Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én kifejlesztettem a képességet (visszanézve: "DE MINEK?!"), de csak a két pisztolyt és/vagy UZI-jellegű géppisztolyt lehet egyszerre használni.
Maga a játék szerintem is max OK - repetitív nagyon.
Viszont a végső bossfight nekem nagyon fáj - amikor ugyanazt a fószert kell HÁROMSZOR legyakni.. Hát eléggé alja. (annyira felbactam magam rajta, hogy negyedik sikertelen nekifutás után inkább mentem BL2 fight 4 Sanctuary-zni).Na meg az autosave/mentési lehetőség hiánya (vagy legalábbis érdekes megoldása), hát...
Nem sajnálom, hogy megvettem, de tény, hogy ezt max rajongóknak, leárazva.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
niof
addikt
Igazából nem lett volna muszáj, de a fejlesztők így döntöttek. Bőven elég lett volna, ha az ellenségek száma növekszik, és erősebbeket kapunk küldetésről küldetésre, plusz figyelembe vette volna azt is, ahogy a fegyvereket fejlesztjük, ahogy a régebbi részekben is volt.
De ezt a döntést nem mi hoztuk meg, és nem olyan borzasztó vele együtt élni, mint ahogy hangzik.
Nekem sem volt ínyemre eleinte, sőt, más jellegű, kifejezetten a grindolásra épülő játékokat eleve elutasítok, nem az én világom, de itt konkrétan észre sem veszed játék közben az egészet, csak kapsz egy üzenetet, hogy szintet léptél. Mondom, de jó!Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest