Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S1M0N

senior tag

válasz Victoryus #24 üzenetére

- Valamelyik kocsilopós küldetésnél a járgányt valamilyen rendőrségi épület parkolójából kell elvinni, ott volt vagy 6-7 rendőrautó.

- Minek?

- Minek? Ez nem GTA, itt a hackelés a fő fegyverünk, Aiden meg nem olyan bűnöző, aki lőfegyverrel oldja meg a dolgokat, ő egy hacker, nem valami alvilági bűnöző/gettólakó/háborós bevándorló/maffiózó, stb.

- Minek akarsz telefonálni?

- A tűzoltók/mentők jelenléte tényleg eléggé kérdőjeles, néha szirénázva elhúz egy-egy mellettem, de csak megy és megy... A rendőrség is eléggé hülyén működik, volt, hogy üldöztem egy lövöldöző bűnözőt, egy járókelő meg kihívta a zsarukat, erre elkezdenek engem üldözni... :F
    A polgárok meg tényleg hülyék, ha kiszállnak a lángoló autóból, akkor megállnak mellette, míg fel nem robbannak...
    Az ellenfelek viszont okosak, ezért sem érdemes rambózni, mert hamar leszednek.

- Az most jó, vagy rossz?

- Ez miért akkora gond? Ha kilövöd a kereket, akkor viszont remekül látszódik, ahogy ereszt le.

- A fegyverek/egyéb cuccokat úgy tudod váltogat, hogy a TAB-ot nyomva tartod --> Egérrel elnavigálsz ahhoz az eszközcsoporthoz, amit változtatni szeretnél --> Az egér görgőjével szépen tudsz váltogatni a cuccaid között.

- Felesleges javíttatni, tárolni meg pláne, ez nem GTA... Van kocsirendelő, amiből kedvedre kérhetsz kocsikat. A fizetősekért is elég egyszer perkálni, utána azokat is ingyen kérheted. Pénznek nem leszel híján, a sztori végén járok, mellékküldetésekből leginkább csak a bűnüldözőseket csináltam meg, de a hackelésekkel együtt majdnem fél millió dollárom van.

- Minek akarod kisiklatni? Ez megint olyan dolog, ami nem illik bele a főszereplő jellemvonásába. Ő egy hacker, nem terrorista. Aki mészárolni akar, az bőven megtalálja a számításait, de ennél a játéknál engem pont nem motivál arra semmi, hogy a fél lakosságot a másvilágra küldjem. A GTA játékokban mindig elbohóckodtam ezzel, itt viszont nem érzek rá késztetést.

Amúgy grafikailag nekem a víz az, ami nagyon tetszik, meg Aiden ruházata. A játék zenéi (amik küldetések közben csendülnek fel) nagyon jók, ahol kell, ott pörgős, máshol meg szomorkás, ezen a téren panasz nem érheti a készítőket.

Én leginkább chopperrel szeretek menni, tisztára Batman életérzésem van, ahogy lobog Aiden kabátja, az emberek meg felkiáltanak, hogy ott megy az igazságosztó. :D

Szerintem jó játék lett, de közel sem világmegváltó, vagy next-gen.

Tény, hogy túl lett hypeolva, de én az optimalizálatlanságból adódó kellemetlenségeket leszámítva nem csalódtam a játékban.

A sztoritól sem kell elájulni, de egy-két meglepő fordulat lesz, benne, a küldetések elég változatosak (bár az alapjuk sokszor ugyan az, a helyszínek változatossága miatt nem unjuk meg), a rengeteg mellékküldetéssel meg szépen meg lehet nyújtani a játékidőt.

Aki nem a GTA érzést keresi a játékban, hanem a hackelés nyújtotta lehetőségeket akarja kipróbálni, az szerintem adjon neki egy esélyt. :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák