jobban jársz, mintha magad próbálnád eladni. Egy használt, javított változatért soha nem kapnál annyit.
Végülis azért, hogy 2 hétig kölcsönadod nekik az xbox árát, a javított helyett újat kapsz, és azonnal. Szerintem megéri.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Egyesült királyságról van szó ahol nem nettó 500$ áron adják a gépeket.
Ahogy írtam már korábban ez hogy zárolják az új készülék árát a régi beérkezéséig nem egyedi eset. Google play store is így gariztat.
Amazonon £429.99 amúgy a konzol ára.
A forrás cikkből az eredeti:"In an alarming report received by us, one person in the UK who bought a defective Xbox One informed us of the options presented by Microsoft to replace. They were told that they could pay Microsoft £381 (US$621) and receive a new Xbox One within 2 days, with the fee paid being refunded if Microsoft receives the defective unit back within 14 days. "
MegjeÉn PS4 -t fogok venni amúgy, de nem bírom már nézni ezt a sötétséget ami itt megy és párosul az MS utálattal sokaknál.[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Ezt én sem értem...
Tudomásom szerint 500 dodó, egy új XBONE és 621 dollárt kell fizetni, akkor miért nem vesznek egy újat, a régit pedig visszaküldenék 14 napra, majd eladják ha visszaért.
Nyilván nincs garancia arra, hogy az új megfelelően fog működni, de ez akkor sem egy jó megoldás szvsz.
Miért kell többet fizetni 121 dollárral? Maximum a szállítási költség miatt tudom elképzelni a többletet, de egyrészt erre sok (~27ezer Ff), másrészt ezt nekik kellene állniuk ilyen esetben (ha visszafizetik a pénzt, ha nem).
-
SkyS1gn
félisten
Nem egyszerűbb ha vesz egy újat ennyi erővel?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
helkis
veterán
válasz gyáliSanyi #13 üzenetére
van számlád a cuccról? ill. gariba-átvételi elismervény? ezek most a legjobb fegyvereid - fogyasztóvédelem..
ha ismerős a bolt ahonnan vetted, és okosan vetted, akkor sajna ez ezzel is járhat.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
nagyúr
válasz Silentfrog #7 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
razorka777
veterán
Kettőt fizet, egyet kap.
Hol itt a probléma?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
félisten
válasz unrealnoise #9 üzenetére
Igazad van, HDMI csak siettem írni
Lei559 lvasd el az Xbox one bemutatót, ami nem rég született és megérted.az üldözési mániámat Tiszta AMD intel, ATI v Nvidia, plazma vs LCD kezd kialakulni ebben a dologban is SAJNOS
A csatlakozót eltévesztettem mert 2 napja szívok itthon egy szar USB vel, az járt az eszembe mikor írtam[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
PPatrik
aktív tag
válasz gyáliSanyi #8 üzenetére
Fogyvéddel fenyegtőzés egy hónap után, majd ha nem lépnek semmit, akkor a fenyegetést valóra kell váltani...
Előző laposommal fél évet szenvedtünk, már azt hitték sztem a szervizesek hogy hülyék vagyunk. De visszaadták az árát, csak pár jól megírt sor kellett.Danex: Nekem bevált.
[ Szerkesztve ]
-
mikka07
tag
Egy ismerősőmnek usa-ban elromlott a ps4 gépe "kék halál"futár viszi 3 nap mulva hozza az uj konzolt náluk egy kicsit másképp műkődik,de ez igaz több termékre is pl cipőre tv-re stb.Itthon vettem egy 15k-s cipőt levált a talpa visszavittem megcsinálták egy honap mulva megint levált visszavittem azt mondták mégegyszer megragasztják persze utánna megint levált aztán hagytam az egészet francba annyit teszek hogy többet nem veszek abbol a márkából és kereskedőtől. Náluk ilyenkor alapból cserélik akár 6 honap mulva is szó nélkül.
-
Lei559
tag
(#1) b. : Hehe látom befigyel nálad az üldözési mánia.. De a legszebb az a "USB"s visszakontra... ami még mindig HDMI. FAIL
Egyébként ez nem csak itt bevett szokás. Sok másik nagy multi is alkalmazza ezt a pénzvisszafizetős módszert. Ami szerintem nem egy rossz dolog annak aki megteheti. És ahogy hallom a külföldön élő/dolgozó ismerősöktől.. X1ből nincs készlethiány sehol..
Persze megértem azokat is akik nem tudnak csak úgy kicsengetni egy másik konzolravalót.. de attól még nem kéne vérszemet kapni. -
Danex
addikt
válasz gyáliSanyi #13 üzenetére
4 hét után már bőven lehet hivatkozni, hogy ez a garanciális ügyintézés neked már bőven kellemetlen. Be kell menni és az asztalra kell "csapni" . Mivel nem vagy magabiztos, nem ismered a jogaid ezért nyugodtan húzhatják az időt.
Ha még mindig izélnének akkor a varázsszavakat kell mondani (panaszkönyv, fogyasztóvédelem stb)
De először nyugodtan, mond beszélj velük és próbálj megegyezni (valszeg levásárlást fognak ajánlani, de ezt nem vagy köteles elfogadni, a vételárat is kérheted!)
-
[CsuCsu]
őstag
" és rendelkezik legalább 621 dollár készpénzzel "
Akinek nincs legalább ennyi megtakarítása (vagy a szüleinek) annak nem való XBONE.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz Jeanne d'Arc #12 üzenetére
Komolyan. Egy Gts 250-esem van bent. Már párszor hívtam a boltot, meg voltam is náluk gépet upgradel-ni, de akkor is csak azt mondták, hogy a szervízbn javítás alatt van. Egy alaplapom S775 mondjuk 2 hónapra lett kész.
Live poor, die rich.
-
addikt
-
addikt
iktatják, berakják a sorba, sorra kerül, szétszedik, kicserélik, tesztelik, kitakarítják, iktatják, feladják postára.
több ezer darabnál simán jó a 14 nap.már rég csapkodtam volna az asztalt, hogy fogyasztóvédelemhez fordulok, ha nem hajlandók elállni a szerződéstől.= Te visszakapod a pénzt, a kártya náluk marad.
de egyébként se járt le a garanciád, ugyanis május óta "áll" a garanciád, azaz, ha nem álltok el a szerződéstől, akkor amikor visszakapod a kártyát, akkor még annyi hónapod lesz hátra garanciából, mint amennyi akkor volt, mikor beadtad. ha alkatrészt cseréltek benne (elég valószínűtlen), akkor arra alapból kéne kapnod sok esetben külön 6hó-1év garanciát, ha az egészet cserélik, akkor pedig tök új garanciát kéne kapnod.
de egészen biztos vagyok benne, hogy mostmár anyagilag azzal járnál a legjobban, ha visszakérnéd a vételárat (gondolom vettél is másikat azóta és amúgy is ma már azért a pénzért már sokkal jobbat kapnál).
a vételárat kell visszakapnod, nem a mostani árát, vagy az utolsó forgalmazott árat.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Danex
addikt
Már rég visszakaphattad volna a pénzed... amúgy meg semmi, ha megkapod akkor a náluk eltöltött idővel hosszabbodik a garanciád ideje.
-
gyáliSanyi
őstag
Egy fogaskerék csere 14 nap? Hiába arra nem gondoltak, hogy egyből ennyi konzolt küldenek vissza, így nem épült ki rá megfelelő szervizellátás.
Jut eszembe egy videókártyám május óta bent van egy pc szakszervízbe, 2 hónapja is azt mondták, hogy készül vagy a sorára vár. Epic fail: a garancia szeptember végéig szólt, ilyenkor mi van?Live poor, die rich.
-
Silentfrog
veterán
Egyszer érném meg itt magyar honban,hogy 14 nap múlva visszakapom a hibás hardveremet garanciából.
-
v!ct0y
veterán
Hát így lehet növelni az eladásokat
-
fugu
tag
Tulajdonképpen arra az időre veszel egy új konzolt.... hol is van a probléma?
-
addikt
nem kicsit bulváros a cím. kauciót kell fizetnem azért, hogy bizonyítsam, hogy nem csak habókra akarok kapni egy xbox-ot? borzasztó! azt tessék kiszámolni, hogy mennyi odakinn az átutalás költsége. annyiba fáj a szerencsétlen user-nek az express kiszolgálás. ez szerintem teljesen korrekt, ha így van. arról nem is beszélve, hogy utána hiába javítja az MS a visszaküldöttet, azt újként már nem adhatja el. tehát nekik ez veszteség. ami megint csak korrekt. legyen csak olyan a rendszer, hogy nekik egyre jobban megérje eleve nem hibásat eladni.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
kovsol
titán
gógle play store is igy működik. Veszel egyet és postázzák is azonnal, amikor beér a hibás visszadják az új készülék árát neked.
-
félisten
na várom az első PS4 fanatikusokat , jöhetnek fikázni. Mielőtt elkezdenék, tele van a youtube hibás Ps4 USB csatlakozó hibával.
hát igen 2 hétre valóban kell fizetni, de utána visszakapja a pénzt a tag.Ez van sajnos..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!