Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz #08052480 #38 üzenetére
Bár elsőre nem emeltem ki, gondoltam érthető, de akkor még egyszer (OMG, miért kell kiemelni ):
"egy bizonyos szintet hoznia kell... "
Igen, láttam, a bizonyos szintet pedig szándékosan nem definiáltam, mert erősen szubjektív...
Kedvenc játékom a mai napig a Delta Force 1... Had ne mondjam mikor jelent meg...
Viszont ahogy halad a kor, ez a szint úgy kúszik mindenkinél felfelé... Már csak az új generációk miatt is, hiszen kb amit elsőnek lát, az etalon, ahhoz tudja hasonlítani... Én pl. láttam még kvarcjátékot is, így nálam a küszöb elég alacsony, csak szórakoztasson, de azért egy sci-fi-ben jobban esik az über grafika, mint a duke 3d szint...
Amúgy az egész posztot azért írtam, mert grafikai megjelenítés nélkül nem létezhet egy ilyen játék sem... Ergo nem elhanyagolható... Csak úgy mint a filmeknél, nem minden a látvány, de a jobb látvány nagyobb élményt nyújthat bizonyos esetekben...( Pl. egy romantikus filmhez nem kell nagy technika, egy BattleStar Galactica-hoz viszont nem elég ma már a '70s évek style...)
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Xbox Series X 1TB
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával