Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz Victoryus #24 üzenetére
- Valamelyik kocsilopós küldetésnél a járgányt valamilyen rendőrségi épület parkolójából kell elvinni, ott volt vagy 6-7 rendőrautó.
- Minek?
- Minek? Ez nem GTA, itt a hackelés a fő fegyverünk, Aiden meg nem olyan bűnöző, aki lőfegyverrel oldja meg a dolgokat, ő egy hacker, nem valami alvilági bűnöző/gettólakó/háborós bevándorló/maffiózó, stb.
- Minek akarsz telefonálni?
- A tűzoltók/mentők jelenléte tényleg eléggé kérdőjeles, néha szirénázva elhúz egy-egy mellettem, de csak megy és megy... A rendőrség is eléggé hülyén működik, volt, hogy üldöztem egy lövöldöző bűnözőt, egy járókelő meg kihívta a zsarukat, erre elkezdenek engem üldözni...
A polgárok meg tényleg hülyék, ha kiszállnak a lángoló autóból, akkor megállnak mellette, míg fel nem robbannak...
Az ellenfelek viszont okosak, ezért sem érdemes rambózni, mert hamar leszednek.- Az most jó, vagy rossz?
- Ez miért akkora gond? Ha kilövöd a kereket, akkor viszont remekül látszódik, ahogy ereszt le.
- A fegyverek/egyéb cuccokat úgy tudod váltogat, hogy a TAB-ot nyomva tartod --> Egérrel elnavigálsz ahhoz az eszközcsoporthoz, amit változtatni szeretnél --> Az egér görgőjével szépen tudsz váltogatni a cuccaid között.
- Felesleges javíttatni, tárolni meg pláne, ez nem GTA... Van kocsirendelő, amiből kedvedre kérhetsz kocsikat. A fizetősekért is elég egyszer perkálni, utána azokat is ingyen kérheted. Pénznek nem leszel híján, a sztori végén járok, mellékküldetésekből leginkább csak a bűnüldözőseket csináltam meg, de a hackelésekkel együtt majdnem fél millió dollárom van.
- Minek akarod kisiklatni? Ez megint olyan dolog, ami nem illik bele a főszereplő jellemvonásába. Ő egy hacker, nem terrorista. Aki mészárolni akar, az bőven megtalálja a számításait, de ennél a játéknál engem pont nem motivál arra semmi, hogy a fél lakosságot a másvilágra küldjem. A GTA játékokban mindig elbohóckodtam ezzel, itt viszont nem érzek rá késztetést.
Amúgy grafikailag nekem a víz az, ami nagyon tetszik, meg Aiden ruházata. A játék zenéi (amik küldetések közben csendülnek fel) nagyon jók, ahol kell, ott pörgős, máshol meg szomorkás, ezen a téren panasz nem érheti a készítőket.
Én leginkább chopperrel szeretek menni, tisztára Batman életérzésem van, ahogy lobog Aiden kabátja, az emberek meg felkiáltanak, hogy ott megy az igazságosztó.
Szerintem jó játék lett, de közel sem világmegváltó, vagy next-gen.
Tény, hogy túl lett hypeolva, de én az optimalizálatlanságból adódó kellemetlenségeket leszámítva nem csalódtam a játékban.
A sztoritól sem kell elájulni, de egy-két meglepő fordulat lesz, benne, a küldetések elég változatosak (bár az alapjuk sokszor ugyan az, a helyszínek változatossága miatt nem unjuk meg), a rengeteg mellékküldetéssel meg szépen meg lehet nyújtani a játékidőt.
Aki nem a GTA érzést keresi a játékban, hanem a hackelés nyújtotta lehetőségeket akarja kipróbálni, az szerintem adjon neki egy esélyt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs