Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
he7edik. #219 üzenetére
És te miben látod annak előremutatottságát a játékokat tekintve? Mert én nem láttam semmi előnyét ezidáig, ez nem jelenti azt hogy nem lesz fordulat, de hogy idáig nem történt ilyen az ziher. Pláne ps4 kapcsán? Fejlesztő vagy? Egyértelmű régimódi windows fika volt a hozzászólásod, semmi szükség rá. Ott a használt játék probléma, a szerintem rideg külső (több éven át ez azért nem egy nappaliba való szörnyeteg), a kialakítása miatti állandó koszolódás (lásd termékfotók), kinect marhaság. Van elég baja te meg megtaláltad azt ami lehet hogy előnye lesz, de jelentős hátránya borítékolható hogy nem.
Ami engem érdekel igazán az új játékok ára lesz még. Gondolom ugyanolyan árazást fognak használni a két konzolnál, de ha emelik az árakat(dollárban értem) akkor engem elfelejthetnek. Már így is félkész játékokat gyártanak és a dlc-re hagyják a többit.
227: és a ps4-nél termelni fogja a memóriát az OS? Egy olyan dolgot szólsz le aminek az elődje vastagon bizonyított az x360 esetében a gyakorlatban. Talán itt is meg kellene várni a gyakorlatot.
229: linkelnéd a listát? Nekem is a ps4 a szimpatikusabb gép, de ez már a másig véglet amit te művelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bemutatkozott a Microsoft új konzolja, amely az Xbox ONE nevet kapta.
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest