Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
szerintem a Temple Of Elemental Evil is megérdemelne egy külön cikket. azt hiszem, hétvégén megírom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
peterszky
őstag
Én ezt ajánlom: Weird War
KotOR I-II-kivül még ez tetszett nagyon.What else you gonna do on a Saturday?
-
válasz DArchAngel #16 üzenetére
Nekem is a Wiz8 harcrendszere jött be a legjobban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DArchAngel
tag
Valóban a Wizardry harcrendszere az egyik legjobb, amit eddig láttam.
Sajnos se a VII se a VIII részt nem sikerült még befejeznem, mindig másra kellett az idő, ha nekikezdtem.
Az Oblivion helyett nekem a Morrowind jött be. Az Oblivionnak ez a szinthez kötött ellenfeles rendszere szerintem egy nulla.''Hand of fate is moving, and the finger points to You...''
-
Drizzt
nagyúr
Áááááh, életemben először megvan a Cane of Corpus úgy, hogy használni is tudom, Barlone-t insanityvel nem is volt nehéz leütni. A tárgy:
Cane Of CorpusJó ez a 3 fős különítmény, akivel kezdtem, eddig a Samurai vitte a prímet, 20-akat sebez, de körönként sokszor a Bloodlusttal. Faerie Ninja meg kellett ugye ehhez a tárgyhoz, Bard meg Siren's wail-lel/poet's lute-tal nagyon sokat segít!
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Most vagyok 8. szint körül, eléggé megszenvedtem eddig a kisméretű party miatt, elsősorban a több ellenfél ellen. Mostmár a Samurainak van Bloodlust kard, ezzel + a wakizashival össz. körönként 6-szor üt legalább+lightning speed esetén akár 10-nél is többször! Ninja-val nem tudom mit tegyek egyelőre, talán a martial a leghasznosabb, meg van egy Hayai-Bo-m. A Bard meg tömegekben jó a sleepel(poet's lute), de mindenki erősen küzd staminaproblémákkal, szóval jól fel kell tankolni mindig st. potionökből.
-
cbr688
senior tag
kimaradt még a temple of elemental evil is,kicsit hosszabb lenne,meg lenne benne multi tök élvezhető lenne,olyan mintha gépen dnd-znénk...az igazi szerepjátékban is meg kell várnunk,hogy a másik karaktere mit csinál a harc alatt.egyébként meg a hg:londonban,a legjobb a fejlődési rendszer,dinamikus,és nem sokkal nehezebb meglépni a következő szintet mint az előzőt,sok tulajdonságpont van tehát egy ponttal való fejlesztés még nem annyira durva,csakúgy mint a diablóbanszerintem a loot-olásra meg a sztoryra meg a szabad játszhatóságra kéne épülniük az újkori rpgk-nek.egyszer kijátszod,tetszik más karakterrel is kijátszod és nincs vége egyet lovagolsz,gyönyörködsz a tájban,íjászversenyekre mész.online kéne feltölteni új küldetéseket a fejlesztőknek potom összegekért(100mb 2euró pl.)kéne egy single player táj és kapukon,mint az oblivionba átmenni egy nagyobb online térre,esetleg havert meg áthívod a saját kapudon,amin akár random szörnyek is áttörhetnek...királyságot építeni,kisebb-nagyobb csatákat megvívni,néha átváltva tps-ből fps-be.én így képzelnék el egy jó kis rpg-t.természetesen több 100 óra játékidő,mindenféle kötöttségek nélkül...single-ben meg választható lehetne a körökre osztott vagy real-time.meg akár online is beleegyezés alapján,egy kisebb zárt hálózatban pl.,addig is várom az assassin's creed-et
[ Szerkesztve ]
-
sghc_toma
senior tag
nekem is a Planescape, illetve a Baldur's Gatesorozat az abszolút kedvenc CRPG, ha single játékról van szó..
multiban az NWN nagyon üt, iszonyat jó dolgokat lehet megcsinálni az editorral.. NWN2 szintén okés multiban, csak nem nagyon ment a gépemen; vizsgaidőszak után újra előkotorjuk haverokkal..
ja, és az "új" CRPG-k közül a Gothic II szerintem nagyon jó lett.. ezerféleképpen csinálhatod meg a dolgokat, ültethetsz gazokat, süthetsz husit: létezhetsz a világban
amiket várok (és amikben tuti csalódni fogok): Dragon Age, Mass Effect, Fallout 3in asm we trust
-
Sidaries
őstag
Nekem a szerepjátékok teteje a Baldur's Gate 1-2 és a Fallout 1-2. Mindegyiket ezerszer végigjátszottam már és a Baldur's Gatet megint tervezem.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
Drizzt
nagyúr
Ez jogos, a Torment, s A BG távolmaradását azzal indokolnám, hogy korábbiak, mint az említett játékok(A Wiz. 8-tól akartam nézni, hogy mi történt), a Wizards and Warriorst pedig egyszerűen nem bírtam rájönni, hogy hogy kell irányítani harc közben, s ezzel nagyon gyorsan felhúzott, nem adtam neki túl sok esélyt.
Meg volt persze Dungeon Siege, meg más Diablo-szerűek, de azok a HG:London-nál említett okok miatt estek ki.
-
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak. Véleményem szerint a PST volt a maga idejében a legnagyobb ugrás a CRPG-k fejlődésében. Itt jelent meg előszőr a játékos igazi, szerepjátszási képessége. Mondhattad ugyanazt a mondatot úgy is, hogy hazudtál, és úgy is, hogy igazat mondtál.
Azóta max. technikai (interfész) fejlődéssel találkoztam.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Drizzt
nagyúr
Igazad van, a 7 is nagyon jó, én is szeretem, most viszont épp elkezdtem egyet a 8-cal újra(hanyadjára már... ), a party: Faerie Ninja, Hobbit Samurai, Mook Bard.
Az esetleges helyesírási/gépelési hibákért elnézést, mindjárt átolvasom újra, s ha van, javítom, csak ki akartam próbáléni ezt a cikkírási lehetőséget.
-
Kantorpe
tag
Wizardry az etalon, nallam legalabbis.
Viszont inkabb akkor a 7 mint a 8.Jo volna egy olyan jatek, ami nem mmo, es ennyi idot eltud vele szorakozni az ember.
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest